Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caneryendi

İphone 7 serisi olup 8 alan kişiler varmı acaba çok merak ediyorum dün merak edip bakayım dedim 7 hertürlü daha güzel duruyor paranıza yazık

8in islemcisi tek basina 7yi ikiye katlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi

Koşulsuz iade olayını kaldırmaları lazım tekrar sıfırlayıp satıyor o kadar para veriyor insanlar sıfır diye alıyor ama malesef ikinci el

Aynen oyle. Magazadan alacaksin jelatinli

• quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

Sıfırlanıp sıfır diye satılmıyor. Swap cihaza düşüyor. Veya yenilenmiş ürün oluyor. Zaten kutuda yazıyor.

Ayrıca bu bir haktır. Amerika da bu süre bazı mağazalarda 90 gündür.

Bu olay amerikada olabilir ama turkiyede swapa dusecegini sanmiyorum. Sifirlayip satarlar

• Gittigidiyor dan sipariş vericektim peşin öde yazıyordu 8 plus ı taksitli uygun fiyata bulabileceğim bir yer yok mu :/

• yibo90 kullanıcısına yanıt
    yuh 3 bin liraya geliyor eğer ki doğruysa.

baya ucuz!
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    hocam birkaç güne kadar dubaiye gitme durumum var iphone 8 alınır mı ne diyorsun? Plus deme sakın onu taşıyacak çantam yok :) Bu arada iphone 8 fiyatı 2700 diye duydum dubaide ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer öyleyse ülkemize göre baya bir hesaplı...
  • şimdi duabi fiyatlarına baktım... 2849 aed yapıyor 1.012 ile çarpıldığında 34 tl gibi bir fark yapıyor yani türk lirasına çevirdiğimiz zaman 2883 tl ye denk geliyor. Şimdi bu fiyattan %10-11 tax free var diye biliyorum kaba hesap olarak 300 tl düştüğümüzde 2583 tl ye geliyor burdan da kayıt bedeli 150 tl olarak eklediğimizde ise 2733 tl ye iphone 8 sahibi oluyoruz eğer hesaplarda bir yanlışım yok ise...
    Apple (AE)
    Buy iPhone 8 and iPhone 8 Plus
    https://www.apple.com/ae/shop/buy-iphone/iphone-8

edit: linki unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakay27 -- 24 Ekim 2017; 14:40:18 >

• burakay27 kullanıcısına yanıt
    Alınır hele 2700 e hayda hayda alınır :)

• selam arkadaşlar iphone 8 deki hızlı şarj olayı tamamen yalan çıktı elimde 29w hızlı şarj adaptörü var yeni ipad pro 10.5 te kullanıyorum ölcüm cihazı ile ölçtüğümde 31,2 w kadar ipad pro yu şarj ediyor ama iphone 8 12.9w geçmiyor bu akımı 75 tl ye satılan 12w ipad adaptörüde sağlıyor yani kısacası 239 tl ye 29w hızlı şarj adaptörü almanıza gerek yok yani millete yalan söylediler hızlı şarj desteği ekledik diye iphone 7 serileride 12w adaptör ile hızlı şarj oluyordu 29w adatör ile kesinlikle ipad prolar gibi hızlı şarj olmıyor boşuna paranızı kaptırmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Reaver kullanıcısına yanıt
    apple canlı destek ile iletişim kur yardımcı olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megadeth_

quote:

Orijinalden alıntı: Independent16

Dil insanların anlasabilmeleri icindir. Anlatabiliyorsak anlayabiliyorsak sorun yok bence.

Konuştuğun dilde karşılığı mevcutken yabancı kelime kullanmanın hiçbir mantıklı açıklaması,izahı,savunması olamaz.

Pile "pil" denir, ingilizce'deki "battery" kelimesi batarya yapılarak pil yerine kullanılmaz.

Pil varken "batarya", nakit varken "keş", yasaklama varken "ban", engelleme varken "bloklama" demenin mantığı var mı ?

Uyarımı ukalalık olarak değil de bir yanlışı düzeltme adına iyi niyetle yapılmış bir uyarı olarak alırsan sevinirim.

Bu (Türkçe) senin de benim de ortak malımız, dünya üzerinde sadece biz kullanıyoruz, o zaman değerini bilmemiz gerekir.

Ben türk dili uzmanı ya da türkçe öğretmeni falan değilim, yalnızca bu konuya duyarlı bir insanım.

İnsan dilinin yabancı kelimelerle kirletilmesine üzülüyor.

Ha, bu tartışmayı yapmanın burası yeri mi dersen, burada aynı hata, otomobil konusunda aynı hata, günlük konuşmada aynı hata,başka pek çok yerde aynı hata olup hiçbirinde konuyla ilgisi yok diye müdahale etmediğin zaman iş çığrından çıkıp geri dönülmez bir noktaya doğru gidiyor.

Biz Türksek eğer türkçe konuşalım, yok ingilizce daha güzelse o zaman bu forum tamamen ingilizce olsun, ben ona da varım, ingilizcem de iyidir.

Sözüm sana ve okuyan tüm arkadaşlara.

Saygılar.

Teşekkür ederim ama gerçekten yeri değil çünkü konu farklı. Bence ayrı bir konu açarak düşüncelerini fikirlerini paylaşabilirsin. Tekrarlıyorum dilleri de herşey gibi belli bir kalıba sokanları anlamıyorum ben dünyadaki bütün sınırlara karşıyım otekilestirmelere karşıyım bütün ayrımlara karşıyım ve yine tekrarlıyorum dil insanlarla anlaşmak için var anlasabiliyorsak sorun yok bence .

Saygılar....

• Hepsiburadadan aldim gayet memnun kaldim,fiyati da uygun.bir sikinti yasayacaginizi sanmam

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

apple canlı destek ile iletişim kur yardımcı olurlar.

kıvırıyorlar dedikleri tek şey sayfamızda şöyle böyle diyorum ki 29w dediğiniz cihazla 12w cihaz aynı akım ile şarj ediyor diyorum 30 dk %50 şarj oluyor mu diye soruyor evet dedim o zaman sorun yok diyor o zaman niye hızlı şarj için 29w adaptör gerekli yazıyorsunuz diyorum aynı süreyi 12w adaptörde veriyor 29w adaptör + usb c kablo 368 tl diğer türlü 12w adaptör 75 tl diyorum tık yok tam çakal olmuş bu apple

• Apple merkezden kurallar bellidir. Ülkeye göre değiştirilemez.

• Her zaman en son çıkanı almak en iyidir iPhone 7 kullanıyorum.

• caneryendi C kullanıcısına yanıt
    iPhone 7 kullanıyorum. İstesem 8 plus alabilirim. Fakat almıyorum gerek Yok. Yanlız iPhone 8 daha güzel duruyor. Parlak gerçek iPhone benzemiş. Mat siyah iPhone kullanıyorum hiç beğenmiyorum 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

iPhone 7 kullanıyorum. İstesem 8 plus alabilirim. Fakat almıyorum gerek Yok. Yanlız iPhone 8 daha güzel duruyor. Parlak gerçek iPhone benzemiş. Mat siyah iPhone kullanıyorum hiç beğenmiyorum 😁

8 de gold renk arka cam ile birleşince harika görünüyor ama ön kısmın ekran kapalıyken ki görünüşü hoşuma gitmediği için siyah tercih ediyorum. Ekran kapalıyken bütünlük çok güzel görünüyor.

• Onurel kullanıcısına yanıt
    Taksitsiz mi aldınız hocam ben de alacağım taksitli alamayacağım sanırım..

• Hocam cihazı aldınız mı bende taksitli uygun fiyata arıyorum uygun fiyata var ama kimsede taksit yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isofix46 -- 24 Ekim 2017; 16:21:58 >
  • https://www.youtube.com/watch?v=O1EpT41QAOw

Videoda kız babasını ziyarete gidiyor apple campus e. 2.50 den sonra iPhone X ile ödeme yapıyor, kızına veriyor ufak bi videoya çekiyor oda telefonu. Demek ki çok katı kurallar yok apple izin verdiğine göre.
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.