8 plus öyle ahamli şahamli fark olmaz farki aramak istiyorsan 2-3 model üst modele yönel yurtsişi al yada ne bileyim anroid seversen samsung yönel en azindan 90hz ekran olarakta tatmin eder 8 plus almak için ne kadar koyman gerek.? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (666. sayfa)

-
-
Hocam 7.5 TL para var işte 7 plusu satmadan alıcam çünkü 7 plusum çok temiz ORJİNAL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yerinde olsam satarim güzel cihaz alirim 7.5k yurtdişi bişey alirsin ama 8 plus bilmiyorum cok istiyorsan al derim ama seneye satarsin demedi deme:)
-
Her şeyini yedekle ve komple sıfırla gardas bence ne ugrasacan onu bulana kadar temizlersin zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu arada 8 plus sayfası ölü baba olmuş herkes her gün enaz bir faydalı entry yorum vs atsın ara ara girip bakalım eskiden cok canlıydı buralar
aynı yer sıkıntısı ve kasma bende de var hocam.
çeşitli fotolar vs silerek bi tık yer açtım ama yine aynı şey olacak gibi duruyor.
bu konuda bir çözüm bulabildiniz mi acaba?
-
16.5 deneyen var mı
-
-
-
iPhone 8 serisi için yolun sonu göründü. iOS 17 almayacağı kesinleşti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Batarya tavsiyesi olan varmı arkadaşlar pil iyice gidirik olmuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şaka falan ama Tertemiz arızası olmayan İphone 8 Pluslar 13K olmuş.
Bende tertemiz,tamir görmemiş arızası olmayan İphone 8 plus 256 gb Space Gray cihazımı 13.800 tl den ilana koydum.
-
16.5 sürümünde olanlar deneyimlerini yazabilir mi? Titreşim sorunu yaşadığım için 15.6 beta’dan geçeceğim ama batarya ve performans konuları şüphelendiriyor.
-
15.0.1 yüklü. Yükseltmeye korkuyoruz :) ne yapsak acaba ios 16 kasar mı
IOS 13 ten 16 ya geçtim birkaç hafta önce, performans ve akıcılık olarak negatif etkiledi. Bataryayla da ilgili olabilir bilmiyorum ama Daha fazla ısınıyor ve çok fazla takılma donmalar oluyor. Safaride gezerken bile bunu yaşayınca telefondan soğumaya başladım. Halbuki 1-2 yıl daha çok rahat götürebilecek bir telefon
-
Kasıyor . Muhtemelen değiştirme vakti geldiquote:
Orijinalden alıntı: Ordinaryus115.0.1 yüklü. Yükseltmeye korkuyoruz :) ne yapsak acaba ios 16 kasar mı
İps 16 ile satmiştim 5 yil kullandim kasma yaşamadim ama memnunsaniz güncellemeyin ekran 90 hz 120hz olsaydi asla satmazdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X