Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (668. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 666667668669670
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 16.7.1 yükledim ios 15 ten direkt geçtim. Daha akıcı olduğu ortada. Pilim %82. Şarj olarak ciddi bir değişimim olmadı. Geçmeyi düşünenler çekinenler varsa düşüncelerim olumlu yükseltmeyi yapın gitsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    Ben 7 den s22 geçtim alışamadım evde 6s var yedekte duruyor bazen hattı ona takıp kullanıyorum. 6s satıp 8 alıp büyük ihtimal onu kullanacağım gibi duruyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İstanbulda işinin ehli 8 plus wifi entegresi değimi yapacak yer tavsiyesi olan var mı?

• FlyingHigh F kullanıcısına yanıt

Hocam 8 plusta geniş açı kamera varmı ,11deki gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt

Yok

• S.a. arkadaslar. Iphobe 8 ekran degisimi yapacagim. Orjinal ekran nerede bulabilirim yada orjinal ekran taktiran bildiginiz guvenilir teknik servis var mi istanbulda? Bir de bu Ekran degisiminden sonra cok fazla sikayetler oluyor, ekran degisimi yaptirirken nelere dikkat etmem lazim.

Birkac yere sordum. Bunlar kadikoyde buyuk servisler. Yuzde yuz orjinal cikma ekran 1500 tl dediler. Baska yer bana o cikma ekranlar yuzde yuz orjinal degil revizedir yani on camlari degismis diyorlar. Baska bir teknik servis dediki biz yurt disindan gelen sifir iphobeleri parcalara ayirip orjinal parcalarini kullaniyoruz. Olaganustu bilgi kirliligi var yani. Ben de guvenemedim kime ekran yaptiracagimi.tavsiyeniz ne olur acaba?

Cok tsk ederim simdiden

• aklımı kaçırıcam telefon görüşmesi sesi gelmiyor, whatassp tan sesli ggörüşme yapabiliyorum. Diğer seslerde de sorun yok.

Edit : çözdüm ayarlar/hücresel/seçenekler/ volte ayarını kapattım. Ama ben açmamıştım nasıl bu hale geldi hiç anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantasm -- 18 Aralık 2023; 11:6:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantasm

aklımı kaçırıcam telefon görüşmesi sesi gelmiyor, whatassp tan sesli ggörüşme yapabiliyorum. Diğer seslerde de sorun yok.

Edit : çözdüm ayarlar/hücresel/seçenekler/ volte ayarını kapattım. Ama ben açmamıştım nasıl bu hale geldi hiç anlamadım.

Operatör güncellemesi gelmiş ise ondan olabilir diye tahmin ediyorum

• phantasm P kullanıcısına yanıt

Sizin mesajı okuyunca ayarlara bakim dedim volte ayarı bende de açıkmış. Ne işe yarıyor volte ayarı. Telefon görüşmesi yaparken karşı tarafın sesi zayıf geliyor kapatsam düzelirmi ?

• CARTEGENA kullanıcısına yanıt

Hiç fikrim yok hocam. Volte ayarını kapattıktan sonra seste bir problem yaşamadım ama.

Voice over LTE (VoLTE) yani LTE (4G) üzerinden yüksek kaliteli ses görüşmesi yapılmasını sağlıyor
    LTE’nin az çektiği yerlerde sorun çıkarıyor olabilir

• bataryasını Deji ile değiştiren arkadaş var mı ? 2. telefon olarak kullanıcam.

• snsnc S kullanıcısına yanıt
    Evizimdeki üç telefonun ikinci bataryası öyle (7, 7 Plus ve 8 Plus)
    Bir sorun yaşamadık

• snsnc S kullanıcısına yanıt
    Deji iyidir baş ağrıtmaz

Volte açık ayarı, wifi üzerinden de telefon görüşmesi yapabilmenize yarayan bir teknoloji. Yani hücresel veri yok ama herhangi bir wifi bağlantınız varsa arayanlar size ulaşabilir veya siz arama yapabilirsiniz.

• selamlar.

deji batara kullanıyorum. ayarlarda batarya saglığını hep %100 gösteriyor ama bu doğru değil imkanı yok.

Bunu kontrol edebilmenin bir yolu var mı acaba?

Eşimin iPhone 7’sindeki orijinal kapasiteli Deji bataryanın sağlığı düşüyor
    Benim 8 Plus’da (ve kızımın 7 Plus’ında) yüksek kapasiteli Woyax var, değişeli birkaç ay oldu hala %100

• isikayhan kullanıcısına yanıt

1 senden fazla oldu deji kullanıyorum.

baya baya şarj kapasitem azaldı ama hala 100 gösteriyor.

düşmemiş olmasına imkan yok o nedenle merak ediyorum

Sizinki hangi modelden, standart kapasiteli olan mı yoksa arttırılmış kapasiteli olan mı?

• isikayhan kullanıcısına yanıt

bu hocam

woyax deji türkiye
    iPhone 8 Plus Mucize Batarya Deji 3400mAh
    https://woyax.com.tr/iphone-batarya/656-iphone-8-plus-mucize-batarya-deji-3400mah

haziran 2022 de almıştım nerdeyse 2 yıl olmuş.

ilk aldığımda çok rahat 1 günü çıkartıyordum . şimdi yine 12-13 saate düştü :)

ama pil sağlığında %100 görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 22 Mayıs 2024; 21:18:1 >
  • 
Sayfa: önceki 666667668669670
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.