Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (332. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone 8 telefonum var küçük geldiği icin değiştirmeyi düşünüyorum.Yurtdışı 8plus cihazla takas üstüne 350 lira para istiyor satıcı.Alinir mi sizce? Yurtdışı cihazda ne gibi seylere dikkat edilmeli?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HEISENBERG kullanıcısına yanıt
    yurtdışı cihazların garanti süreleri dışında tr cihazlarından bir farkı yok

tabi alırken tr de satılan model olmasına dikkat edin

8 plus için A1897 X için A1901

birde arabistan menşeili face time etkin olmayan cihazlar var görüntülü konuşma sizin için önemli ise buna dikkat edin

bu saydıklarımın dışında 2.el cihaz alırken nelere dikkat ediliyorsa onlara dikkat etmeniz lazım alacağınız cihaz 2.el ise

ben 2 tane 8 plus almıştım yurtdışı birini eşim hala kullanıyor diğeri X e gidip gelince tr garantiliye döndü

tr garantili olanda yurtdışı olanda sıkıntısız çalışıyor
  • merhaba arkadaşlar sahibinden de sıfır ali expresten alınma iki adet kılıf buldum ikisi 80 tl alsam mı acaba

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-iphone-8-plus-siyah-ve-gece-mavisi-birebir-silikon-kilif-564032158/detay/
  • rdm kullanıcısına yanıt
    Hocam kargoyu alırken kutunun her hangi bir yerinde vuruk felan varsa teslim alma, ve kutuyu kargo dağıtıcısının yanında aç. Mümkünse hepsini videoya al.
  • 4-5 dolarlik kilifi 80tl ye satmak nasil bir kafa acaba?

kendiniz alin bekleyin. 1 ay icinde gelir.
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    Bende öyle yapıyorum hocam şimdi alşexpres de takılıyorum saolasın

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eyvallah hocam, umarım bi sıkıntı olmadan getirirler. UPS kargo ile gelecek biraz daha özenli olduklarını duymuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İnşallah sıkıntısız gelir hocam. Ancak siz mutlaka kutuyu kargo görevlisinin yanında açın ve mutlaka videoya alın. Ürünün kendi kutusunun ambalajı açıksa yine teslim almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SelmanTatarOğlu

Bende öyle yapıyorum hocam şimdi alşexpres de takılıyorum saolasın

bu ürünü aldım hocam 13,22 tl kestiler kredi kartımdan baktım az önce bakalım nasıl olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelmanTatarOğlu -- 11 Mayıs 2018; 12:54:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SelmanTatarOğlu

merhaba arkadaşlar sahibinden de sıfır ali expresten alınma iki adet kılıf buldum ikisi 80 tl alsam mı acaba

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-iphone-8-plus-siyah-ve-gece-mavisi-birebir-silikon-kilif-564032158/detay/
    Merhabalar hocam
    benim 8 plus ta A1897 yazıyor bu yurt dışımı türkiyemi

• hocam daha önce vatan bilgisayar ile sıkıntı mı yaşadınız?

Ben şahsen bir sıkıntı yaşamadım ancak, vatanbilgisayar olarak değil kargo şirketi olarak sıkıntı yaşayanlar olmuş. Ürünü teslim alırken kutusunda hasar varsa veya ürünün orjinal ambalajı açılmış ise teslim almamak en doğrusu. Ürünün kutusunun hasarlı olması, kutu içerisinde ki ürününde hasara uğraması kalması demek. Tedbiri elden bırakmamak gerek. Sonuçta 5 bin liraya yakın para bu telefonlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY XPERİA Z

Merhabalar hocam
    benim 8 plus ta A1897 yazıyor bu yurt dışımı türkiyemi

Alıntıları Göster
    bilgi ricası arkadaşlar,yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaşlar kargo geldi, geri zekalı kargocu ürünü site güvenliğine teslim etmiş. gittim aldım kutuda ya da cihazda bir sıkıntı yok şükür. Apple sitesi üzerinden garanti sorgulaması yaptığımda.

Lütfen iPhone'unuzu etkinleştirin

iPhone'unuz etkinleştirilmediğinden garanti kapsamı ayrıntılarınızı görüntüleyemiyoruz. iPhone'unuzu etkinleştirmek için lütfen iPhone'unuzun satıcısına veya kablosuz iletişim operatörünüze başvurun.

yazısı cikti, bu cihazın ilk defa kullanıldığının göstergesi değil mi

• Sorgulamayı nasıl yapıyoruz
  • SONY XPERİA Z S kullanıcısına yanıt
    https://checkcoverage.apple.com/tr/tr/ bu siteden. kutunun üstünde seri numarası yazıyor.

Evet daha açılmamış ve aktif edilmemiş. Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Kavuştunuz sonunda hocam :) ilk görüşlerinizi bekliyorum:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple san Orijinal deri kılıf alacaktım. Sitede yazılanları okuyup gaza geldim girdim aliexprese. Nasıl gözüm döndüyse 2 tane orijinal çakması deri 1 tane silikonundan 5 tane farklı kişilerden nano temperli cam 1 tane baseus arka cam koruma ( sadece buna 40-50 lira istiyorlar Türkiye’de) 1 tanede xiaomi 300m pro WiFi extender aldım ( burada 70-80 tl civarı)

Alırken hep 5 yıldızlı ürünleri ve çok puan almış eski satıcıları seçtim.

Hepsi 138 lira tuttu. Bi kılıf parası bile değil bakalım bundan sonrası nasıl olacak.

• 
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.