Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ikisini de gözünüzle görün elinizle tutun. Dün ben kırmızıyı inceledim. Önü siyah olsaydı güzel olurdu ama beyazla olmamış hakkaten. Para sıkıntı değilse plus alın ayrıca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsunger hissi kullanıcısına yanıt
    7 plus'ta da 3 gb ram mevcut. Bu arada saydığın farkların yanında çipin farklı olması ve iphone X ile aynı çipe sahip olması 7 plustan en az bir güncelleme daha fazla alacağı anlamına geliyor.

• Giansello G kullanıcısına yanıt
    Gold rengi bana ilk defa siyah ve beyazdan başka telefon aldırdı.

Hangi rengi beğeniyorsan al geç.

• Arkadaşlar 8 almayı düşünüyorumda,elimde 7 128 gb var silver..apple garantili ve 1 sene daha garantisi var,tertemiz..

Kaça gider sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsunger hissi

Hocam size tavsiyem eksik bilgilerle telefon almayın sadece çipte değişiklik yok.

7plus 2 gb ram ,32 gb kapasite,true tone yok , portre ışığı yok, saniyede 30 kare 4k video kaydı var.

8 plus da ise 3 gb ram,64 gb kapasite,true ton var,portre ışığı var,saniyede 24,30,60 kare 4k video kaydı var.

Sadece benim bildiklerim bunlar.I Phone 8 plus almadan önce bunları araştırarak kararımı verdim ve çok memnunum.

Haklisin kardeşim o farklarda vardı. Yanlış yonlendirmeyeyim. Aslında o konularda bilgim vardı. Demek istediğim benim 7plus olsa geçmeyi düşünmezdim. Çünkü aldıracak bariz özellik farklılık yok diye. Sonuçta apple düşünmesi lazım bu adam 7plusu bırakıp 8 e geçmesi için hangi bariz farklılığı yaptık ? Onun için çoğu insan X i bekliyor zannımca . Bir de hocam 7plus 3gb ram var diye hatırlıyorum.

• yibo90 kullanıcısına yanıt
    var biliyorum hocam daha önce hiç gitmedim olmayabilir de...
  • İphone 8 plus iphone 7 plustan %20 civarı daha kaliteli foto çekiyor

İkisinde de canlı gözle kendim foto çektim aynı karede bariz bir ip8 plus üstünlüğü var

Malum bayanlar için foto kalitesi de önemli ve ben eşime 8 plus alscağım

Ama şunu da merak ediyorum acaba 2 makine de aynı fotoyu çekiyorda ip8 de ki true color olayı mı fotoyu güzelleştiriyor..

• Shafter kullanıcısına yanıt
    apple bile aynı kamerayı kullandığını söyledi. o kalite farkı iphone 8 yazılımı ve ekranından kaynaklı. bilgisayardan karşılaştırmalara bakarsan fark olmadığını görebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

apple bile aynı kamerayı kullandığını söyledi. o kalite farkı iphone 8 yazılımı ve ekranından kaynaklı. bilgisayardan karşılaştırmalara bakarsan fark olmadığını görebilirsin.

Katılıyorum,tamamen yazılımla güzelleşiyor 8'de.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ozz75 kullanıcısına yanıt
    Evet yanlışlık oldu pardon her ikisi de 3 gb ama diğer farklılıklar doğrudur. İşte ben size şöyle diyeyim 7plusınız varsa 8 plus almak mantıklı mı orası insanların tercihine kalmış bişey ama bana göre doğru değil ben de ı phone 5 vardı 5 sene kullandım şimdi 8 plus aldım.
  • Yurt dışından şu andaki kura göre 3220 TL ye 8 plus 64 gb getirtebiliyorum. X 64 gb ise 4025 TL. Aradaki 805 TL yi vermeye değer mi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsak

Yurt dışından şu andaki kura göre 3220 TL ye 8 plus 64 gb getirtebiliyorum. X 64 gb ise 4025 TL. Aradaki 805 TL yi vermeye değer mi sizce?

Bence değer. Güncel tasarım, Ekran çerçeve oranı çok iyileştirilmiş bir telefonunuz olacak. Çift OIS gibi oyuncakları ile daha iyi bir telefon olacak.
  • quote:

Yurt dışından şu andaki kura göre 3220 TL ye 8 plus 64 gb getirtebiliyorum. X 64 gb ise 4025 TL. Aradaki 805 TL yi vermeye değer mi sizce?

Değmesine değerde ALLAH göstermesin cihazda bir sorun olsa çok pahalı fiyatlara yaptırırsınız x’i

• arkadaşlar ı phone 8 plusda alt kısmında bildiğiniz gibi hoperlör delikleri var.Müzik açtığımda solda ve sağdaki deliklere baktığımda sağ taraftan ses geldiğini soldan gelmediğini fark ettim.Acaba telefonda mı problem var yoksa sol taraf mikrofon mu bunu anlayamadım?
  • Onurel kullanıcısına yanıt
    Deniz bank dan bende ticari kart istedim diğer haftaya gelir dediler daha fazla sürmezse şimdiden gold kalmamış internette nasıl bulucam diğer haftaya anlamış değilim turkcell vatan vb ticari kartla taksit yapmıyorlar mı

• Efsunger hissi kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi mikrofon o . Cihazınızda sıkıntı yok yani.
  • quote:

X'in ekranında yukarıdaki o iğrenç sensör kısmı senin için sorun teşkil etmiyorsa kesinlikle X.

Yok, ben de oraya tahammül edemeyenlerdenim dersen o zaman 8 plus al derim.

Ben de yurtdışından aldım ve ben de istesem X alabilirdim.

Ben 3.216 liraya 8 plus aldım, 2 saat önce de elime geçti,internetten harcını yatırdım imei kaydını yaptım, işi bitti.

Garantiye marantiye gelince telefonu bırak senin sabaha çıkacağının garantisi var mı ?

Salla garantiyi, dediklerimi düşün ve seçimini yap.

Hayırlı olsun.
  • Megadeth_ kullanıcısına yanıt
    Salla garantiyi demiş 🤣 senin bile sgk vardır yada gss düşün artık 🤣🤣

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MhmtBey M kullanıcısına yanıt
    oh be rahatladım sağolun valla.
  • ozz75 kullanıcısına yanıt
    hocam ben apple store dan al derim. oradan aldığımda bana ''2 hafta içinde üründen memnun kalmazsanız ödeme yapdığınız kredi kartı ile gelpip iade edebilirsiniz'' dedi. bunu turkcell de yaptıklarını sanmıyorum ki vatan veya teknosada yapmadıklarını biliyorum. en azından bu şekilde içim rahat.
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.