Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (331. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun hocam şimdiden güle güle kullanın.
  • teşekkür ederim, Allah herkesin gönlüne göre versin.
  • delimavii67 kullanıcısına yanıt
    umuyorum ki X den memnun kalırsınız

ben 8 plustan sonra kesinlikle memnun kalmadım

10 gün içerisinde yeniden 8 plus a geçtim
  • yogun54 Y kullanıcısına yanıt
    x le 8 plus arasında kalıp 8 plus almış, ama hala ürünü kargodan teslim almamış biri olarak merak ettim hocam neden x den memnun kalmadıniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. Deneyimleriniz için buradan paylaşım yapmaya devam ederseniz sevinirim. Ben sırf kenarları çizilme konusunda takıntı yaptığım için almamıştım. Pişman olmadım ama gördüğüm kişiler 8+ ile takas etme çabasında olunca işkillendim. Sebebi tek ekrandaki çeltik olan yer. Alınca Deneyimleriniz ii bekliyorum saygılar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rdm kullanıcısına yanıt
    daha önce de yazmıştım:

quote:

1.sebep şarjı tatmin etmedi

8 plus ile 48-50 saat bekleme 10-12 saat ekran süresi süresi alırken X de bu süre %30 civarı daha az türkçesi her gün şarj ihtiyacı var ertesi günü akşamı çıkartmıyor

2. sebep yılların iphone alışkanlığı home tuşu ile işlemleri yaparken X de yukarı kaydırma hareketi tuhafıma gitti

ekran kağıt üstünde 8 plus tan büyük olmasına rağmen kullanım alanı olarak değil dar uzun olması sebebi ile benim eller de biraz büyük olduğu için klavye bana küçük geldi

3.belki psikolojik belki o an yüklü olan sürüm sebebi ile olabilir bazı uygulamaları 8 plus daha hızlı açıyordu

şöyle örnek vereyim diyelim whatsapp tan bir mesaj geldi ekran uyandı ve sağa doğru kaydırıp açtınız önce tüm mesaj listesi açılıyor bi süre bekliyor sonra sohbet açılıyor

aynı durum 8 plusta ya doğrudan sohbet açılıyor veya tüm mesaj listesi çok kısa görünüp sohbet açılıyor

birkaç farklı uygulamada böyle laglar vardı

kötü cihaz mı kesinlikle değil estetik açıdanda güzel cihaz ama yukarıdaki sebepler beni döndürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yogun54 -- 10 Mayıs 2018; 11:59:36 >

x için memnun kalmadığınız yönler nelerdi, ben 8 plusu zaten beğenerek aldım büyüklüğüne alışırım dedim ama alışamadığım için sattım. az önce kargoya verdim parası hesabıma geçtiğinde x almayı düşünüyorum,x ten ne yönden memnun kalmadığınızı yazarsanız sevinirim çünkü hala almış değilim düz 8 bile alabilirim.
  • teşekkür ederim tabiiki burdan ayrılmıyorum sonuçta x te olsa 8 olsa aynı işletim sistemine sahip telefonlar. yardımlaşmak güzeldir...
    anladım, dediğiniz gibi watsaptaki olay yazılımsaldır, benimde 8 plusta ana ekran tuşunda sorun olmuştu sıfırlayınca düzelmişti,şarj konusunda tabiiki 8 plus daha iyi şarj süresi sunar, benim zaten şarj alışkanlığım akşamı çıkarsın yeter, sabahtan akşam 10a kadar yeterli benim için, yukarı kaydırma hareketini ben arkadaşımın x incelerken çok beğendim, çok pratiklik sunuyor. özetlemek gerekirse herkesin telefon kullanma alışkanlığı farklı olduğu için ona göre alıyor, mesela sizin eller büyük olduğu için plus sevdiniz rahat kullanırsınız ama ben tek elle kullanmaktan yana olduğum için plus ellerime aşırı büyük geldi, mesaj yazarken telefon elimde dans ediyordu her zamanda iki elle kullanılmıyor.
    alttan kaydırma hareketi bana da arkadaşların telefonunu kullanırken cazip gelmişti

X in ekranı kağıt üstünde büyük kullanım alanı olarak pek fark yaratmıyor diye düşünüyorum

bu dar uzun ekran formatı bana pek hitap etmedi

sadece geçen akşam bi düğünde arkadaş note8 ile bir foto çekti mübarek bizdeki panorama ile çekilmiş gibi ekrana bak bak bitmiyor

estetik açıdan gerek X gerek diğer 18:9 ekranlar güzel görünüyor

kamera özelliği olarak düz 8 tatmin etmez gibime geliyor siz gene X alın onu deneyin baktınız olmadı satıp 8 e geçersiniz nasılsa androidlerde olduğu gibi zarar etme durumunuz yok hatta kar bile edebilirsiniz

çok telefon değiştirdim iphone alıp satarken hiç zarar etmedim aksine üzerine koyarak sattım hep
    haklısınız, zarar etmemek için sıfır almamak lazım :)) yoksa ikinci ellerde dediğiniz gibi iphone de zarar olmuyor, 18:9 ekranlar bence tam ideal tam ele avuca oturuyor, zaten değiştirmemdeki en büyük etken telefonun ele avuca oturma olayı. plusu tel elle kavrıyamıyorum, sanki her an düşecekmiş hissine kapıldım kullandığım süre boyunca, telefonu kullanırken strese gireceğime eli tam kavrayan telefon kullanmak daha iyi. artık telefonlar hayatımızın en önemli parçası haline geldi.
  • vatan bilgisayardan aldım hala teslim edilmedi ürün ya. İstanbul'da oturuyorum cihaz Adana'dan geliyor, nasıl bir çalışma sistemleri varsa artık.. aradım kendim gideyim her hangi bir mağazanızdan teslim alayım dedim kabul etmediler.

• iphone x Apple'in en değerli hissiyatı olan dengeli kullanım hissiyatı tasarım ve kullanım alışkanlığına uymuyor. Yani ben iphone x'i android bir cihaza benzettim kullanırken. Ekran her yandan yamuk yumuk gibi geldi. Çok dandik hissettiedi. Ama bugün elime iphone 8 plus aldım siyahı gerçekten kaliteyi hissettiriyor ama çok fazla aşırı pahalılar. Almayı düşünüyordum ama alamadım bir türlü para denkleşmedi ya :( Telefoncunun birinde çok temiz görünen ama Yurtdışı ikinci el kayıtsız cihaz vardı. Ama aksesuar vs sıkıntılıydı 3050 tlden saydı bana. Kutusu da eski ve yıpranmıştı kıllandım almadım. Onun yerine yurt içi ikinci ellere kaydım. Yurt ici ikinci eller 3750 falan sonucta 3050 ye alacagim cihazda +300 tl pasaport kaydi yapinca 3350 olacak çok yani. Bir de sanki home butonuna normalden fazla basınca calisiyormus gibi geldi. Kıllandım acikcasi yoksa 3050 tl uygundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 10 Mayıs 2018; 22:52:34 >
    Ne kadara sattınız?

Evet şu özelliği ekleyebilir miyim acaba diyip araştırınca mutlaka çıkıyordu ya süperdi aaahh o eski günler. iphone 4s ve ios 5.1.1 mükemmeli yaşatmıştı bana.

• hsinan93 H kullanıcısına yanıt
    Hocam apple nasil basariyo bilmiyorum ama elinize aldiginizda sizi oyle cekiyor ki cihaz. Ve kesinlikle iphone x guzel cihaz degil. Bi tarafta 4 yilin tum tecrubelerini uzerinde roplayan ve kendinin mükemmeline ulaşmış bir kasa siger tarafta Apple' anlayışına uymayan bir tasarım.

• ANIL007 kullanıcısına yanıt
    3850 ye sattım, 4 günlük cihazdı, alan kişi dua eder bana birde siz x beğenmiyor olabilirsiniz ama ben çok beğendim, yani tamamen zevk meselesi, bence apple nasılki 3gs den 4 e büyük bir tasarım değişikliğiyle geçtiyse bunda da aynısını yaptı, ve bundan sonraki yüzü bu şekilde olacak, dikkat ederseniz x ten sonra çıkan android cihazların çoğunda çentikli ekran kullanmaya başladılar
    Hocam insallah memnun kalırsınız da Sıkı bir apple kullanıcısıysanız sevmeyeceksiniz.

Android uçak yapsa uçsa android yine android hocam :)

• ANIL007 kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle bir durum var ama, artık iPhone nun yeni yüzü "x" oldu ve bir süre böyle gidecek. X almak geleceğe de yatırım yapmak gibi bişey (tasarımsal acıdan). Vatan tekrardan fiyatı 5300 seviyesine çekerse 8 taksit alacağım sanırım.

• 
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.