Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (369. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iphone 8 plus pil kullanımı aşırı düştü, ios 11.4 kullanıyorum, normalde 9-10 saat olan ekran süresi 6 saate düştü. bu durum herkes de aynı mı?
  • ir10 kullanıcısına yanıt
    Hocam kılıfsızdı bukadar kaygan olacagını düşünmemiştim 7 bukadar kaymıyordu maalesef saglık olsun artık bozulana kadar gitsin demekten başka çare kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    Saglık olsun hocam dikkatli bakınca gözüken bir kırık ama dediğiniz dogru 2500 gibi bir rakam vermeye degmez diye düşünüyorum bozulana kadar gitsin düşüncesindeyim artık kılıf takıp kullanıyorum.

Malum siteye koydum satıp saglamını alayım diye ama gelen teklifler ürkütücü aslında ölücü ne olursa olsun 15.20 günlük cihaza 1000 tl diyen 1500 tl diyenler var bende birkacına 700 verdim gitti dedim artık

• eLroS kullanıcısına yanıt
    hocam hiç kafana takma, bitane kaplama al bu paps cover gibi falan kapla arkasını istediğin renk yap görmessin bile o kırığı

• ir10 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam millete anlatmak maalesef ugrasamayacağım dikkatli bakılmadıktan sonra gözükmüyor zaten öylece kalsın artık tesekkürler fikir için

• Şu videoyu paylaştığımda ios 11.2.5’te instagramda klavye hatası yaşıyodum. Instagram güncelledi ios güncellendi yine devam ediyor. Instagramda yazışırken hep klavye gönder butonunu yutuyor. Sizde de bu sorun var mı? Kaç kere formatladım geçmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Bizde 1000 kere yazdık bizde sorun yok... senin telefon sorunlu. Ama dokunmatiği ama başka bir yeri sıkıntılı. Ama yok sen şimdi 300.000 kere daha sorarsın "sizde şöyle mi? böyle mi?" diye. Şimdiden cevaplayalım. Değil. Yok.I ıh. İdrak yolları iltihaplı herhalde.

• eLroS kullanıcısına yanıt
    Ürünü satışa koymak size sinir krizinden başka bir şey kazandırmaz. En iyisi kafaya takmamak. Ha kırık ama tırnak girmiyor çok belli olmuyorsa telefonun normal değerinden 400 lira aşağı satılır daha aşağısı olmaz diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 4 Temmuz 2018; 10:24:48 >
  • tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam dediğim gibi kılcak bir kırık kopma parçalanma yok ama sinir katsayılarımı gerçekte zıplatıyor adamla kendilerini akıllı zannediyorlar 1000 tl nedir ya anlamadım gitti

• Ayrıca biryere götürdüm 2750 veririm dedi. Düşüneyim dedim internete koydum adam soruyor bende saf gibi anlatıyorum nedensebak bu fiyatı verdiler yok vermezler diyor ısrarla tamam dedim engelledim artık adamları

• quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

Bizde 1000 kere yazdık bizde sorun yok... senin telefon sorunlu. Ama dokunmatiği ama başka bir yeri sıkıntılı. Ama yok sen şimdi 300.000 kere daha sorarsın "sizde şöyle mi? böyle mi?" diye. Şimdiden cevaplayalım. Değil. Yok.I ıh. İdrak yolları iltihaplı herhalde.
    “İnsan gibi” cevap verdiğin için teşekkürler. Yazılımsal bir sorun olduğu belli videonun altındaki yorumlardan ama forumdaki insan evlatlarından onay almak istedim yinede. 2’dir mesajımı alıntılayıp tersoluk yapıyorsun. Birbirimizi üzmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 4 Temmuz 2018; 10:59:22 >
  • Arkadaşlar, ilginç bir sorunla karşı karşıyayım. Başka yaşayan var mı bilmiyorum. Sorun, telefonla konuşurken arka fonda çıt çıt tarzı bir sesin gelmesi. Servise götürdüm, 1 hafta kaldı ve sorun tespit edilemedi. Benim de bir türlü bu sesi kaydedip ispatlama şansım olmuyor.

Buna benzer bir sorun yaşayan oldu mu ? bilgi rica ediyorum.
  • by_fx kullanıcısına yanıt
    Hattından ya da sim kartından dolayı olabilir. Donanımsal sorun olsa müzik dinlerken ya da video seyrederken yani hoparlörü her kullandığında o sesin geliyor olması lazım. Onu da bi kontrol et istersen. Yani hep mi geliyor, yoksa sadece telefon görüşmelerinde mi geliyor? O da önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 4 Temmuz 2018; 11:33:8 >
  • Merhaba, 8 plus red alarak aranıza katıldım.

Ekran koruyucu ve kılıf önerisinde bulunabilir misiniz ? İnternetten mi getirteyim yoksa herhangi bir yerden alayım mı ?
  • quote:

Hattından ya da sim kartından dolayı olabilir. Donanımsal sorun olsa müzik dinlerken ya da video seyrederken yani hoparlörü her kullandığında o sesin geliyor olması lazım. Onu da bi kontrol et istersen. Yani hep mi geliyor, yoksa sadece telefon görüşmelerinde mi geliyor? O da önemli.
    Sizin de belirttiğiniz gibi, video izlerken hatta maç izliyorum 9 dakika sorun yok, hoparlörle veya yazılımsal bir sorun değil olsa servis bulurdu. Hattım Türkcell ondan da sorun olacağını düşünmüyorum ama sim kart aklıma gelmedi olabilir veya farklı bir yorum olarak, sol kolumda apple watch var, telefon konuşmasını yaparken eğer telefon sol elimdeyse bu sesi duyuyorum ama sağ elimde telefon olursa sanki sorun yok gibi geliyor.

Watch ile aynı elde telefon olması bir manyetik alan mı oluşturuyor? emin değilim. watch kullanan arkadaş varsa yorum bekliyorum.

• by_fx kullanıcısına yanıt
    Sim kartınız eski ise ya da kesilerek telefona taktırdıysanız belki böyle bir şeye sebep oluyor olabilir.

Apple Watch 2 kullandım 1.5 sene, hiç dediğiniz gibi bir şey ile karşılaşmadım hocam. Zaten Watch'ta manyetik alan oluşturacak bir sistem yok WIFI ya da BT haricinde. Onlarda öyle telefonu etkileyecek kadar büyük bir manyetik alan yaratamaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Sim kartınız eski ise ya da kesilerek telefona taktırdıysanız belki böyle bir şeye sebep oluyor olabilir.

Apple Watch 2 kullandım 1.5 sene, hiç dediğiniz gibi bir şey ile karşılaşmadım hocam. Zaten Watch'ta manyetik alan oluşturacak bir sistem yok WIFI ya da BT haricinde. Onlarda öyle telefonu etkileyecek kadar büyük bir manyetik alan yaratamaz.
    Hattı keserek mi yaptım onu hatırlamıyorum ama diğer hattı takıp deneyim, bakalım aynı durum olacak mı?
  • Kancaaa kullanıcısına yanıt
    Mobilcadde com a bakmanızı tavsiye ederim ben ordan aldım VRS nin şeffaf olanından gayet güzel.
  • Arkadaslar bugun el fenerini kullanmak istedim ve denetim merkezine girdim, ancak el fenerinin simgesi silik sekilde ve aktif olmuyordu. Sonra kamerayı açıp flaşın acik olup olmadığını kontrol ettim flaş kapali ve ekran görüntüsündeki gibi flaşı kullanmak icin cihazın soğuması gerekiyor gibi bir hata göründü. Sorun yazılımsal mi sizce? Reset atmak çözüm olur mu?
    Ekleme: telefonu açıp kapatınca düzeldi.
    Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 4 Temmuz 2018; 22:35:17 >

• Arkadaşlar Amerika'dan Bir abim iPhone 8 plus getirdi telefon sıfır satmak istiyorum ama iPhone modelleri hakkında bir bilgim yok telefon geldiği gibi duruyor kutusu felan var resimlerini ekledim bakın ilgilenen olursa foruma özel Satıldı TL ye hayırlı olsun..

Telefonun tr ile uyumlu olup olmadığını bilmiyorum sim kart takmadım Ankara'da elden verebilirim..

Model numarası: A1897

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soulfly4th -- 5 Temmuz 2018; 23:43:55 >
  • 
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.