Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (2279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22772278227922802281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O zaman artık sen de bi uzaylısın 😂 uzaylı nasıl olunur anlatıver insanlara yardımın dokunsun randevu alacaklara

Ertesi günü teslim alırsın yoğunluk yoksa aynı gün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TedMosby kullanıcısına yanıt
    Değişirler bi iki saate...

• Bugün böyle bir şeyle karşılaştım bu ne demek bilen var mı arkadaşlar.
    Mailden linke tıkladım safaride bu yazı çıktı.

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mustafa5532 kullanıcısına yanıt
    Tamamen İOS ve Safarinin kullanıcıyı korumasıyla alakalı. Maildeki link büyük ihtimalle spamdı veya çok fazla linke yönlendiriyordu. Safari bunu bir virüs tehdidi olarak algılar ve seni korumak amacıyla o linki iptal edip açmaz.

• DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    Hocam arada bir aklınıza geldikçe girin illa biri iptal ediyor birşey oluyor şansa 3-4 girişimde buldum

• Merhabalar,

I7 kullanıyorum, bu kamera çevresine hafifçe dokunduğunuzda olan sallantı sorunu sebebiyle cihazını servise veren oldu mu acaba?

Çeşitli kaynaklarda sorun olmadığı OIS ile alakalı nırmal bir durum olduğu yazılmış ama beni rahatsız ediyor açıkçası.
  • sgüney S kullanıcısına yanıt
    Ois normal hocam takma

• biuu kullanıcısına yanıt
    Hocam iPhone 7 ile powerbankim adeta bir bütünsel birliktelik oluşturdular. 2. El temiz iPhone 7 Plus ile değişim yapsam gene şarj problemi yaşar mıyım sence? Gerçi alıştık artık powerbank cebimizde gezmeye

• diyar_21 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, takmamaya çalışacağım.
  • iOS 12 ile birlikte 7+'da çekim gücüm çok düştü bununla ilgili bir şeyler deneyen çözüm bulabilen var mı?

• YETISEN kullanıcısına yanıt
    Sürekli dört diş ya da üç diş çekerken bir dişe ya da şebeke kaybı olmaya başladıysa sıkıntı var demektir ama bence yazılıma bağlamak doğru değil

• DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    Şebeke kaybı yok çekim gücü cok düştü. Kapalı alanda bir dişi geçmiyor.

• Bugün Caddebostan Pupa'ya giderek batarya değişimini yaptırdım. Henüz 13 aylık telefonun bataryası %86 seviyesine kadar gerilemişti. Yaklaşık 45 dakika sonra telefonu teslim ettiler. Ellerinde stok varsa hemen yapıyorlar. Biraz da kendinizden emin bir şekilde, mırın kırın etmenden direkt olarak batarya değişimini talep etmeniz lazım gibi geldi bana. Arada kalırsanız bataryayı değiştirmemek için bahane arıyorlar.
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Ücretsiz mi yaptılar değişimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: krki

Hayırlı olsun hocam. Ücretsiz mi yaptılar değişimi?
    Ücretsiz.

• Beyler Samsun veya Ankara’da aynı gün içerisinde batarya değişimi yapan -güvenilir- bir yer var mı? (Apple yetkili servisi olarak)

• quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

Beyler Samsun veya Ankara’da aynı gün içerisinde batarya değişimi yapan -güvenilir- bir yer var mı? (Apple yetkili servisi olarak)
    ankara için ankamall avm gurgencler sabah git ve maltepe,kızılay bireysel bilisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyaman06 -- 27 Ekim 2018; 18:48:41 >
  • kyaman06 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler;)

• Arkadaşlar kilit ve klavye tıklama seslerinin kısıldığı oluyor mu? Equalizerdan değişiklik yapınca ses eski seviyesine geri dönüyor ama bir süre sonra yine kısılıyor.

• On aylık telefonum oyun oynamadığım ve günde bir kere şarj ettiğim halde yüzde 85 batarya sağlığına sahip. Bu işte bir terslik yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 22772278227922802281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.