Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eşimle Discord üzerinden görüntülü konuşup uyuyoruz gece. Bu telefonu aldık fakat 5 dakika sonra ekran kilitleniyor yüzünü göremiyorum. Konuşurken Başka bi uygulamaya girerse veya ana ekrana dönerse kamera donuyor tekrar girene kadar açılmıyor. Geceler zehir oldu nasıl düzeltebiliriz? Uyurken telefonu sabitliyor 5 dk sonra gidiyor görüntü bu ne saçmalık ya.
  • Her sene elimdeki cihazı satıp, üzerine bir iki koyup yeni çıkan iPhone modelini almayı düşünüyorum.

Buna göre, 4300 liraya tr cihazı 8 plus mi almak mantıklı yoksa yine benzer fiyata yurtdisi kayıtsız vs iPhone x mi?

Seneye sattığım da hangisi daha az değer kaybeder, hangisi daha pahalıya satılır.

X cihazını sevmediğim için plus düşünüyorum, siz ne dersiniz?

Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

3 sene kullanırım diyerek 8 plus aldım, memnunum gayet performanslı, her sene değiştirecek olsam yine gider 8 plus alırdım, x güzel telefon evet, herkesin elinde görür oldum. Popüler bir cihaz eminim çogu kişi de popüler gösteriş merakından alıyor, benim tavsiyem 8 plus garantili olması yönün de 1. senesin de satacağınıza göre garantili olması fiyatına olumlu yansır, x ilk senesinde satacak olursanız garantisi bitimine bir kaç ay kala gider, her sene cihaz yenileyecek durumdaysanız burada sayıların önemi parasal değil de garanti anlamında olmalı diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hot.Coffee

Lütfen biri bilgilendirebilir mi beni?

Eşimle Discord üzerinden görüntülü konuşup uyuyoruz gece. Bu telefonu aldık fakat 5 dakika sonra ekran kilitleniyor yüzünü göremiyorum. Konuşurken Başka bi uygulamaya girerse veya ana ekrana dönerse kamera donuyor tekrar girene kadar açılmıyor. Geceler zehir oldu nasıl düzeltebiliriz? Uyurken telefonu sabitliyor 5 dk sonra gidiyor görüntü bu ne saçmalık ya.

Merhaba,

Bazı uygulamalar bankacılık gibi yada oyunlar gibi uygulamadan çıktıtgınız zaman yani menüye döndüğünüz zaman iki tık yapıp açık uygulamaları getirdiginiz zaman siyah ekran yada bulanık olarak görünür, bu uygulamanın güvenligiyle alakalı sanırım, bankacılık gizlilik oyunlarsa hileye karşı korumalı diye düşünüyorum. Discord nasıl bir tepki verir bu durumda onu da deneyecek durumda degilim fakat benim önerim alternatif çok daha verimli çalışan skype yada facetime bu iki uygulama da internet bağlantısını kullanıyor. 5 dakika sonra ekran kapanıyor dediniz, sanırım bu uygulama ile alakalı bir durum alternatif programları deneyip kıyaslama yapmanızı öneririm.

• Paradise Lost kullanıcısına yanıt
    5 dakika olayı telefonun ekranı kapatma süresi. 5 dakika ve sınırsız açık kalma var. 10 dakika ekran açık kalsın diye bir seçenek yok. Discord'u güvenli uygulama olarak göstermenin bir yolu var mı? Tek istediğimiz kameranın menüye dönünde siyah olmaması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise Lost

Merhaba,

3 sene kullanırım diyerek 8 plus aldım, memnunum gayet performanslı, her sene değiştirecek olsam yine gider 8 plus alırdım, x güzel telefon evet, herkesin elinde görür oldum. Popüler bir cihaz eminim çogu kişi de popüler gösteriş merakından alıyor, benim tavsiyem 8 plus garantili olması yönün de 1. senesin de satacağınıza göre garantili olması fiyatına olumlu yansır, x ilk senesinde satacak olursanız garantisi bitimine bir kaç ay kala gider, her sene cihaz yenileyecek durumdaysanız burada sayıların önemi parasal değil de garanti anlamında olmalı diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim hocam, haklısınız.

• deburky kullanıcısına yanıt
    2 yıl Apple garantili olduktan sonra Apple'a 5 bin lira vermeye gerek var mı ki? :D

Ben epeydir araştırıyorum.

Ya Çarş İletişim gibi bir yerden almayı düşünüyorum ya da internetten.

Adıma faturalı olarak.

Bu tarz yerlerden alınanlara da Apple bakmıyor mu sonuçta?

Gittigidiyor vs güvenli diyor çevremdekiler.

Siz ne diyorsunuz bu konuda?
  • Telefon bugn teslim edildi de hat takmadım şuan içine orjinal olup olmadığını nasıl anlarım ? Yani garanti durumu için. IMEI numarası girince böyle dedi sitede. Sarı ünlem işareti çıkıyor hattı takmadık diye mi ?

Lütfen iPhone'unuzu etkinleştirin
    iPhone'unuz etkinleştirilmediğinden garanti kapsamı ayrıntılarınızı görüntüleyemiyoruz. iPhone'unuzu etkinleştirmek için lütfen iPhone'unuzun satıcısına veya kablosuz iletişim operatörünüze başvurun.
    Kablosuz iletişim operatörünüzü bulun ve servis seçeneklerinize bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakTirpanli -- 21 Mart 2018; 21:49:26 >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    15 kasımdan bu yana kullanıyorum aynı ürünü

elde tutuş hissi
    sağlamlığı
    telefonu koruması
    kullandıgım donemde bollaşma esneme yapmamış olması

sebebiyle ben öneririm gayet güzel kılıf. yalnız almadan once spigenin arada bir yaptıgı %40 lık indirimden veya hb dan indirimli olarak almanız. ben yanlıs hatırlamıyorsam 40 lira civarına almıştım.
  • Bir kılıf alacaksam herhalde bu olur, ithalatçı garantili 169 lira.

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

hepsiburada

• Arkadaşlar bugün Kırgızistan'dan dönen kuzenim iphone 8 plus getirecek. Fiyatı 850 dolar. A1897 modelini aldıracağım ancak bunun dışında dikkat etmem gereken birşey var mı? Simfree olup olmadığını,telefonun Türkiye'de normal olarak kullanmam için nelere dikkat etmeliyiz? Bana acil yardımcı olursanız çok sevinirim.Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Bir kılıf alacaksam herhalde bu olur, ithalatçı garantili 169 lira.

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

hepsiburada

Ben vatandan almıştım. Gayet güzel.

• quote:

Lütfen biri bilgilendirebilir mi beni?

Duo programını kullanımı daha iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakTirpanli

Telefon bugn teslim edildi de hat takmadım şuan içine orjinal olup olmadığını nasıl anlarım ? Yani garanti durumu için. IMEI numarası girince böyle dedi sitede. Sarı ünlem işareti çıkıyor hattı takmadık diye mi ?

Lütfen iPhone'unuzu etkinleştirin
    iPhone'unuz etkinleştirilmediğinden garanti kapsamı ayrıntılarınızı görüntüleyemiyoruz. iPhone'unuzu etkinleştirmek için lütfen iPhone'unuzun satıcısına veya kablosuz iletişim operatörünüze başvurun.
    Kablosuz iletişim operatörünüzü bulun ve servis seçeneklerinize bakın.

Up.

• BurakTirpanli kullanıcısına yanıt
    o uyarı cihazın swap olmadığı anlamına geliyor diye biliyorum, yani sıfır ürün, aktif edildikten sonra orada ya 2 sene garanti süresi verecek yada 1 sene yani garanti durumu apple tarafından verilen garanti durumu orada yazacak. apple harici garanti durumu için fatura tarihiniz önemli.
  • quote:

5 dakika olayı telefonun ekranı kapatma süresi. 5 dakika ve sınırsız açık kalma var. 10 dakika ekran açık kalsın diye bir seçenek yok. Discord'u güvenli uygulama olarak göstermenin bir yolu var mı? Tek istediğimiz kameranın menüye dönünde siyah olmaması.

O konuda bilgim yok yanlış yönlendirmeyeyim. Yabancı forumlarda araştırma yapmanı öneririm, fırsatım olursa sizin için kontrol edeceğim.
  • Paradise Lost kullanıcısına yanıt
    Peki sağolun birde merak ettiğim ana ekran tuşuna bastırınca sanki alt taraf komple basıyor gibi hissediyorum ayarı var mı bunun ben sadece home tuşu titriyor sanardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakTirpanli

Peki sağolun birde merak ettiğim ana ekran tuşuna bastırınca sanki alt taraf komple basıyor gibi hissediyorum ayarı var mı bunun ben sadece home tuşu titriyor sanardım.

Ayarlar genel ana ekran düğmesinden ayarlayabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cücü*

İphone 8 kullanıcısıyım. Telefonu kılıfla kullanmayı sevmiyorum. Fakat dün dikkatimi çekti arka camında irili ufaklı bir çok çizik oluşmuş 1 hafta içinde. Var mıdır bu sorunla karşılaşan

Bu durumla karşılaşan var mı acaba?

• Huseyinaydin.97 H kullanıcısına yanıt
    Hocam apple destegi ara imeiden baktiktan sonra soykuyorlar

• 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.