Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (398. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
820.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. ALPATRONIX ŞARJLI KILIF satıyorum. İhtiyacı olan varsa kaçırmasın

https://forum.donanimhaber.com/satilik-takaslik-alpatronix-bx190-sarjli-kilif-iphone-8-plus--134402341#134402341
  • Ön cam kırılmaz önerisi olan varmı cok kötü bir görüntü veriyor kenarlarından hava gıbı olmayan varmı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar iPhone 8 için bordo sticker nerde bulabilirim kırmızı çok varda bordo bulamadım bi türlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert25 kullanıcısına yanıt
    Hocam keşke iade etmeseydin,garanti de faturanın inan hiçbir önemi yok.Ya da bana hiç denk gelmedi.

• bende katıldım aranıza herkese selamlar
  • Aleyküm selam hoşgeldiniz

• Aynı sorunu kulaklık ile yaşıyorum. Çözüm bulabildiniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar temiz bir ıphone 7 var 8 plusa geçmek istiyorum üste sıfır kapalı kutu 3000 tl istiyor değermi sizce arkadaşlar

• ErKaN-23 kullanıcısına yanıt
    3000 nedir yaa birde 7 in üstüne çok para uzak durun

• Ne yazık ki sesi maksimize etmek için ayarlar genel müzik eq ayarlarını yüksek ses olarak değiştiriyorum. Cihaz ayar seslerinde En yüksek sesi bu şekilde elde ediyorum.

• Telefonlar bundan sonra ucuz çıkmazlar değil mi yol yakınken 8e geçsem mi yoksa bekliyim mi daha ucuzlaması için 5sim var.

• Nega.Thief kullanıcısına yanıt
    Valla hocam doların gidişatını görüyorsunuz şansınız varken geçin

• geliştirdim süreyi.sizce nasıl??

• Herkese Slm. Arkadaşlar bende 8 plus var. sıkıntım, rehberde takılmalar yaşıyorum. Hiç tuşlar işlemiyor aç kapa yaparsam normale dönüyor. Nedir acaba sıkıntı bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gebelek -- 1 Eylül 2018; 20:16:33 >
  • Selam buff öneririm

• Selam arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.

8 plus kullanıcısıyım. Telefonumda 5.000 resim var ve iCloud fotoğraf arşivim kapalıydı, cihazım doldu daha sonra bugün 200 gb alan satın aldım. Bu 5.000 resmî nasıl icloud.com dan pc ne aktarabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Konsantrasyon.

Selam arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.

8 plus kullanıcısıyım. Telefonumda 5.000 resim var ve iCloud fotoğraf arşivim kapalıydı, cihazım doldu daha sonra bugün 200 gb alan satın aldım. Bu 5.000 resmî nasıl icloud.com dan pc ne aktarabilirim.
    Windows için iCloud indirin.

Apple Support
    Windows için iCloud'u indirme
    https://support.apple.com/tr-tr/HT204283

Windows bilgisayarınıza yükleyin. iCloud hesabınıza giriş yaptıktan sonra OneDrive, Google Drive veya Yandex Disk gibi eşitleme yapabileceksiniz.

• 8 plus kullanan arkadaşlarda şöyle bir sorun var mı acaba?

11.4.1 veya 12 beta 12 de... yeniden başlattıklarında ekranda yatak çizgiler. ( uzay grisi)
    bir de telefon açıldıktan sonra uyut-uyandıra basınca tekrar yanıp söner gibi oluyor mu?

deneyen olursan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sampler

8 plus kullanan arkadaşlarda şöyle bir sorun var mı acaba?

11.4.1 veya 12 beta 12 de... yeniden başlattıklarında ekranda yatak çizgiler. ( uzay grisi)
    bir de telefon açıldıktan sonra uyut-uyandıra basınca tekrar yanıp söner gibi oluyor mu?

Cihaz yere düştü sanırım? Bu darbeye bağlı ekran problemi gibi görünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sampler

8 plus kullanan arkadaşlarda şöyle bir sorun var mı acaba?

Hocam 11.3 de iken de vardı 4 aylık cihaz

Düşmeye bağlı eklem problemi olduğunu sanmıyorum çünkü üzerinde ekran koruyucu ve Apple silikon kılıf var ,Düşme olarak da koltuktan halıya düştü benim telefon o kadar,Düşme bile sayılmaz

Şu anda 11.4.1 Kullanıyorum telefonu tekrardan yeniden başlattım herhangi bir problem olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 1 Eylül 2018; 8:33:42 >
  • 
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.