Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (2578. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
55.886
Cevap
364
Favori
2.364.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25762577257825792580
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hakan..

iphone 6s kullanıyorum 3 senedir. batarya değiştim yine olmadı artık değişim diyorum
    7 plus sizce cok büyük gelir mi bir zaman sonra alısamayıp satan var mıdır? sarj süresi için düsünüyorum
    sarj ıle gezmekten usandım artık
    powercuff tweaki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

iphone 6s kullanıyorum 3 senedir. batarya değiştim yine olmadı artık değişim diyorum
    7 plus sizce cok büyük gelir mi bir zaman sonra alısamayıp satan var mıdır? sarj süresi için düsünüyorum
    sarj ıle gezmekten usandım artık
    Tek elle kullanmaya ve ufak cihaza oldukça alışıksanız büyük gelecektir.

7+ ortalama 1.5-2 yıl kullandım. Şimdi de 11 var. Açıkçası ilk fırsatta elden çıkarıp, ufak bir cihaza geçmeyi düşünüyorum. Muhtemelen temiz bir 6S veya 7'ye geçeceğim. Sonraki cihazım da yüksek ihtimalle iPhone 12 5.4 inç olacaktır. Sızıntılar oldukça arttı ve hatta dün iPhone SE 2nd Gen ile boyut karşılaştırması bile ortaya çıktı. Onun boyutunda 5.4 inç tam benlik olacak gibi duruyor.

• Wifi/modem sorunu yaşayan arkadaşlar dns ile çözüm bulabilir. Ben adguard pro satın alıp google dns ile şimdilik sıkıntıyı giderdim. İlgilenen arkadaşlar deneyebilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iPhone 7 128gb kullanıyorum ve DFU modda yüklediğim 13.5’te şebekenin daha az çekmesi aradığımda karşı tarafa sesimin gitmemesi gibi problemler var. 13.5.1’e güncellememin bir esprisi yok bildiğim kadarıyla sadece jailbreak açığını kapattılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBlondie

2 sene önce iphone 4s’e alıp taktım o zaman 40 TLye aldım deji sitesinden. Yedek telefon olarak ios 6 ile kullanıyorum. Taktıktan sonra uzun süre kullanmadım teli. Pek kullanmadığım içindir herhalde 86 döngü ile pil sağlığı 100 şimdi. Batarya normal kullanımda(safari/telegram/mesaj/vs.) tatmin edici şimdilik. Ancak %89 pili olan iphone 7 ye henüz takmadım. Serviste mi değiştireyim yoksa deji mi takayım kararsızım.
    Ben 2 hafta önce deji 2200 mah taktırdım çok çok memnumum kesinlikle tavsiye ederim

• blacksss kullanıcısına yanıt
    Hocam deji’nin ilk birkaç ay iyi gittiğini sonraki aylarda sıkıntı çıkardığını söyleyen çok. Umarım siz yaşamazsınız aynı sorunları.

• Bu 3. Deji bataryam 6s 6 7 ve kullandım şuan 7 deyim 1 er seneden çok kullandım hiç yaşamadım sorun

• Burada bir nevi yan sanayi ürün tavsiyesi yapmış gibi olmayalım. Ancak kendim yaklaşık 13 aydır deji kullanıyorum. Hala çok rahat günü çıkartıyor.
    Geçen hafta iş arkadaşım ve ev halkının 2 i6s ve 2 i7 toplam 4 telefona daha deji taktım. Şimdilik herkes çok memnun.
    Orjinalden şaşmamak lazım ama ben dejiden memnunum.
  • tunc@y kullanıcısına yanıt
    Ben aslında diğer kullanıcıların yorumlarına bakarak böyle söyledim.

Ayrıca 2. el yedek tel olarak aldığım ip 4s telefona 2018 ağustos’ta deji batarya taktım. Pek fazla kullanmıyorum teli şu an 80-90 döngüde. iOS 6 yükleyip geçen hafta günlük kullanımda hat takmadan wifi ile denedim. Batarya en az iki yıl eski olmasına rağmen performans ve dayanıklılık olarak orijinalinden kat be kat daha iyi. Batarya sağlığı 100 olarak görünüyor hala. Sürekli kullanım imkanım olmadı. Ama kullanımla ilgili olarak bataryada eskimeler ve performans düşüklüğü son derece normal. Belki deji sonradan bozuyor diyen kullanıcılar ağır kullanıcıdır. Tam bir şey söylemek için illa tecrübe gerekiyor. Biraz da şans işi aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBlondie

Hocam deji’nin ilk birkaç ay iyi gittiğini sonraki aylarda sıkıntı çıkardığını söyleyen çok. Umarım siz yaşamazsınız aynı sorunları.
    benimde 7-8 ay oldu ve henüz gözle görülür bi fark olmadı. zaten 90 liraya almıştım eskise bile yine alırım

ekleme: orjinal batarya 1 sene sonra öğlen vaktini bile göremeyince dejiye geçtim, sabah 8den aksam 12ye kadar götürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoorMan -- 21 Haziran 2020; 23:42:36 >
  • Telegram kullanan var mı ? Bildirimlerim geç geliyor nasıl çözerim

• Anneme tam 1850TL ye Xioami Note 8 alacakken aşırı zamlandı ve 2500TL oldu. Bende 2500tl orta seviye muhtemelen 2 sene sonra hurdası çıkacak olan bir android cihaz alacağıma üstüne 700tl daha koyup Iphone 7 alayım 6-7 sene kullasın diyorum. Yaptığı şeyler youtube dan video izlemek, canlı televizyon izlemek, internette haber okumak. Ona fazla fazla yeter diye düşünüyorum. Ne dersiniz arkadaşlar ?
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran boyutu sorunu var 7ler için. Kadın kullancaksa büyük ekranı tercih eder. Ekran, kamera ve pil açısından daha iyi ve uzun süre kullansın diyorsan 2. el bi iPhone XR bence daha makul.

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Saydığın işler için yeterli. Ben de 7 kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Anneme tam 1850TL ye Xioami Note 8 alacakken aşırı zamlandı ve 2500TL oldu. Bende 2500tl orta seviye muhtemelen 2 sene sonra hurdası çıkacak olan bir android cihaz alacağıma üstüne 700tl daha koyup Iphone 7 alayım 6-7 sene kullasın diyorum. Yaptığı şeyler youtube dan video izlemek, canlı televizyon izlemek, internette haber okumak. Ona fazla fazla yeter diye düşünüyorum. Ne dersiniz arkadaşlar ?
    Saydığınız işleri bugün çok rahat yapar ekran boyutu sorunu yoksa ama 6-7 sene kullanılmaz bence. 2. el XR tavsiyesi yapan arkadaşa katılıyorum.
  • Sizce bu devirde 4000 tl ye 0 7+ almak mantıklı mı ? Çünkü 5s ilk çıktığında almıştım baktım çıkış tarihine maşallah eylülde 7.senesini dolduracak.7 sene içinde beni hiç yarı yolda bırakmadı diyebilirim.Ios u bu sürekliliğinden dolayı seviyorum açıkçası onun için yine bir iphone almak istiyorum.7 sene olmasa da beni 4 sene götürsün yeter.Sizin de görüşlerinizi almak istedim.2.el düşünmüyorum onu da dipnot olarak geçeyim.

• merhaba ;

18 aylık, % 85 pil sağlığı olan i7 plus 32 gb cihazımın şarj olma süresi artık gözümde büyüyor,
    apple eko sisteme uygun, diğer cihazlarla uyumlu, hızlı şarj içeren bir şarj cihazı ihtiyacım hasıl oldu,
    parası neyse verip alacağım, ürün hakkında talebim orjinal ve cihaz/lara zararı olmaması,
    bu konuda yardımınızı rica ediyorum ,

cevaplarınızda link veya ss atarsanız çok makbule geçer

bilgi için ; @metinTasci
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Anneme tam 1850TL ye Xioami Note 8 alacakken aşırı zamlandı ve 2500TL oldu. Bende 2500tl orta seviye muhtemelen 2 sene sonra hurdası çıkacak olan bir android cihaz alacağıma üstüne 700tl daha koyup Iphone 7 alayım 6-7 sene kullasın diyorum. Yaptığı şeyler youtube dan video izlemek, canlı televizyon izlemek, internette haber okumak. Ona fazla fazla yeter diye düşünüyorum. Ne dersiniz arkadaşlar ?
    Ekran küçük gelebilir. 2.el büyük ekranlı daha uygun bir android bakabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.İbrahimovic10

Sizce bu devirde 4000 tl ye 0 7+ almak mantıklı mı ? Çünkü 5s ilk çıktığında almıştım baktım çıkış tarihine maşallah eylülde 7.senesini dolduracak.7 sene içinde beni hiç yarı yolda bırakmadı diyebilirim.Ios u bu sürekliliğinden dolayı seviyorum açıkçası onun için yine bir iphone almak istiyorum.7 sene olmasa da beni 4 sene götürsün yeter.Sizin de görüşlerinizi almak istedim.2.el düşünmüyorum onu da dipnot olarak geçeyim.
    “O fiyata 3.5 senelik telefon alınır mı?” Baskısında dayanabilecekseniz 4 sene çok rahat götürecek telefon. Son çıkan iphonelardan arayüz ve hız anlamında fark hissetmeyeceksiniz. İos 15’i kesin gözüyle bakıyorum almasına, ios 16 Allah Kerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Akabey kullanıcısına yanıt
    link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoorMan -- 23 Haziran 2020; 11:37:43 >
  • 
Sayfa: önceki 25762577257825792580
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.