Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (390. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ProfesörX kullanıcısına yanıt
    Niye merak edip polemik yaşıyorsun. Bende onu anlamıyorum ya anlamak istemiyorsun ya da bişeyleri yanlış anlıyorsun. Ben sony Xperia Z5 den bahsettim Android sistemi ile alakalı bi bişey demedim. Ha derim bu benim düşüncem seni bağlayan bişey olduğunu da sanmıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonun Htc ya da Sony olması pek değiştirmiyor abicim zaten. Demek istediğim Androide çamur atmanız neyse uzatmayalım.
    Sen anlaşılan anlamak istemiyorsun. Android ile ios sisteminin herkes ne derece iyi ne derece kötü herkes biliyor. Burada benim söylediğim sony ile alakalı olan yorumum.....

• Bana göre de sen anlamak istemiyorsun. Demek istediğim Sony olsa da Htc olsa da farketmez. Sonuçta ne? Android...
  • Saki3d kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim baktım güzel fakat fiyatı tuzlu geldi. GittiGidiyor.com’dan Spigen Ultra Hybrid 2 satın aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nevergiveup8787 kullanıcısına yanıt
    S7 edge kullandım s8 kullandım ama aynı işleri yapıyorum telde ıp8 ıkısındende ıyı pili bence s9 dan iyi olacagı kesin.

• Videoda apaçık belli.
    Mrwhosethebossyoutube
    iPhone 8 vs Galaxy S8 vs Oneplus 5 - Battery Life Drain Test
    https://www.youtube.com/watch?v=IbSjUq_kvSM
    . O telefon alacak arkadaş görsün karar versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProfesörX -- 8 Ağustos 2018; 23:59:13 >

1 benımkı gunluk kullanım 2 verdıgın lınktekı s8+ 3500 mah pil var ben normal s8 s7 edge kullandım ıkısındende ıyı kesınlıkle helekı telefon kapalıyken hiç gıtmıyo . Iphonedakı plus modelıyle kıyaslamak lazım s8+ modelini.

• Selam. Neden ipX yerine 8plus tercih ettiniz? Şu an kullanıcılara göre 8 plus alınır mı,alınmaz mı?

• KingdeviL kullanıcısına yanıt
    hocam aksaray eskil ilçesinde yaşıyorum ben 8p kullanıyorum türk telekom takılı bazen full bazen olduğu oluyor lakin genelde 3 diş çekiyor. yaşanılan bölgenin yoğunluğuna ve vericiye olan uzaklık la da değişeceği kanaatindeyim.
  • KingdeviL kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bende Vodafone (8 yıl) ve Türk telekom (2 yıl) kullanıyordum
    Hat full çekip LTE bağlantı varken bile internet ağır çalışıyordu, Turkcelle geçtim (9 aydır kullanıyorum) telefon hızlandı
  • Saki3d kullanıcısına yanıt
    Türk telekom kullanıyorum 3G 4.5G den daha hızlı

• Ben bir senedir 8 plus kullanıyorum daha hiç düşürmedim baya dikkatliyimdir, ekran koruyucuyu da 1 ay önce söktüm attım böyle daha güzel ekrana dokunma hissi ama kılcal çizikler oluyor özellikle alt üst siyah çerçevelerde.birde ince bir kılıfla kullanıyorum arkasıda baya çiziliyor ne kadar dikkat edersen et ama gerçekten kalın birşeyler takınca telefondan hiç zevk almıyorsun aliexpressten bir kılıf önermek istiyorum size ince sert plastik köşeleri tam kapatıyor ve şık özellikle mor olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ir10 -- 9 Ağustos 2018; 11:24:58 >

• Arkadaşlar merhaba muhtemelen sorulmuştur ama eğer bilen varsa cevap verirse çok sevinirim...

Problem şu, eski telefonumda (6s) ana ekranda ses aç kapa ile zil sesini ayarlıyodum. Şimdi ise Ses Yüksekliğini ayarlıyorum ama neyin ses yüksekliği bilmiyorum.

Zil sesini ayarlamak için ayarlardan sese geçip oradan azaltıp arttırıyorum.

Bir de alarm sesi buna etki ediyor mu bilmiyorum.

Şuanki telefon 8plus versiyon 11.1.2

edit: buldum arkadaşlar, düğmelerle değiştir aktif değilmiş o yüzden öyle kalmış...

(mesajımı silmiyorum, google'dan aynı sorun için arama yapan olursa faydalanır bu mesajımdan)

herkese iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karotcuabi -- 9 Ağustos 2018; 11:49:15 >
  • Iphone 8 imde nadir de olsa şöyle bir sorun yaşıyorum sürüm 11.4.1 ana ekran tuşuna 2 defa basıp son uygulamalar kısmına girdiğinde arka plan duvar kağıdının flu hali oluyor ya hani işte bazen orası siyah oluyor anlık 2 saniye sonra duvar kağıdı oluyor tekrar bu sorunu yaşayan var mı dfu ile temiz kurulum yaptım yine nadir de olsa oluyor insanın canı sıkılıyor
  • S9 dan kesinlikle vazgeçtim. 2 ay garantisi kalmış 7plus + 700 lira ya 2 aylık İPhone 8 Red takas yapıcam. Mantıklı mı sizce ?

• Hocam zaten S7 Edge de 3600 mAh var :)
    7 Plusta kalın daha iyi o zaman.
    7 plustan 8 e geçerseniz pil konusunda pişman olursunuz bence takas yapmayın

• 
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.