Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (2278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22762277227822792280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bazen denk gelirse uyurken %100 se yada yakınsa takmıyordum şarja. Fakat artık takıyorum çünkü şarjı gün içinde erken bitiyo sabaha kadar takmazsam. 7 kullanırken zaten günde 2 kere şarj ediyordumda plusa geçince gün boyu yetiyodu tek şarj. Ama geceden takmazsam plusda günde 2 kere şarj istiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden, belki kullanıcı yan sanayi şarj aleti kullanıyordur, içinde şarj kontrolörü bozuktur veya yoktur, o zaman sözlerinde gayet haklı olacak servis elemanı.
    Geniş açılı bakın probleme
  • turkay23 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş doğru yazmış asıl siz öyle sanıyorsunuz. O anakart üzerindeki şarj ve güç dağıtım yongası boşuna iş yapmıyor herhalde. Cihaz şarj olurken şarj aleti cihaza güç verirken pili de şarj eder. Şarj işlemi trickle şarj ile az akımla tam şarj edilince pile giden akım devre dışı kalır ve cihaz adaptörden beslenir.
  • iphone 7 telefonumu düşürdüm ve home tuşu ile touch id çalışmıyor. Servise götürdüm bu tuş ayrı değişmiyormuş ve ekranla beraber değişiyormuş. Bin TL istediler. Ve bu tuş özelmiş başka bir kullanılmış tuş olmazmış. Bu konuda bilgisi olan var mı?
  • volkan9x V kullanıcısına yanıt
    Eh, herhalde. 7 serisi itibariyle orda fiziksel bir tuş yok, ekranın bir parçasıdır orası ve dokunmalarınızı özel sensörlle ölçüyor (macbooklar touchpadlerde gibi). Düşürünce anlaşılan o sensörler zarar görmüş.
  • krki K kullanıcısına yanıt
    Güzel saçmalamış , herkes kafasından birşey uyduruyor. Bu arada ben hep cihazı gece şarja takar sabah çekerim 22 ay oldu cihazı alalı %85’te pil sağlığım eğer varsa gece şarj etmeyen 22 aylık kullanıcı karşılaştıralım

Garantimin bitmesine 2 ay kaldı arkadaşlar pilimi değiştirmek istiyorum %85 şuan durumu ücretsiz değişim yaptırabilir miyim ? Akasyadan randevu almak istiyorum hep dolu saat kaç gibi bakmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: TedMosby

Güzel saçmalamış , herkes kafasından birşey uyduruyor. Bu arada ben hep cihazı gece şarja takar sabah çekerim 22 ay oldu cihazı alalı %85’te pil sağlığım eğer varsa gece şarj etmeyen 22 aylık kullanıcı karşılaştıralım

Garantimin bitmesine 2 ay kaldı arkadaşlar pilimi değiştirmek istiyorum %85 şuan durumu ücretsiz değişim yaptırabilir miyim ? Akasyadan randevu almak istiyorum hep dolu saat kaç gibi bakmak lazım
    Evet büyük ihtimal yapacaklardır, yıl sonuna kadar devam ediyor ücretsiz batarya değişimi

• Teşekkürler hocam , birde nasıl randevu alabileceğimi söyleseniz çok makbule geçecek

• TedMosby kullanıcısına yanıt
    Randevuya gerek yok, çoğu servis randevusuz çalışıyor. Ama internet sitesinden en yakın servisi bulup telefonla bilgi almanız daha doğru olur

• Ben direk akasya ya da zorlu apple storeye götürücem hocam diğer yerlere vermek istemiyorum cihazı. Apple storelarda randevusuz işlem yapmıyor diyorlar

Apple zorluda randevu bulamazsın mecbur diğer yetkili servislere gideceksin yapacak bişey yok

• DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    Bulanlar uzaylı mı hocam , vardır bir taktiği

Bilmem olabilir uzaylıların varlığına inanmışımdır hep

• Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

Arkadaslar az once ekranda soyle bir cizik olustugunu farkettim. Moralimi cok bozdu. Bu sekilde kalir mi bu kapatmak icin bir yol yontem var midir? Onerilerinize acigim.

• Jelatin yoksa ekranda kalır tabikide. Bu kadar takıcaktıysanız ne diye 3 tl verip yapıştırmadınız ekran koruyucu ?

• Dostlar ios 12 den sonra şarj yüzünden resmen telefondan soğumak üzereyim az kaldı. Önceden tek şarjla bir günü rahat çıkarıyordum, şimdi acaba ne zaman bitecek ne zaman şarja takayım diye hesap kitap işine giriyorum resmen. (iPhone 7 Plus kullanıyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: TechinProf

Dostlar ios 12 den sonra şarj yüzünden resmen telefondan soğumak üzereyim az kaldı. Önceden tek şarjla bir günü rahat çıkarıyordum, şimdi acaba ne zaman bitecek ne zaman şarja takayım diye hesap kitap işine giriyorum resmen. (iPhone 7 Plus kullanıyorum)

Bugüne kadar apple şarj sebebiyle hiçbir kullanıcısını memnun etmedi ki.

Alın bir powerbank dilediğinizde takın 20dk, hayat versin.

Ha ben döneceğim 11e diyorsanız, imzalar açıksa yönlendirir arkadaşlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShortcutsMaster kullanıcısına yanıt
    Youtube videolarına baktım pekte tek parça gibi durmuyor. çıkarıp flex kablosunu tamir edenler var.
  • volkan9x V kullanıcısına yanıt
    Yine de ev şartlarında tamir edebileceğinizi pek düşünmüyorum.

• DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    Akasyadan randevumu aldım uzaylılara selam olsun

Pil değiştirme işlemi ne kadar sürüyor arkadaşlar bilen var mı ? Aynı gün mü biter yoksa kaç gün sürer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TedMosby -- 25 Ekim 2018; 18:1:25 >
  • 
Sayfa: önceki 22762277227822792280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.