Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu güç tasarrufunda kullanıyormusunuz peki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nerdeyse hiç kullanmadım

• 2 yıldır kullandığım spotify listemde 500 e yakın şarkım var zaten iphone müzik indirmesi atması eziyet o yüzden hiç bulaşmadım apple müziğe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple muzigin ses kalitesi bariz ustun fakat kullanici arayuzu Spotify kadar kullanisli degil.

• Arkadaşlar merhabalar. Ben 4senedir iphone 5s kullanmaktayım ve telefonumu değiştirmek istiyorum. Benim aklımda ip8 almak var fakat sizin de bileceğiniz üzere 1,2 ay sonra çıkacak olan tahmini ismi iphone 9 yani çıkması beklenen üç telefondan en ucuz olanı aklımı çeliyor. Siz iphone 8 veya 8+ kullananların önerilerini okumayı çok isterim. 8+ ve 8 arasında, kullanırken yazılımsal olarak fark edilebilecek çok fark var mıdır? Yeni gelecek olan iphone 9 ( bütçeye uygun modeliymiş sözde) arkasında tek kamerası olan daha mı iyi özelliklere sahiptir 8 ve 8+ a göre. Şimdiden teşekkür ederim. Biraz uzatmış olabilirim konuyu ama pek bilmediğim şeydir böyle yazılar yazmak. Hayırlı bayramlar.

• 8 plus'tan OnePlus 6 ya geçipte memnun kalan var mı?

• Merhaba Arkadaşlar. Herkese hayırlı bayramlar. 8plus kullanıyorum daha 5 aylık. Az önce telefon boşta dururken bilgisayardan Video izlerken Siri kendiliğinden çalıştı izlediğim replikleri Siri araştırmaya kalktı 🤣🤣🤣 sebebi ne olabilir. Yoksa Siri bekleme de iken bi sözcük söyleyince kendisi aktif olabilirmi varmı böyle bir şey.

• Bendede olmustu bugmu artık durduk yere bugun nasılsın dıyodu

• Acaba dedim bi An telefonu almadan sihirli kelime söyleyince kendiliğinden açılıyor mu diye merak ettim. Sizin ki gene çok iyi demiş bana sormadı zalimın kızı 😂😂😂

• Nega.Thief kullanıcısına yanıt
    Yazılımdan fark yok 8 ve 8 Plus arasında kamera pil ekran gibi birkaç önemli özellik var, diğer sorunun cevabında eylül ayında ortaya çıkar. Yerinde olsam şuan cihaz almam bekle 2 ay daha duruma göre karar ver derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: charsaf21

Yazılımdan fark yok 8 ve 8 Plus arasında kamera pil ekran gibi birkaç önemli özellik var, diğer sorunun cevabında eylül ayında ortaya çıkar. Yerinde olsam şuan cihaz almam bekle 2 ay daha duruma göre karar ver derim.
    Cevabın için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: selman461

Acaba dedim bi An telefonu almadan sihirli kelime söyleyince kendiliğinden açılıyor mu diye merak ettim. Sizin ki gene çok iyi demiş bana sormadı zalimın kızı 😂😂😂

Hay siri deyince aktif oluyor repliklerde geçmişse aktif olmuştur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Ben de sıkıntı var sanmıştım çok teşekkür ederim. Bu özelliği bildiğim çok iyi oldu üstadım saygılar sunuyorum

• iphone 8 ile iphone 7 arasında kaldım,
    ikisi de 4 aylık,
    8 in fiyatı 3500 tl
    7 nin fiyatı ise 2600 tl

acaba ikisi arasında batarya ömrü olarak çok bariz fark var mıdır?
    gönlüm 8 den yana fakat tam karar veremedim.
  • 1 ay önce aldığım 8plus ın pil sağlığı 10 gün içinde önce 99 bugün de %98 e düştü dikkat de ediyorum aslında neden böyle oldu anlam veremedim var mı önerisi fikri olan?

• Arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum iyice emin olmak icin :)
    6s cihazım var bu cihazın bataryası ani şarj düşüşünden kaynaklı temmuz ayında değişti şimdi bu cihazı gece bıraktığımda şarj düşüşü oluyor %10 şarj düşüyor her seferinde yazılımı sıfırladık yeni bir iphone olarak yine nafile sorun devam ediyor her türlü apple kıdemli departmanla görüşüyorum mühendislere aktardılar konuyu cihazdan bilgisayar yoluyla dosya halinde veri aldı incelemek için incelemişler bu düşme için normal oldugunu söylemiş sözde eski bataryam icinde aynı şekil sorun yok demişlerdi kendilerinin yaptıgı testten geçse de onarım merkezinin yaptıgı testten geçememişti şimdi sizce &10 düsüs normal mi servise götürmeli miyim yine de?
  • HaxhiaN kullanıcısına yanıt
    Daha tam doğru çalışmıyo ben de 10 aylık 7 var deli gibi kullanırım 87 de batarya sağlığı 1 2 ay önce hızlı düşüyodu 89 88 87 derken şimdi 3 aydır 87 de kaldı düşmüyo büyük ihtimal 1 2 ay sonra yine hızlı düşücek 86 85 84 artık kaça kadar düşerse

• quote:

Orijinalden alıntı: Fre4Mee

Daha tam doğru çalışmıyo ben de 10 aylık 7 var deli gibi kullanırım 87 de batarya sağlığı 1 2 ay önce hızlı düşüyodu 89 88 87 derken şimdi 3 aydır 87 de kaldı düşmüyo büyük ihtimal 1 2 ay sonra yine hızlı düşücek 86 85 84 artık kaça kadar düşerse
    Hocam garip yani beta olduğundan galiba. Battery life uygulamasını indirdim orda kayıp yok diyor hangisi doğruysa artık

• quote:

Orijinalden alıntı: frosty9

Bu mesaj silindi.
    Hocam bir kaç haftadır önce pil sağlığı 98 en düştü demiştim ya bugün bir sıfırlama yaptım pil sağlığı şuan tekrar %100 oldu:) 11.4 sürüm 🤝

• 8 Plus' ın 2. eli ne kadar beyler, satıp note 9 yapayım diyorum, cihazım sıfır gibi, şarj, kulaklık kabloları açılmamış halde duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.