Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (876. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 874875876877878
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Foruma baktığımızda herkes bir kusurdan dert yanmış ben de bunun içindeyim (kamera içindeki toz ) dışarıdan gelen biri esneme çıtırdama sesi sarı ekran sorunu fan sesi bunları okusa telefona yaklaşmaz. Ama Kusursuz bir servis anlayışı var değişim yapıyorlar su gibi akan yazılım plus için konuşursak portre modu çok iyi vb. İnsanları cihazlarından soğutmayalım. Aksaklıkları yazalım ama unutmayalım ki kalite denince ilk akla gelen telefonu kullanıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plexicroma

Arkadaşlar telefonu ilk aldığımızda telefonu %100'e kadar şarj etmek gerekir mi? Yoksa geldiği gibi kullanıp %1-2'ye kadar düşürüp ondan sonra mı şarj etmek gerekir?

Kutudan ciktiginda yuzde 54 du yuzde 10a dusene kadar kullandim yatarken taktim sabah aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 29 Ekim 2016; 13:54:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda biriyle konuşurken sesim iyi gidiyor ancak karşı tarafın sesi kısık geliyor niyeyse, ses yüksekliğine falan baktım fullde.Cihazım 7, aramayı yapıp 6S'le konuştum bi de o cihazda bi tık daha yüksek geliyor ses. Sebebi nedir sizce?
  • ChuckMolfred kullanıcısına yanıt
    Konustugum kişiye göre değişiyor ses bende de başlarda öyleydi ancak daha sonra bazı konusşmalarda okadar yüksektiki ses kısmak zorunda kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: ChuckMolfred

Telefonda biriyle konuşurken sesim iyi gidiyor ancak karşı tarafın sesi kısık geliyor niyeyse, ses yüksekliğine falan baktım fullde.Cihazım 7, aramayı yapıp 6S'le konuştum bi de o cihazda bi tık daha yüksek geliyor ses. Sebebi nedir sizce?

O bendede var hocam bide whatsappta ses kayıtları sesi kısık geliyor anlamadım bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 29 Ekim 2016; 14:07:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar ekran videosunu en basit olarak nasıl kaydederiz.?
  • Kamerada toz bende de var 7Plus. Fotoğraf kalitesini etkilemiyor ama baya denedim. Yabanci forumlarda da baya var. Kronik olabilir bence.
  • 7+ için önerebileceğiniz şeffaf bir kılıf var mıdır arkadaşlar?

Şimdiden teşekkürler.
  • iPhone 7 plus batarya şarj süresi hakkında

Arkadaşlar bu arada telefonu %3 iken 10:08 de şarja taktım 14:08 de %95 ti

Yani iPhone 7 plus 4 saatte kutu içinden çıkan orjinal adaptörüyle şarj edilebiliyor, yarın 10w (ipad mini adaptörü) ve 12w (ipad adaptörüyle) test edeceğim.

Yabancı forumlarda iphone ların içten bir regülatörle korunduğunu amper farklı bile olsa iphoneların 1A ya müsade ettiği yazıyordu bakalım neler olacak.

Bu arada telefonu uçak modunda şarj etmedim standart herşey açık yer yer mesajlara cevap verdim ve apple watch ile bağlantılıylı bir arada 5-6 dk lık bir telefon görüşmesi yaptım.

Şarj ederken kabını çıkardım hiçbir ısınma olmadı telefonda sadece adaptör çok az ısındı.

İlgilenen arkadaşların bilgisine.

Ekleme: 14:38 itibarıyla %99, yani klasik %90 dan sonrası yarım saatte doluyor trickle charging muhabbeti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amcho -- 29 Ekim 2016; 14:40:21 >

• şarj sürem mi kısıldı yoksa normal mi blmiyorum,
    wifi de 7:30-8 saat
    4g de 6-6:30 saat
  • Spigen'in bu kılıfıını kullanan var mı ?

www.spigen.com.tr
    Dünyanın En Ünlü ve En İyi Telefon Aksesuar, Kılıf Markası
    http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Kilif-Spigen-Liquid-Armor,PR-2028.html
  • 4you4 4 kullanıcısına yanıt
    Evet çoğunda var gibi. Bundan dolayı değişim yapacaklarını sanmam ama belli olmaz tabi.

• pinwheel kullanıcısına yanıt
    Ben de de var. İşin komiği telefon su ve toz geçirmezlik sertifikasına sahipken toz giriyosa su da girer.
  • Amcho A kullanıcısına yanıt
    O kadar uzun sürede şarj olması normal değil. İpad şarjıyla muhakkak daha kısa sürecek, sonucu yazmayı unutmayın
  • MrOguzhan M kullanıcısına yanıt
    Plus modelden mi bahsediyorsunuz acaba ?
    Çok ilginç herkeste var herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamcream

O kadar uzun sürede şarj olması normal değil. İpad şarjıyla muhakkak daha kısa sürecek, sonucu yazmayı unutmayın

Yok buna gore dogru

Kardeşim gönder servise değişim alırsın

• F@T@H F kullanıcısına yanıt
    Aynen benimde öyle, ama bu durum benim hoşuma bile gitti. Çünkü gözü gerçekten yormuyor. Yani patlak beyaz değil. Rahatsız etmiyor beni.6s gibi olsa ,bu sefer de maviye çalacak. ( abartı bir sarılık varsa belki bi sorundur) appel sorun olarak görmüyormuş.

• Merhabalar telefonu yurtdışından almaya karar verdim 2 ülke alternatifim var. Eğer Facetimesız alırsam 150-250 TL arası daha az ödemiş olacağım ama acaba Facetime buna değer mi karar veremiyorum. 6 yıldır iPhone 4 kullanıyorum o da Facetimesız Arabistan telefonuydu çok eksikliğini hissetmedim şimdiye kadar ama bu kez seneye Plus telefonu satıp düz modele dönme gibi bir düşüncem var. Acaba ikinci elde fazla değer kaybettirir mi Facetime bir fikrim yok sizin düşünceleriniz neler ? Bir de elim küçük sayılır 1.72 boyundayım sizce Plus modele adapte olabilir miyim Apple Store'a gidip baktım fena değildi ama insan kullanmadan anlayamıyor tecrübe etmek lazım bu tarz şeyleri benimle yakın boydakilerin tecrübesi nedir acaba ? Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 874875876877878
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.