Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (329. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
818.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes androidden geçmeye pek bir meraklı benim gibi simdi benim en çok düşündüğüm şey bu telefonun yüzünün eski olması, neredeyse 4 yıllık bir tasarım. Herkes çerçevesiz diye tabir edilen tasarıma geçti iphone x de bunun bir örneği ama çok pahalı. Bu telefonu alırsam tasarımdan sıkılır miyim kısa sürede? Beni tek düşündüren nokta bu. Not: Ilk defa iPhone kullanacağım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt
    evet hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsinan93 H kullanıcısına yanıt
    derdiniz o olsun ya :) Sıkılmazsınız, 2014 den beridir plus modelleri kullandım kullanıyorum da, oturmuş bir kasa diyebiliriz 8 serisi için :)
  • Selam iyi forumlar herkese. Mesaj atmıştım 1 hafta kadar önce ama neden silinmiş mesajım anlamadım. 2015te ip6 uzay grisi almıştım ve ömrünü artık doldurdu telefon. Ekranında çizgiler çıkmaya ve dokunmamaya başladı. Tabi ben de yaptırana kadar bekleyemeyip dokunmadığı yerde sağa sola vurarak düzeltmeye çalıştığım için telefon iyice rahmetli oldu (: iPhone X ve 8 plus arasında kalmıştım. Küçük ekran yeterince sıktı artık Plus model istediğime ekran boyutu ve ram bakımından emindim 8i böyle eledim. Ama X kafamı karıştırıyor. FaceID ve önkameradaki portre modundan başka bi olayı da yok aslında ve ben normal iphone tasarımına gayette alışığım sanırım yine 8 Plustan yana kullanırım şansımı. Şimdi aklımdaki sorular şunlar;
    -iPhone 6yı aldığımda aldığım fiyatın üstüne 100 tl gibi bir fark vererek vatandan 10 ay taksit yaptırmıştım. Şu an böyle bi olay hala oluyor mu? Teknosaya geçerken sordum %10 gibi bir fiyat farkı oluyor dedi. E dediği %10 da 480 tl ye tekabül ediyor az değil :/
    -Kırmızı iPhone 8 plus almak istiyorum ama internetim çok az olduğu için emin olamadım videoları vs izleyemedim Kırmızının kasası da cam mı?
    -Bi de çok saçma ama biraz endişeleniyorum teknoloji sonuçta hızına yetişilmez ama bir sonraki modeli beklemeye değer mi? Eylül-Ekim gibi satışa çıkıyor olsa gerek
    Ne diyorsunuz? Teşekkürler :>

• -vatan vade farksız taksidi 10 aydan 8 e indirdi FIBA bank kredisi ile. 15 ay da taksit yapıyor, sözüm ona vade farksiz ama hayat sigortası yapmak gerekiyormuş, o da yaklaşık 600 lira.

- evet kırmızının da kasası cam

- bence beklemeye gerek yok. az buz zaman değil. hani 1 2 ay kalsa tamam da 6 7 ay.

• rdm kullanıcısına yanıt
    Evet hocam cammış benim aklım 7 plusa gitti nedense Zaman konusunda haklısınız sanırım o faktörü göz ardı etmeye çalışıcam. Hocam şimdi şeyi anlamadım FIBA bank kredisi dediğiniz olay taksit için zorunlu mu ben mesela 8 ay taksit yaptırıcam yine fiba üzerinden mi oluyor bi de 8 ay için de hayat sigortası zorunlu mu
  • taksit falan yok hocam, FIBA bankadan kredi kullanıyorsunuz, 8 ay için vade farkı almıyor ama 15 ay için hayat sigortası yapmayı zorunlu tutuyorlar. 600 liralık hayat sigortası yaparsanız sözüm ona 15 ay için de vade farkı almıyorlar :)

• rdm kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim
  • rica ederim :)

• delimavii67 kullanıcısına yanıt
    Hocam 11.3.1 sürümü 8plus kullanıyorum herhangi bi sayfa da çift dokununca ekran yarıya kadar iniyor. Bahsettiğiniz bu mu?

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

• evet buydu telefonu sıfırlayınca düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

evet buydu telefonu sıfırlayınca düzeldi.
    Sevindim hocam. Şarj problemi var diyordunuz onla ilgili sıkıntı var mı? Az gidiyor diyordunuz.

Bu arada 11.4 public beta 4 gelmiş kurdum güncellemeyi ama bunların değişikliğini takip edebileceğim bir yer var mı bildiğiniz?

• Hocam 8 Plus 11.3.1 sürümü
    elimden düşmez
    Facebook instag WhatsApp derken 8 sat 30 dk da ki sonuç bu. Ben sony z5 den ilk ios deneyimi yaşadım z5 de ekran sürem 3 saat di 😏😏 bu maşallah ı var saygılar

Valla bende bu uygulamayı senin sayende öğrendim teşekkür ederim saygılar

• Benim 2 hafta önceki rekorum.

• şarjıda düzeldi, mesela şuan dünden beri kullanıyorum %60 şarj var 4 sa.39 dk kullanım 18 sa bekleme var, ilk zamanlar telefon elimden hiç düşmüyodu çok kurcaladım ondan az gitmiş olabilir. gerçi bu aralarda biraz yoğun kullanıyorum bence bu süre dahada uzayacaktır. şimdi tek derdim büyük kasaya alışabilmek, ama yinede uyguna takaslık yada ikinci el x bulabilirsem geçmeyi düşünüyorum, bunu kullanmak hiç pratik değil

soruya gelince ben beta sürüm hiç kullanmadım bana göre gerekte yok, final sürümler her zaman daha iyidir.
  • Maşallah hocam sizin telefon ve sürüm hangisi 😍😍😍😍

• Bluetooth Wifi konum 4 g vb şeyler sürekli açık ve kullanımda. Ekran parlaklığı otomatik.

• Tebrikler,umarım benim 8 plus ta bu süreleri görür

Gerçi PUBG tarzı ağır oyunlar oynayacağım için zannetmiyorum ama neyse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Sıkıntı olmamasına sevindim.

Iphone 8 plus 11.4 beta sürümü kullanıyorum hocam merak edenler için.

• 
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.