Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (281. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım hocam. Ben 2 yıl TR garantili alıyorum hep aldıklarımı.

Çarşı İletişim'den seneler önce HTC 8X(2.el) almıştım. Ve sorunlu çıkmıştı.

Onun dışında sıfır ürün olacağı için biraz da şansa kalmış bir olay tabi bu durum.

Kadıköy'de bir çok yerde fiyatlar diğer yerlere göre çok daha uygun.

Hepsi ambalajı açılmamış, faturalı ürünler.

Herhalde güvenilirdirler diye düşünüyorum?

Aynı şey Çarşı için de geçerli. Sıfır TR ürünleri Apple garantili oluyor değil mi onların getirdikleri?

Gerçi siz epey ilgili gibisiniz, herhalde bavul ticareti olsa oradan almazdınız, yasal yollarla getirilmese..
  • 8 plus telefonunuzda ne kadar kullanım süresi alıyorsunuz benim ortalama 5-6 saati geçmiyor,süre çok az geldi bana
  • Arkadaşlar benim bi sorunum var. Hattım Turkcell telefonla konuşurken karşı taraftan ses kesiliyor, boğuk geliyor diyorlar. Herzaman olmuyor bu durum.Acaba sorun teldemi hattamı ne yapabilirim ? Video kaydedince fln sesler net geliyor mikrofonda sorun yok diye düşünüyorum.🧐 cihaz 8 plus yurtdışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elondel -- 20 Mart 2018; 20:44:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı uygulamalarda bildirim sorunu yaşıyorum

örneğin dh uygulaması taptalk vb.

önceden bildirim verirdi bunlar artık hiç bildirim vermyior.

acaba bir ayarı falan var mı bunu nasıl kontol edebilriim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxjamesbond

8 plus telefonunuzda ne kadar kullanım süresi alıyorsunuz benim ortalama 5-6 saati geçmiyor,süre çok az geldi bana

8 plus için oldukça az bir süre, ortalama 8-9 saat kullanım süresi almanız gerekiyor. uygulamaları kontrol edin, hangisi pili sömürüyormuş bi bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingHigh

bazı uygulamalarda bildirim sorunu yaşıyorum

örneğin dh uygulaması taptalk vb.

önceden bildirim verirdi bunlar artık hiç bildirim vermyior.

acaba bir ayarı falan var mı bunu nasıl kontol edebilriim ?

Dh bildirim veriyor. Ayarlar bildirimden izin ver. Ayrıca uygulama içerisindeki bildirim sıklığını artırman gerekiyor

• xxjamesbond kullanıcısına yanıt
    orta yoğunlukta kullanıyorum ortalama 12 saat kullanım süresi 36 saat civarı da pil süresi alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Yurtdisi, 8 plus, golden, 64 GB, kayıtsız, 3750 TL istiyor, 3500 ' e verirse alabilirim, fiyatlar nasıl?

Cihaz kodu a1897, 1 sene türkiye garantili, facetime yok demis. Bu kodun ülkemizde garanti durumu nedir?

Bu arada pasaport kaydı ne kadara mal oluyor?

UP
  • ranegade95 kullanıcısına yanıt
    Hocam tozu kafanıza takmayın ben kardeşimle birlikte 8 plus 256 gb aldım akasya apple storeden ikimizin kameralarda da toz vardı, 3 er tane kapalı sıfır kutu açtırdık onlarda da yine toz vardı. Arkadaşımın yeni aldığı 8 ve diğer arkadaşımın x cihazında da toz var. Kafanıza takmayın, tadını çıkarın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    3500 iyi fiyat kayit ucreti 170 TL garanti 1 yil gecerli

• tcreis kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reverser

Hocam tozu kafanıza takmayın ben kardeşimle birlikte 8 plus 256 gb aldım akasya apple storeden ikimizin kameralarda da toz vardı, 3 er tane kapalı sıfır kutu açtırdık onlarda da yine toz vardı. Arkadaşımın yeni aldığı 8 ve diğer arkadaşımın x cihazında da toz var. Kafanıza takmayın, tadını çıkarın

Kullanıma engel olucak bir durum yoksa böyle kullanayım o zaman ? Yada kafam eserse garanti bitmeden götürürüm

Hocam sen bilirsin, bence hiç uğraşıp zamanından ve keyfinden olma bizler fazla pipirikli ve meraklıyız, bu cihazları alanların çoğu kamerada toz var mı diye bakmıyorlar bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reverser -- 21 Mart 2018; 1:23:16 >
  • Reverser R kullanıcısına yanıt
    Orası öyle :) daha test edemedim kamerayıda toz kamerada çıkmıyor dimi ? Bir engel değil yani

Ben hiç tozdan dolayı görüntüde bir bozulma görmedim. Önceki iphone 6 ve 5s cihazlarımda da yine toz vardı :)

• Reverser R kullanıcısına yanıt
    Sizdeki şansta maşallah

Teşekkür ederim ilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranegade95 -- 21 Mart 2018; 1:36:59 >
    Alıştım artık kameralarda toz görmeye ben teşekkür ederim...

• shift_delete84 S kullanıcısına yanıt
    Düşünmeden yurtdışı 8 plus almalısın ben eşime yurtiçi 8 aldım sonra kendime yurtdışı x aldım. Eşime yurtdışı 8 plus almadığıma o kadar pişman oldum ki x den sonra

• Şu kılıf hoşuma gitti ne dersiniz?

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]
    www.hepsiburada.com
    Spigen Apple iPhone 8 Plus - iPhone 7 Plus Kılıf Liquid Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-8-plus-iphone-7-plus-kilif-liquid-armor-black-043cs20525-p-HBV000001FZCE

Ekran koruyucu ne önerirsiniz, camlar hoşuma gitmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• high-fidelity kullanıcısına yanıt
    Aynen Hocam,
    Tabii ki sizin gibi 2 yıl garantili cihaz kullanıcılarının Apple store'dan almaları çok mantıklı.
  • 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.