Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (397. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam aynı fikirdeydim geçen hafta gidip teknosadan aldım iPhone 8 plus
  • -hay@let- kullanıcısına yanıt
    Çok düşmesini beklemeyin düşse bile ilk zamnalardaki çıkış fiyatına düşer ama bir ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 10 saat içinde nelerle uğraştınız mobil veriyi açtınız mı hiç

• Kullanım sizi yanıltmasın çünkü ekran kapalı müzik dinleseniz bile kullanıma yansır süresi zaten yazıyor orda 2.8 saat arka planda diye

• Arkadaşlar yaklaşık 2 Aydan beri kullandığım 8 plus cihaz ile eşimin kullandığı 6s plus cihaz arasında sistem sesleri açısından neredeyse iki kar fark var.

Cihazda AB standardı ses düzeyi kısmını kapamama, EQ seviyesini yüksek sese almama rağmen Bendeki cihazın sesi çok kısık geliyor, sistem sesleri, ekran kilidi kapama sesleri çok düşük geliyor.

Böyle bir sorunla karşılaşan var mı ?

Hayırlı akşamlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HaxhiaN kullanıcısına yanıt
    Hocam iCloud yedeği alıp telefon üzerinden tüm tüm ayarları ve içeriği sil diyerek yaptım şuan telefon gerçekten bi rahatladı ben SwiftKey klavye takıldığı için yapmıştım telefon ciddi anlamda bi kendine geldi sıkıntı varmış demekki 👍👍👍

• Kışa hazırlık.

Annemin kestiği erişteler kurumaya bırakıldı.

Iphone 8+

Portre modu, kendi uygulaması ve kendi filtreleri. iOS 12 Beta.

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

• Merhaba herkese iyi günler

2 ay önce iphone 8 plus aldım ve facebook , instagram gibi uygulamalarda aşağı kaydırırkeb böyle donma değil ama minik takılmalar oluyor hani böyle saniyelik duraksayıp devam etmek gibi arkadaşımın iphone 7sinde olmuyor .

Uygulamaları silip tekrar yükledim ama aynı şekilde devam ediyor hatta bazen ana ekranı sağa sola kaydırırken de çok ufak olabiliyor sizlerde de var mı bu tarz şeyler yoksa benim cihazda mı sıkıntı var ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Samsung S7 kullaniyorum, 1 yildir kilifli ekran koruyuculu kullandigim cihazi son 1 aydir kilifsiz koruyucusuz kullanayim dedim, 1 metreden elimden dustu paramparca oldu, on cam, led ekran, arka kapak icin toplam 760tl odedim ama cihazdan sogudum, satip iphone alicam, sizce simdi mi almaliyim? Yoksa yeni seriler gelince eskiler ucuzlar mi? 200-300tl bile ucuzlasa iyidir.

Edit; 8,8+ ve x fiyatlari icin soruyorum, 6,6s vs degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 29 Ağustos 2018; 8:47:18 >
  • jac0B0 kullanıcısına yanıt
    Her yil oldugu gibi düşücektir bu zamlar dan dolayi yine pahali bakarsin yeni fiyatlar biraz daha uygun olur da eski cihazlar 400-500 tl bile düşer ama türkiyeye ne kadar yansir allah bilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: SelmanTatarOğlu

Hocam iCloud yedeği alıp telefon üzerinden tüm tüm ayarları ve içeriği sil diyerek yaptım şuan telefon gerçekten bi rahatladı ben SwiftKey klavye takıldığı için yapmıştım telefon ciddi anlamda bi kendine geldi sıkıntı varmış demekki 👍👍👍
    Sağolun hocam peki pil sağlığınız hala 100mü değişti mi sıfırladıktan sonra

• arkadaşlar sizlerden bir konuda acil bir cevap bekliyorum;

ikinci el iphone 8 aldım, full kutulu, fakat faturası yok. appleden sorgulatınca 06.05.2020 tarihine kadar garantili olduğu görülüyor.

bu sabah yaşadığım şehirde apple cihazlara bakan servise gidip durumu anlattım ve faturanın olmaması ilerde bana sorun yaşatır mı diye sordum. görevli bayan, eğer iphone cihazlar hiç açılmazsa ya da zor olmasına rağmen olası bir imei çalınma durumunda applenin kesinlikle fatura istediğini, fatura olmazsa cihaza bakmadığını söyledi.

cihazın parasının yarısını vermiştim, diğer yarısını ise bugün verecektim. servisin dediğini cihazı aldığım kişiye ilettim, sorun olmadığını cihazı geri alabileceğini fakat bir başka servisin ise faturasızlığın sorun çıkarmayacağını dediğini söyledi.

cihazı uygun fiyata aldığımı düşünüyorum, fakat riske de girmek istemiyorum. bu konuda bilgi sahibi olan var mı? faturanın olmaması bana sorun yaşatır mı?

• HaxhiaN kullanıcısına yanıt
    Sıfırlama yapmadan önce %98 di şimdi %100 halen bi sıkıntı gözükmüyor 👍

• Tamam hocam ben de sıfırlayayım müsait bi zamanda teşekkürler

• jac0B0 kullanıcısına yanıt
    Sakınan göze her zaman çöp batar hocam. Bir ton para bayılıyoruz klılıf takmayı her nekadar istemesem de mecburuz. Fiyatlar düşer ama ne kadar düşer belli olmaz

• mert25 kullanıcısına yanıt
    Bazı durumlarda fatura istiyor Apple ,Apple kimliği ile alakalı bir arkadaşım sorun yaşamıştı diye hatırlıyorum ve yurt dışındaki yetkili faturayı mail olarak istemişti. Yerinde olsam faturasız cihaz satın almam...

• arkadaşlar icloud kapalı bende. açmayı da düşünmüyorum. daha önceden pc'den telefona eşzamanladığım müzikleri telefondan sildim, şu an hepsi silik yazıyla görünüyor telefonda, müdahale yapılamıyor. tekrar iTunes'u açıp oradan silmeyi denedim ama olmuyor. yardımcı olabilecek var mı?
  • notbigchef N kullanıcısına yanıt
    Benimde başıma geldi o. Bilgisayar da 3 GB müzik var telefona atıyorum bakıyorum 5.07 GB gösteriyor. Silik silik yazıyor falan. Kaç kere sildim gene geliyor onlar. Bıraktım peşini.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • charsaf21 kullanıcısına yanıt
    06.05.2018 tarihli cihazı sırf bu fatura olmaması nedeniyle geri iade ettim.
    cihazı, yarısı peşin, kalan yarısı da 6 taksit olmak üzere 3400 tl ye anlaşmıştık.
    fakat ileride sıkıntı yaşarım korkusu nedeniyle sıfır ayarındaki cihazı geri iade etmek zorunda kaldım.
  • mert25 kullanıcısına yanıt
    En iyisini yaptın sabret alırsın yine ;) fatura önemli bu tarz konularda her türlü başına sıkıntı çıkartabilir...

• 
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.