Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (370. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hat Turkcell gözüküyor, yoksa ben mi yanlış görüyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • by_fx kullanıcısına yanıt
    Trde abim sanırım Turkcell hat takmış dediğim gibi anlamadığım bir konu bu iPhone telefon bu yani

• 2 aydir kararsizim 8 Plus mi alayim S9+ mi diye her gun arastiriyorum yok abi kafayi siyiricam birinde o ozellik var digerinde bu ozellik var.

iPhone ekosistemine alistim ama cok kisitli mesela bir gif hazirlamak icin 35 tl uygulamaya para verdim. Bir font hazirlamak icin 25 tl para verdim. Bi film izlim diye 17 tl para verdim.

Bunlar samsungta yerlesik olarak bulunuyor. 8plus kullanan arkadaslar memnun musunuz tavsiye eder misiniz? Alayim mi yoksa s9 plus mi alayim?

S9 plus cezbeden ozellikler
    Dusuk isikta fotograf cekimi ve kaliteli fotograflar
    Elimde yedekte 256 gb samsung evo sd kart var bosta
    Film izlemesi muazzam keyifli ekrandan dolayi
    Gboard anlik ceviri ozelligi
    Hizli sarj
    Ozel mod fotograf ve video gizleme parmak okuyucusu
    Kolaylikla muzik atma

8plus cezbeden ozellikler
    Airpods kulakligim var siri ile etkilesim ile kullanim
    Emojiler ios emojileri harikulade
    Bir nesneyi yada iletiyi silmek icin androiddeki gibi basili tutmuyorsun, saga sola sürükleyince sil tasi gibi butonlarin gelmesi
    İos kolayligi cok teferruat yok bogmuyor seni

Size kaldim arkadaslar kullananlar lutfen yorum yapsin 2 aydir telefon alamadim bekliyorum suan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam bu soruyu bu konuda sorarsan tabiki iPhone yanıtı alırsın

Benim görüşüm de iPhone olacak neden dersen en basiti android cephesi fiyatları apple ile aynı hatta pahalı olanda var.Yazılımı bedava alıp extra hiçbirşey koyamadan donanım satarak bu parayı hak etmiyorlar.Çok büyük inovasyon olursa android olabilir ama maalesef çok geriden geliyorlar koskoca google androidi adam edemedi gitti

• cokbaska kullanıcısına yanıt
    Samsung tarafinda sormuyorum hocam cunku fanboy cok orda. Saglikli yorum alamiyorum. Suan seruma bagli (powebank) iphone 6 kullaniyorum yeni bir cihaz alacagim. Sanirim 8 plus alacagim oyle gorunuyor

• Soulfly4th kullanıcısına yanıt
    Telefon A1897 modeli olduğu için Türkiyede bir yıl garantili oluyor seri no ile sorgulayın ne kadar garantisi kaldığına bakın. Garantili cihazları satmak daha kolay olur hayırlı satışlar

• Yeni iPhone lar çıktığında 8 plus in fiyatında ciddi düşüş olur mu? Zira şimdi de kızım istiyor. Çok pahalı olduğu için ısrar etmiyor ama gönlü 8 plus ta biliyorum. İlk telefonu olacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum üstadlar.

• motomurat kullanıcısına yanıt
    Zor bir durum hocam ama düşüş muhakkak olur ama çok bişe beklememek lazım yinede

• Merhaba arkadaşlar sizinde telefonunuzun yan kısımları ekranla birleşme noktaları çok toz biriktiriyor mu

• tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sorgulamayı bilmiyorum ama evet sanırım Türkiye'de 1 yıl garantisi var cihazın..

• quote:

Orijinalden alıntı: aurosonic

2 aydir kararsizim 8 Plus mi alayim S9+ mi diye her gun arastiriyorum yok abi kafayi siyiricam birinde o ozellik var digerinde bu ozellik var.

iPhone ekosistemine alistim ama cok kisitli mesela bir gif hazirlamak icin 35 tl uygulamaya para verdim. Bir font hazirlamak icin 25 tl para verdim. Bi film izlim diye 17 tl para verdim.

Bunlar samsungta yerlesik olarak bulunuyor. 8plus kullanan arkadaslar memnun musunuz tavsiye eder misiniz? Alayim mi yoksa s9 plus mi alayim?

S9 plus cezbeden ozellikler
    Dusuk isikta fotograf cekimi ve kaliteli fotograflar
    Elimde yedekte 256 gb samsung evo sd kart var bosta
    Film izlemesi muazzam keyifli ekrandan dolayi
    Gboard anlik ceviri ozelligi
    Hizli sarj
    Ozel mod fotograf ve video gizleme parmak okuyucusu
    Kolaylikla muzik atma

8plus cezbeden ozellikler
    Airpods kulakligim var siri ile etkilesim ile kullanim
    Emojiler ios emojileri harikulade
    Bir nesneyi yada iletiyi silmek icin androiddeki gibi basili tutmuyorsun, saga sola sürükleyince sil tasi gibi butonlarin gelmesi
    İos kolayligi cok teferruat yok bogmuyor seni

Size kaldim arkadaslar kullananlar lutfen yorum yapsin 2 aydir telefon alamadim bekliyorum suan
    Benim iki ürün arasında en net karar mekanizmam, android telefonların ios'lara nazaran siber saldırılara çok fazla imkan vermesi.Hatta 2017 yılında android uygulamalara siber saldırı %50 oranında artmış durumda. Teknoloji hayatımıza girdiğine göre bir çok alanda kullanması da en doğal olay. Bankacılık işlemleri, şifre ile girdiğimiz diğer uygulamalar gibi konularda ios daha güvenilir. Bu nedenle ben 8 plus'u önereceğim.

Hali hazırda 8 plus kullanan biri olarak da bir çok işlemi çok rahat yapıyorum. Gerek iş gerekse günlük hayatta fazlası ile işimi görüyor.

• eLroS kullanıcısına yanıt
    Hocam inşallah bir anda 500-1000 TL düşüş olmaz. Yoksa vay halimize şimdi renk seçimi kaldı. Ben kırmızı tercih et diyorum o ise altın rengini . Sanki kırmızı daha özel bir cihaz izlenimi verdi. Bu arada kırmızı rengi diğer renkler ile aynı zamanda mı üretilip satışı sunuldu yoksa daha sonradan mı? Zira daha sonra üretildi ise belki ufak da olsa bazı eksiklikler revize edilmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: motomurat

Hocam inşallah bir anda 500-1000 TL düşüş olmaz. Yoksa vay halimize şimdi renk seçimi kaldı. Ben kırmızı tercih et diyorum o ise altın rengini . Sanki kırmızı daha özel bir cihaz izlenimi verdi. Bu arada kırmızı rengi diğer renkler ile aynı zamanda mı üretilip satışı sunuldu yoksa daha sonradan mı? Zira daha sonra üretildi ise belki ufak da olsa bazı eksiklikler revize edilmiştir.
    Kesinlikle kırmızı tercih en iyisi kırmızı sonradan üretildi ama ben pek donanımsal olarak değişikliğe uğradığını düşünmüyorum, sadece dış kasa renginde değişim oldu. Çok ufak düzeltmeler olduysa da bunu pek hissetmeyiz galiba.

• Soulfly4th kullanıcısına yanıt
    Telefon 26 kasımda 2017 de aktifleştirilmiş yani 26 kasım 2018 e kadar 5 ay garantisi var

• motomurat kullanıcısına yanıt
    500-1000 tl arası bir düşüş olur ama 1000 i geçmez. Red rengi yeni çıktı sayılır donanımsal olarak fark yok. Red aynı zamanda çıksaydı ben yine gold alırdım diye düşünüyorum

• 8 plus garantili 64gb 2. elde ne kadara ediyor ?
  • Merhaba arkadaşlar dün Iphone 8 alarak aranıza katıldım telefon genel olarak kullanım ve tasarım olarak hoşuma gitti.Yeni bir apple kullanıcısı olarak deneyimleri ileride paylaşacağım
  • coke019 C kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bendede oluyor ekran kasa arası tamamen yapışık olamayacağı için o hafif açıklıklarda toz birikiyor ama sıkıntı yapmıyorum 2 haftada bir siliyorum geçiyor geçmesede içinde kalıyor yani bir sıkıntı yok güzel günlerde kullanın fazla takmayın küçük kafanıza takılan şeyleri.

• Doğru diyorsun hocam kafaya takmamak gerek dünya malı sonuçta 👍

• coke019 C kullanıcısına yanıt
    Ekran koruyucu ne kullanıyorsun 5d cammı

• 
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.