Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
818.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 hafta icinde alicam telefonu düz 8 mi alinir aradaki farki verip plus almaya değer mi ? Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en büyük fark biri büyük ekran diğeri küçük ekran, buda tamamen sizin tercihiniz, ayrıca plus çift kamera ve daha büyük bataryayla öne çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdm

evet hocam. vatan bilgisayarla konuştum, 15 ay vade farksız FIBA banka kredisini ancak 600 liralik hayat sigortası yapınca veriyorlarmis. telefon vatanda 4800 lira 600 de sigorta 5400 e geliyor. kamu görevlisi olduğum için maaş anlaşmalı bankamdan daha uyguna kredi kullandım. totalde 5200 e gelmiş oldu.
    Hocam ben de 1 saat önce vatan bilgisayardan 4300 TL'ye aldım. Iphone 8 Plus 64 gb Silver renk. 2 haftada 1 indirim oluyormuş. Bugün indirim vardı. Vatanda normalde bu telefonun fiyatı 4599 TL fakat indirime girince 4299 TL oldu. 300 TL indi yani. Fıtsat bu fırsat diyip aldım. Yarın veya öbür gün muhtemelen elime ulaşır.

Eğer geri iade hakkınız varsa bence direkt hemen şimdi Media Mark'a geri verin ve 4300 Tl'ye vatandan alın. Hala birkaç tane kaldı. Haberiniz olsun diye yazıyorum tabi ki :) Amaan uğraşamam derseniz de sizin hakkınızdır :)

• Class man C kullanıcısına yanıt
    kırmızısı var mı hocam? ben özellikle kırmızı istiyorum.

edit: baktım yok, sadece uzay grisi var. hocam nerden haber verdin ya inanılmaz çelişkiye düştüm:)) 300 lira fark var arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdm -- 8 Mayıs 2018; 23:29:49 >
  • delimavii67 kullanıcısına yanıt
    Portrede daha az detay var olması gereken bu değil mi hocam normal bence :) ayrıca live fotoların 3 saniyelik video formatlarıda var bilgisayardan baktığınızda

Edit: note 8 de hem portre hemde normal kamera ile uzak çekim yaptığı için 8-10 mb civarıydı boyutlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaqabondx -- 8 Mayıs 2018; 23:53:32 >
  • Bu arada jpeg yerine HEIC kaydederseniz fotoğrafları boyutu çok az oluyor kalite aynı kalıyor. Trk sıkıntı bilgisayarda görmek için jpeg e çevirmek ya da uygun görüntüleyici program yüklemek. Ben heic kullanıyorum.

• Acil cevap arkadaşlar. Hangi renk almalıyım. Silver hoşuma gidiyor. Siyah da guzel ama elimdeki telefon siyah. S8den gececegim

• Silver mi gold mu?

• Class man C kullanıcısına yanıt
    üstat allak bullak ettin beni ya :) kirmiziyi çok istiyordum ama aradaki fark da az değil 300 lira.. iptal ettim siparişi vatandan sipariş verdim. uzay grisi. fiyat bu kadar düşük olunca aklıma kötü şeyler geliyor, tamir edilmiş, iade edilmiş ürünü yollamazlar umarim

• ANIL007 kullanıcısına yanıt
    Media markttan kırmızı sipariş ettim bugün 4600 e, kirmiziyi çok istiyordum ama vatanda 4300 e düşünce iptal ettim, 300 lira az değil. siyah aldım onun yerine. ben siyah derim

• rdm kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdiki telefonum samsung s8 ve siyah. Siyahı da iphonele aynı gibi o yüzden ben açık renklerden iatiyorum. Silver hoşuma gidiyor ama gold kafamı karıştırıyor. Siyah kullanmayan için soyah tabiki çok güzel ben de mi aoyaha yönlensem :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt
    hocam siyah ikinci planda ise sizin için, goldun yanında silver tercih edilmez bence. Gold gayet iyi duruyor. silver biraz Samsung beyazı gibi geliyor bana

• quote:

Orijinalden alıntı: ANIL007

Silver mi gold mu?
    gold.
  • S3 den beri hep S serisi kullandım ben de yorumlarınızı bekliyorum sıkıldım artık.

• Son 30 gün içinde Turkcell faturalıya geçeniniz var mı? Ufak bi kıyağım olabilir :)

Hocam silver beyaz rengi beni en çok mutlu eden telefon olan beyaz iphone 4s'ime benziyor. O yüzden çekici geliyor.

Hocam yani siz siyah mı diyorsunuz?

• bana göre en karizma renk siyahtır, asaleti yeter
  • delimavii67 kullanıcısına yanıt
    normalde powerbankim var ama üşeniyorum artık taşımaya pil suresi olarak ne kadar fark var tahmini

• ekran süresi olarak en çok 2 saat farkeder,atıyorum 8 ile 6-7 saat alırsan plus ilede 9-10 saat alırsın, eğer oyunla işiniz olmazsa ip8 günü çıkarır, ama yoğun kullanırsanız plus üstesinden gelir
  • 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.