Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (392. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tnrvrd1996

İos 12 yi İphone SE ye kadar verecek apple
    Biliyorum fakat sadece camera uptade i özellikle portre için geliştirmeler var baya deniliyor.Hangi cihazlara verecek bu iyileştirmeyi o önemli.
  • RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Potre için ios 12 deki yapay zekayı kullanıyorlar benim bildiğim kadarıyla bütün telefonlar gelir ama se 6 s gibi telefonlar da kilitli olur tıpkı geliştirici özellikleri gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. İphone 8 ve plus için cam ekran koruyucuya ihtiyacım var, en uygun nereden temin edebilirim, ne tavsiye edersiniz? İstanbuldayım Tahtakale de fiyatları bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

Bu ios 12 betalarda kamerada çok iyi ileştirmeler olacak deniliyor.Mevcut 7 plus 8 plus da bu güncellemeyi alırmı yoksa sadece yeni çıkacak modellerimi etkiler?Bilgisi olan varmı bu konuda.
    Gelmiş mi gelecek mi? Ios 12 beta son sürüm yüklü bende şuan.
  • Gelecek deniliyor fakat ne kadar doğru bilemiyorum.Sanırım öyle birşeyi eski telefona vermezler.Çünkü apple daimi yeni modelleri destekliyor yeniliklerde.Yeni çıkacak modellerde daha iyi bir kamera deneyimi olur bence.
  • Ahmet© kullanıcısına yanıt
    Heryerde satılıyor altı üstü 10₺ lik cam koruma alacaksınız, Tahtakale’ye gerek yok ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: charsaf21

Heryerde satılıyor altı üstü 10₺ lik cam koruma alacaksınız, Tahtakale’ye gerek yok ;)
    Bugün dışarıda işim vardı uğradım sıkı pazarlıkla 7 tl den 3 cam koruma aldım, ayrıca 2 de n11 de 35 e satılan kılıfları aldım aileye de çalıştım, toplamda 45 tl verdim devir ekonomi devri Hocam her yerde herşey satılıyor tabi orası doğru ama bizim foruma uygun hareket etmemiz gerekiyor. Biliyorsunuz bizi izleyen bir nesil var

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Bugün dışarıda işim vardı uğradım sıkı pazarlıkla 7 tl den 3 cam koruma aldım, ayrıca 2 de n11 de 35 e satılan kılıfları aldım aileye de çalıştım, toplamda 45 tl verdim devir ekonomi devri Hocam her yerde herşey satılıyor tabi orası doğru ama bizim foruma uygun hareket etmemiz gerekiyor. Biliyorsunuz bizi izleyen bir nesil var

Alıntıları Göster
    Sıcak fırsatlar üyelerine yakışır hareketler bunlar hocam. Oraya da bi' uğrayın isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Sıcak fırsatlar üyelerine yakışır hareketler bunlar hocam. Oraya da bi' uğrayın isterseniz.

Alıntıları Göster
    Hocam dolar yandığından beri kimse uğramıyor oraya :) neyse fazla konuyu dağıtmayım. Çok tşkler yine de arkadaşlar. İyi forumlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi günler , aralık ayında Iphone 8 aldım . Elimde bir de Ipad Air mevcut ve telefonumu ipadin başlığıyla şarj ediyorum (12W hızlı şarj özelliği ile). Aralık ayından bu güne yan sanayi ürünleriyle toplamda 10kez şarj etmemişimdir telefonumu , telefonda uzun süre oyun oynayan birisi de değilim nadiren oynarım . Pil sağlığına baktım %92 gözüküyor bana oldukça düşük geldi sizce de bir problem yok mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Underrated

İyi günler , aralık ayında Iphone 8 aldım . Elimde bir de Ipad Air mevcut ve telefonumu ipadin başlığıyla şarj ediyorum (12W hızlı şarj özelliği ile). Aralık ayından bu güne yan sanayi ürünleriyle toplamda 10kez şarj etmemişimdir telefonumu , telefonda uzun süre oyun oynayan birisi de değilim nadiren oynarım . Pil sağlığına baktım %92 gözüküyor bana oldukça düşük geldi sizce de bir problem yok mu ?
    Ben de şubat civarında almıştım %97 gözüküyor pek yoğun kullanmam 2-3 günde bir şarj ediyorum hatta neredeyse kullanmıyorum. Bazı arkadaşlar 6-7 aylık telefonda %99 %100 değerlerine sahipti başka bir konuda. Iphone 8+ benim cihazım bu arada. Başka arkadaşlar da aldığı tarihi ve pil ömrünü paylaşabilir mi acaba?
  • Underrated kullanıcısına yanıt
    Şubat ayinda alma 8 plus var 15 gün önce %95 gorunuyodu telefonu sifirladim sildim yeniden kurdum %100 oldu bi hafta içerisinde %97 oldu beta sürüm takmamak lazim umursama..

• quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Şubat ayinda alma 8 plus var 15 gün önce %95 gorunuyodu telefonu sifirladim sildim yeniden kurdum %100 oldu bi hafta içerisinde %97 oldu beta sürüm takmamak lazim umursama..
    IOS 12 beta kullanıyorum, IOS 11 de beta kullanmıştım zamanında ama sıfırlamadım uzun süredir.
  • Garanti kapsamında pil değişimi yüzde kaçtan sonra oluyor beyler %88 şu anda

• frosty9 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu gönderdiğin profil ile işimi gördüm silsem ne olur şuan watchOS beta soft ware olarak görünüyor. Silsem herhangi bir sorun olurmu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MysticDesign kullanıcısına yanıt
    %80 altı diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iyi akşamlar yarın iphone 8 plus alıcam size eylülü beklemek mi yoksa hemen almak mı mantıklı olan ?
  • ByBuCa kullanıcısına yanıt
    Eylül'ü bekleyip öyle alman mantıklı zamlar geldi en azından Yeni İphone gör öyle karar ver.

Bende elimdeki Space Gray 256 gb yi satıp eylülde yeni çıkacak X lerden alıcam
  • Iphone 8 plus aldım şarj yüzde 50 yüzde 20 kadar düşürdüm sonra şarja taktım ısım çıktı yüzde yüz olmadan yüzde 60 da aldım eve geldıgımde yüzde 20. Sımdı taktım yüzde yüz oldu 30 dk ekstra beklıcem bu sıkıntı olmaz dımı ılık şarjı yüzde yüz yapmadığım ıcın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Benim cihazda aynı durumdaydı ilk 3-4 ay... 17 kasım'da aldığım cihazın şimdi ki pil durumu %92... Hızlı şarj da kullanıyorum ipad adaptörü olan.
  • 
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.