Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam sipariş kodu bizim türkiye ptt den sorgu yapmaya yarayan takip kodu yerine geçiyor ben sürekli böyle alıyorum. Yanlış olmasın? 3 tane aldım en fazla 36 TL dolandırılırım sıkıntı yok senin dediğin gibi en fazla Çin e gider elemanı döverim 😅😅😅

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt
    Çıkartırken nasıl oldu da büküldü. Çok talihsiz olmuş öyle gelince bakarım dediğin gibi cihaza zarar verecek gibi olursa 13 liralık ürün alır atarım sorun olmaz İNŞALLAH

• quote:

Orijinalden alıntı: SelmanTatarOğlu

Hocam sipariş kodu bizim türkiye ptt den sorgu yapmaya yarayan takip kodu yerine geçiyor ben sürekli böyle alıyorum. Yanlış olmasın? 3 tane aldım en fazla 36 TL dolandırılırım sıkıntı yok senin dediğin gibi en fazla Çin e gider elemanı döverim 😅😅😅
    Bilemiyorum artık hocam ben bugüne kadar genelde hep China Post Air Mail veya Aliexpress Standart Shipping ile aldım ürünleri. Small Packet Plus ile hiç almadım takipsiz olarak o yüzden yorum yapamayacağım o konuya.

Ben de iptal etmekten vazgeçtim beklemeye karar verdim artık gelirse gelir, gelmezse de Çin'e beraber gideriz artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrvrd1996

http://s.aliexpress.com/iEZJ7BFr

Bu powerbanktan kullanan var mı 8000 mah ayrıca kablosuz şarj ediyormuş dikkatimi çekti ama xiaomi den başka markaya da güvenemiyorum.
    Feedback kısmında aşağıda birisi batarya şişti falan demiş bence Xiaomi'den şaşmamak gerek powerbank konusunda. 3. Nesil Xiaomi gayet iyi.
  • Valla ben uyarayim da 4000 5000 lik cihazlar sonucta :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ANIL007

Valla ben uyarayim da 4000 5000 lik cihazlar sonucta :)
    Sen nerden almıştın hocam o kılıfı Aliexpress'ten mi?
  • Evet ama 5s icin. Ama ayniydi

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANIL007

Vay bir de 24 dolara falan almışsın sen. Bir de seninki leather bizimkisi silicone. Zaten bizim iPhone 8'lerde öyle bir şey olsa telefon yamulmaz direk kırılır arkası cam olduğundan ayvayı yeriz bakalım gelsin de bi önce çünkü bu satıcı biraz dalavereci gibi malum.

• Ben yeni sipariş verdim Aksaray ili Eskil ilçesi bakalım kaç ayda gelecek ilk gelen buraya yazsın merak etti şimdi bende. Sıkıntı olacak gibi olursa telefon daha önemli eski kılıfa geri dönerim en fazla 24 dolar ozamanlar çok para değilmiydi hocam iyi kıyıp aşmış

• Ben de sabah verdim siparişi. Ben İstanbul'dayım bir de Air Mail ile aldım heralde bana 1 hafta falan önce gelir eğer gelirse buraya fotoğraflı şekilde inceleme koyarım. Bende de zaten Spigen kılıf var açıkçası ama sıkıldım şeffaf kılıftan biraz böyle renkli bir şeyler olsun dedim aldım umarım gelirse güzel çıkar kullanmak istiyorum orjinali çok pahalı olmasa orjinalini alırdım.
  • Iphone 8 plus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 8’lerinizin sag ve sol üst koselerine bastirinca cit sesi geliyo mu? Lutfen bi bakar misiniz ?

Hayır gelmiyor

• Benden geliyor. Herkes bakabilir mi ? 7 pluslardan da geliyormus.

Bende yok 8 Plus

Gelmiyor
    gelmiyor.

8 plus

• 7pluslardaki problem bende de var o zaman :/ çıt sesi var üstte. 1 aylık cihaz. 7 plus çıt sesi problemi diye geciyor.

• Arkadaşlar İCloud üzerinden telefonu yedekledim dün,toplamda 4.2gblık fotoğrafım var ama yedekleme boyutu 200mb olarak gözüküyor,sebeb ne olabilir acaba ?

• 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.