Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.450
Cevap
135
Favori
819.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam cihazı aktif etmeden göremezsiniz ister swap ister 0 cihaz olsun.Aktif edince garanti başlar.Ben böyle biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone4 (5s çıktıktan sonra) den sonra başlayan android yolculuğum, dün itibarı ile son buldu.8plus ile aranıza katıldım.

• cücü* kullanıcısına yanıt
    Sorunuzun cevabı değil ama arkaya bir ekran jelatini takıp o şekilde kullanın hocam . İnce olanlardan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neden bu ürün kılıf ile kullanıma uygun değil ? Tavsiye eder misiniz ?

https://www.bufflabsturkiye.com/urun/buff-iphone-8-plus---7-plus-full-body-ekran-koruyucu/yorumlar.html#tabs/
  • cücü* kullanıcısına yanıt
    Çok ince kılcal çizikler oluşuyor space gray 8 plus kullanıyorum arkasındaki cam gayet dayanıklı ama sonuç olarak kullanılan malzemenin doğası gereği çiziliyor demekki çok detaylı incelenirse görülebiliyor

• Mediamarkt taksitli alışveriş devam ediyor mu?
    GOLD rengini düşünüyordum da space gray de harika görünüyor, arada kaldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende iPhone SE’dan iPhone 8 Plus Space Gray ile aranıza katıldım biraz alışmak zor gibi gözüküyor ama yapacak birşey yok . :)

bu arada ince ayarlar ile 2. Full Sarjdan sonraki sarj süresi ekran ışığını genelde %20 %25 civarlarında kullanıyorum

• Kılıf ve çizilmez cam takmak dünyanıns en saçma işlerinden bir tanesi. Sonuçta o kılıf ve cam ekran da çiziliyor bir süre sonra. Üstelik onlar telefonun kendi camından daha rahat ve daha hızlı çiziliyor. Habire onları değiştirip, takoz gibi telefon kullanacağıma kılıfsız ve korumasız kullanırım sade şekilde. Telefonu kılıfsız kullanmak gerçekten telefonun tadını veriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla katılıyorum aslında size..telefonun biçimi diyoruz şekli diyoruz sonra kalın kocaman kılıflara sarıp teli öle kullanıyoruz.birazda zevkimize baksak dünya malı dünyada kalır diyerek kullansak keşke. Zaten teli çizikli ezik satsak arada en gazla 200 bilemedin 300 zarar edilir die düşünüyorum oda böyle kullanmanın zevki olsun bu hayatta ya.

Bide millet 100 milyarlık arabalara biniyor ee bunlarıda kılıfla kullanalım o zamanda diye aklımdan geçmiyor değil 🤣

• Kesinlikle öyle ben o yüzden bütün telefonlarımı kılıfsız kullandım bugüne kadar gerçi benim sonradan satmak gibi bir derdim de olmadı hiç hep aile fertlerine falan verdim eski telefonumu, kendim yeni cihaz aldım o yüzden ikinci elde değer kaybını falan da önemsemem.

Kılıf takıyorsun, koruma takıyorsun, ince ve zarif telefon kütük gibi 3310'a dönüşüyor. Hiç gerek yok.

• Bu zamana kadar keyifle kullandığım 8 plusta ekranın kasayla birleştiği sağ tarafı sol tarafına göre daha açık. Bazı noktalarında kağıdın ucu 1 mm giriyor bu açıklıktan. Ne güzel kullanıyordum telefonumu, işkillendirdiniz. bu durum normal mi? Aynı sorunu yaşayıp servise gösteren oldu mu? Yaşadığım yerde servis yok.
  • iPhone 8 Plus 64 GB ile aranıza katılmış bulunmaktayım, ilk iOS deneyimim olacak ve çok beğendim muhteşem diyebilirim. 4400 TL fiyata geldi.
    Şuan iOS 11.2.6 güncellemesi yapıyorum, umarım hayırlısı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BetterCallVicke

Bende iPhone SE’dan iPhone 8 Plus Space Gray ile aranıza katıldım biraz alışmak zor gibi gözüküyor ama yapacak birşey yok . :)

bu arada ince ayarlar ile 2. Full Sarjdan sonraki sarj süresi ekran ışığını genelde %20 %25 civarlarında kullanıyorum

Üstteki uygulamalar nedir %kaç şarj yemişler merak ettim ve kaç saat kullanıldıkları yazıyorsa hatırlıyorsanız yazabilirmisiniz

• Yarın 8 plus almaya gideceğim, magazadayken açıp kontrol etmeli miyim?

Dikkat etmem gereken birsey var mı, neresine dikkat etmek lazım?

• Sakınan göze çöp batar derler hocam. Biz ne kadar sarıp sarmalasakta telefonları bir yerden sıkıntı çıkıyor o yüzden rahat davranmak lazım bencede.

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    kesinlikle aç kontrol et. 2 hafta önce mediamarkttan aldım kutuyu açmadan eve geldim açtım kameranın içinde toz vardı kocaman. hemen götürdüm biraz ık mık ettiler değiştirdiler.
  • Mediamarkt'da taksitli satış devam ediyor mu acaba? Ben de bugün yarın almak istiyorum. Taksit olur ise güzel olur. 5s'in vadesi doldu artık
  • Valla hocam hepsini hatırlamıyorum fakat ss almış olsam bile son 24 saatlik yüzdeler yukarıdakiler 2 gün sarj etmeden kullanmıştım telefonu

• Arkadaşlar hala iphone 8 plus ı almadım 😀samsung s8 ile arada kaldım. Ben iki dönemdir sony kullanıyırum aşırı derecede memnundum ama yenileme zamanı geldi. Fakat sony lerin sar değerinin yüksek olduğunu gördüm. O yüzden iphone ya da samsung bakıyorum. Bi karar verebilirsem tez zamanda değiştireceğim

• İphone 8 Plus 256 gb Gold ilk iphoneum. Şarjı çok iyi gidiyor memnun kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterHartwellWhitee -- 25 Mart 2018; 10:12:54 >
  • 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.