Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (745. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 743744745746747
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Video izlaeyemiyorum. Konu ne?
  • iphone 7 ve plus için 3.5mm kulaklık girişi ve şarj girişini aynı anda kullanmak için şöyle bir ürün ile karşılaştım. Nereden temin ederiz acaba ?

Kickstarter
    iLDOCK - charge and listen to iPhone 7 at the same time (Suspended)
    https://www.kickstarter.com/projects/291423994/ildock-charge-and-listen-to-iphone-7-at-the-same-t

• 256 gb modelin 32 gb a göre 8 kat yazma hızı olduğunu benchmarkla gösteriyor. Sonra dosya kopyalıyor bilgisayardan 32 gb için 3 dk 39 sn 256 gb için 2 dk 34 sn gibi bi sonuç çıkıyor. Tabi 4k videolarla uğraşırken falan fark daha fazla olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netopin -- 19 Ekim 2016; 10:13:59 >
  • yolwerin Y kullanıcısına yanıt
    Nerden almıştınız hocam? stok yok piyasada (ankara)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Almanya ve Hollanda ya uğrayacağım bu hafta, acaba stok durumunu öğrenebileceğim bir site vesaire var mı bu iki ülkede? veya apple store fiyatına alabileceğim bir yer vesaire? Şimdiden teşekkürler.

7 plus bakıyorum 32 ve 128 gb

http://www.istocknow.com/live/
  • quote:

Orijinalden alıntı: joven

quote:

Orijinalden alıntı: General.

Gençler, iPhone 7 3100, 7plus 3600tl fiyat aldım ikisi arasında kararsız kaldım.Arada 500tl var fiyat farkına takılmıyorum ama 7plus çok kaba geldi bana.Siz hangisini önerirsiniz.

Cebinizde taşımayı düşünmüyorsanız aradaki farka değer 7Plus büyük pil 3gb ram büyük ekran daha iyi bir kamera

Plus ı Cepte taşıma çokmu zor oluyor? Taşınmıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MysticDesign kullanıcısına yanıt
    Her gün telefona 4GB lık film atıyorum 1 dakiaklık fark yüzünden elimde patladı, zaten 32Gb alan adam o kadar büyük boyutta film atmaz

• netopin kullanıcısına yanıt
    16 gb olsa onu onu alırdım. Zamanım var ve 4K çekim yapan aksiyon kameram da var. Sadece uygulama resim müzik ve kısa videolar için 16 gb bile yeter diye düşünüyorum.
  • seyma1972 S kullanıcısına yanıt
    Cebimde ben taşıyorum üstüne spigen crystal hybrid gibi iri bir kılıfla beraber çok küçük cep olmadığı sürece sorun olmaz diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: seyma1972

quote:

quote:

Gençler, iPhone 7 3100, 7plus 3600tl fiyat aldım ikisi arasında kararsız kaldım.Arada 500tl var fiyat farkına takılmıyorum ama 7plus çok kaba geldi bana.Siz hangisini önerirsiniz.

Cebinizde taşımayı düşünmüyorsanız aradaki farka değer 7Plus büyük pil 3gb ram büyük ekran daha iyi bir kamera

Zaten arka ceplerinize koyorsunuz yarısı dışarda kalıyor normal android telefon gibi düşün işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: yarkan88

quote:

Almanya ve Hollanda ya uğrayacağım bu hafta, acaba stok durumunu öğrenebileceğim bir site vesaire var mı bu iki ülkede? veya apple store fiyatına alabileceğim bir yer vesaire? Şimdiden teşekkürler.

Bu siteye göre newyorkta 7 plus yok

• quote:

Orijinalden alıntı: skymasterrr

quote:

Orijinalden alıntı: yarkan88

quote:

Bu siteye göre newyorkta 7 plus yok

doğrudur hocam ben var demedim ki :)

arkadaş stok durumunu görebilceğim bi site varmış dedi kimse cevaplamamış bende link verdim :)

• Sir there is not more difference in these two mobiles i think iphone 7 plus is better than simple iphone 7.
  • Christena421 C kullanıcısına yanıt
    Yapma böyle şeyler

• quote:

Orijinalden alıntı: Christena421

Sir there is not more difference in these two mobiles i think iphone 7 plus is better than simple iphone 7.

ben Türkçe söyledim anlamadılar iyi oldu
  • efege kullanıcısına yanıt
    8 tl olandan ben de aldım ancak kılıf lekeliydi spigenden aldığım kılıflar gelene kadar idare ettim sadece kırılmaz cam fena değil ama.
  • ozinho20 kullanıcısına yanıt
    hayır neden saçma olsun?
  • quote:

quote:

quote:

Ben kot cebinde rahat taşıyorum. Sadece ayakkabı bağlayamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandeDiscus

quote:

quote:

quote:

Ben kot cebinde rahat taşıyorum. Sadece ayakkabı bağlayamıyorum.

İphone 7 ekran nasıl çok mu küçük? video vs seyrederken gözü yorarmı

• joven kullanıcısına yanıt
    Cepte taşıyorum, slim fit kot giyiyorum denemek için cebime koydum kamera kısmı dışarıda kaldı

• 
Sayfa: önceki 743744745746747
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.