Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün gittim mall of istanbula. Orda teknosa media market vatan gezdim inceledim. Ip7 plus ile ip8 plus arasında ki tek fark çipler. Birinde A10 Fusion var En son çıkanda A11 bionic. Lakin ben omrunu tamamlamış telden geçiş yapacağım için ip8 plusu tercih edeceğim. Eğer 7plus varsa gereksiz harcama olur. Tabi tercih meselesi.

Merak ettiğim nokta şu. Her yerde fiyat apple store de bile 4800 iken. Türkcellde 4700. Sizce turkcelden almali miyim ? Bir sıkıntı filan olur mu ? Yoksa gidip zorlu apple storeden mi alayim ? Yorumlarınıza ihtiyacım var ona göre bu hafta sonu gidip alacağım .. Bugün bu sorumdan dolayı pazara erteledim ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozz75 kullanıcısına yanıt
    Zaten Apple Türkiye Garantili olacak hocam , Turkcell veya Zorlu farketmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozz75

Arkadaşlar bugün gittim mall of istanbula. Orda teknosa media market vatan gezdim inceledim. Ip7 plus ile ip8 plus arasında ki tek fark çipler. Birinde A10 Fusion var En son çıkanda A11 bionic. Lakin ben omrunu tamamlamış telden geçiş yapacağım için ip8 plusu tercih edeceğim. Eğer 7plus varsa gereksiz harcama olur. Tabi tercih meselesi.

Merak ettiğim nokta şu. Her yerde fiyat apple store de bile 4800 iken. Türkcellde 4700. Sizce turkcelden almali miyim ? Bir sıkıntı filan olur mu ? Yoksa gidip zorlu apple storeden mi alayim ? Yorumlarınıza ihtiyacım var ona göre bu hafta sonu gidip alacağım .. Bugün bu sorumdan dolayı pazara erteledim ..

Nerde uygun bulursan oradan al hocam

Apple store neden daha pahalı satar anlamak güç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TedMosby kullanıcısına yanıt
    parası olan alır 7s gibi düşün, x geleceği için ölü doğmuş gibi oldu sadece onun da fiyatı ortada. acil değilse eğer türkiye iphone 8 fiyatına yurt dışı x alınır.

• Silver kullanan var mı arkadaşlar? Renginden memnun musunuz? Görüşlerinizi belirtirseniz renkler hakkında fikir sahibi oluruz.

Saygılar
  • Giansello G kullanıcısına yanıt
    iphonedo incelemesinde en kötüsü silver olmuş demişti. Kötü mü gerçekten ?

• burakay27 kullanıcısına yanıt
    Dubai de tax free mi var ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    5S'den beri silver kullanırım, hiç olumsuz yorum almadım. Zevk meselesi kimisi siyah sever kimisi gold. Hangi rengi beğeniyorsanız alın sağı solu düşünmeyin, telefon sizin keyif sizin. Bende az önce 8 plus aldım gene silver aldım.

• hayatgezi kullanıcısına yanıt
    Ben X alacağım hocam sonuçta 8 ile X'in renk yapıları aynı olacağından bir ön fikir alayım dedim. Aslında uzun süredir siyah kullanıyorum değişiklik yapıp X de beyaz seçebilirim. Bilemedim kararsızım. Ne diyorsunuz? X de hangi renk sizce?
  • hayatgezi kullanıcısına yanıt
    Full price At&t veya t-Mobile Turkiye garantili ve sim kiliti olmaz. Tecrubeyle sabit. Sim free A1897 plus veya A1905 normal alabilir ancak sim free cihazlarin A1864 plus olma ihtimali de var. Operator cihazi tam ucret odendikten sonra sim free gibi oluyor. Bizzat almisligim var.

https://www.apple.com/iphone/LTE/

Bende X ile 8 renkleri aynı olduğu için zorluya gidip 8 in space gray rengine baktım özelilikle. Metal arka daha iyi diyordum ama space gray rengi cam ile çok hoşuma gitti. X i bulabilirsem space gray alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrM's

Bakırköy de genpa yada kvk garantili plus lar 4.500 diğeri 4.000 tl civarında geziyor.
    Bayilerde ise avea turkcell 4.700 tl.Apple store da 4.800
    8 ler ise 4.000 lerde
    Fiyatlar anlamsız duruyo.
    Ben tercihimi genpa garantili 4.500 tl den yana kullanıcam gibi duruyor.

Hocam 4500 fiyatları Bakırköyde nerde buldunuz tam olarak ? Daha net bilgi verebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

quote:

Orijinalden alıntı: ozz75

Arkadaşlar bugün gittim mall of istanbula. Orda teknosa media market vatan gezdim inceledim. Ip7 plus ile ip8 plus arasında ki tek fark çipler. Birinde A10 Fusion var En son çıkanda A11 bionic. Lakin ben omrunu tamamlamış telden geçiş yapacağım için ip8 plusu tercih edeceğim. Eğer 7plus varsa gereksiz harcama olur. Tabi tercih meselesi.

Nerde uygun bulursan oradan al hocam

Apple store neden daha pahalı satar anlamak güç

Eyvallah , aynen böyle fiyatları piyasanın 100 lira altında yapsalar internete özel olsa bile. Çok iyi gider. Sonuçta para paradır 😀😊

• quote:

Orijinalden alıntı: isofix46

Taksitsiz mi aldınız hocam ben de alacağım taksitli alamayacağım sanırım..

Ticari kart olduğundan taksitli aldım.
  • Dark Reaver kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim sadece adaptör ile olmuyor ekstra hızlı şarj uyumlu kablo Da gerekiyor

• arkadaşlar selamın aleykum,
    size bir şey danışmak istiyorum.

bu hafta sonu kız kardeşimin doğum günü,
    2 telefon arasında kaldım ve kafamda soru işaretleri var.

para mevzusu sıkıntı değil, yalnız kırımız rengi dikkatini çektiğini biliyorum.
    iphone 8 siyah model mi alalım yoksa iphone 7 kırmızı versiyon mu alalım karar veremedik.
    sizce hangisi daha sağlıklı olur ?
    çünkü iphone 7 kullanan arkadaşların yaşadığı sıkıntılar var mıdır kullanımı bir bayan için nasıl olur öğrenmek istiyorum. çok fazla aparatlardan veya teknolojiden anlayan biri değildir de o yuzden fikrinizi rica ediyorum.
    bir kere bir şey alınca da sonu gelene kadar da kullanır. öyle de bir karakteri var.

S.O.S.
  • 15-20 gündür koskoca İsviçre zurich'te iPhone 8 Plus yok retail.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haleluyah

arkadaşlar selamın aleykum,
    size bir şey danışmak istiyorum.

bu hafta sonu kız kardeşimin doğum günü,
    2 telefon arasında kaldım ve kafamda soru işaretleri var.

para mevzusu sıkıntı değil, yalnız kırımız rengi dikkatini çektiğini biliyorum.
    iphone 8 siyah model mi alalım yoksa iphone 7 kırmızı versiyon mu alalım karar veremedik.
    sizce hangisi daha sağlıklı olur ?
    çünkü iphone 7 kullanan arkadaşların yaşadığı sıkıntılar var mıdır kullanımı bir bayan için nasıl olur öğrenmek istiyorum. çok fazla aparatlardan veya teknolojiden anlayan biri değildir de o yuzden fikrinizi rica ediyorum.
    bir kere bir şey alınca da sonu gelene kadar da kullanır. öyle de bir karakteri var.

S.O.S.

iPhone 7 kırmızı daha uygun olur dostum siyah rengi kullandim hiç hoşuma gitmedi

• ozz75 kullanıcısına yanıt
    Hocam size tavsiyem eksik bilgilerle telefon almayın sadece çipte değişiklik yok.

7plus 2 gb ram ,32 gb kapasite,true tone yok , portre ışığı yok, saniyede 30 kare 4k video kaydı var.

8 plus da ise 3 gb ram,64 gb kapasite,true ton var,portre ışığı var,saniyede 24,30,60 kare 4k video kaydı var.

Sadece benim bildiklerim bunlar.I Phone 8 plus almadan önce bunları araştırarak kararımı verdim ve çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsunger hissi -- 25 Ekim 2017; 9:21:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperBlack

15-20 gündür koskoca İsviçre zurich'te iPhone 8 Plus yok retail.

Hocam bende zürihteyim. Digitec, mobilezone gibi mağazalara baktınız mı veya interdiscount.

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.