Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1578. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
55.870
Cevap
383
Favori
2.348.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15761577157815791580
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    http://www.apple.com/tr/shop/product/HKKP2ZM/A/belkin-lightning-audio-charge-rockstar?fnode=97

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Şöyle bir şey soracağım benim telefonu kapalı halde şarja taktığın zaman şarj etmiyor. Ne yaptım ne ettim ilk başlarda böyle bir sorun yoktu bundan iki hafta önce telefonu kapalı halde şarj edeyim dedim şarja takar takmaz tekrar açılıyor. O yüzden telefonun şarjını tam olarak bitirmem sağlıklı olur mu eskiden telefonum kapalı halde şarj ediyordu iki haftadır durum böyle telefon kapalı hiçbir şekilde şarj olmuyor o yüzden bitirmekten çok korkuyorum. Eğer olurda bitirirsem telefonun açılmaması gibi bir ihtimal söz konusu olur mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anıl21dyb A kullanıcısına yanıt
    Telefon kapapliyken şarj olmasi lazimm telefonu kapatip şarja taktiğinda cihaz otomatikmen aciyo tekrar power tuşuna basip kapatip şarj edebilirsin şarji tm boşaltmana gerek yok öyle şeyler saglik değil tavsiye edilmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anıl21dyb

    Hocam öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Şöyle bir şey soracağım benim telefonu kapalı halde şarja taktığın zaman şarj etmiyor. Ne yaptım ne ettim ilk başlarda böyle bir sorun yoktu bundan iki hafta önce telefonu kapalı halde şarj edeyim dedim şarja takar takmaz tekrar açılıyor. O yüzden telefonun şarjını tam olarak bitirmem sağlıklı olur mu eskiden telefonum kapalı halde şarj ediyordu iki haftadır durum böyle telefon kapalı hiçbir şekilde şarj olmuyor o yüzden bitirmekten çok korkuyorum. Eğer olurda bitirirsem telefonun açılmaması gibi bir ihtimal söz konusu olur mu

    Telefonu açık olarak şarja koyup,ondan sonra kapatmanız gerekiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aynısını denedim açıkken Harika koyup kapatınca bu sefer şarj olmuyor simsiyah ekranda kalıyor makine kapalı iken de şarja taktığımda direk açıyor yeterki kablo şarj yuvasına girsin anında açıyor eğer telefonu açık şarja koyup kapatırsam önce şarj almıyor siyah ekranda kalıyor sonra kabloyu çıkartıp tekrar şarj yuvasına takınca bu sefer de açıyor anlayacağınız kapalı hiç bit şekilde şarja yanıt vermiyor makine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kulaklıkla müzik dinlerken çağrı gelince açıyorum ve çok yüksek ses oluyor. Bu sesi kulaklığın ses açma kısma tuşlarıyla gerçekleştiremiyorum; ancak telefonun tuşundan kısarsam ses kısılıyor. Neden?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: swes


    quote:

    Orijinalden alıntı: arkee


    quote:

    Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

    @arkee Sordugun sorularin hepsinin cok basit yanitlari var. Bu baslikta, bu forumda, diger forumlarda 15 dakika goz gezdirsen hepsinin yanitini kolayca bulursun. Hatta ben de sana tane tane usenmeden yanit verirdim ama uslubun cok itici. Cok onyargilisin. Senin iPhone alman hata olmus bence. Husranla sonuclanan Android-iOS gecislerine ornek bir kullanicisin gibi gorunuyor. 1-2 sayfa geride iPhone alma konusunda oneri isteyen kullaniciya verdigim yaniti asagiya kopyaliyorum. Bunu da okumazsin muhtemelen ama olsun. Yine de cihazini gule gule kullan.

    quote:

    2007'den bu yana hic iOS kullanmadiysan, herhangi bir deneyimin olmadiysa, hicbir fikrin yoksa, akilli telefon kullanmaya zaten Android ile alistiysan, hele ileri seviye Android kullanicisi isen, ki oyle anlasiliyor, bu saatten sonra iPhone alma derim. Birkac hafta sonra pisman olursun cunku. iOS kullanici dostu, yeterince fonksiyonel ve guvenli bir sistem ama senin gibi power user dedigimiz Android kullanicilarinin iPhone'a gecisleri genelde pismanlikla sonuclaniyor. Cunku "her sey Android'de alistiklarimla ile bire bir ayni olsun" gozuyle bakarsan, iOS'den asla memnun kalamazsin. iPhone alirsan "Android'de soyleydi iOS'de niye aynisi yok" diye sormak yerine, "iOS'in konsepti icinde nasil bir cozum bulurum" diye arastirman gerekecek. Bunu yaparsan kolayca alisirsin ve adaptasyon sorunu yasamazsin ama power user bunu yapmaz. Her sey bire bir ayni olsun ister. Hep ayni ornegi veriyorum. Hayatin boyunca Turkiye'de yasadiktan sonra aniden Yeni Zelanda'ya goc ettigini dusun. Orada devlet dairesinde bir islem yaptirdiginda, yeni evine su baglatmak icin ilgili kuruma gittiginde, bankada hesap actirdiginda, kargoya paket verdiginde "Turkiye'de suyu boyle actirmiyoruz ya, burasi ne bicim ulke?" demek kadar abes oluyor, Android'den iOS'e gecenlerin o tur tepkileri. Her seyin eskisi gibi olamsini beklemek yerine yeni platforma adapte olmak gerek. iOS'e gecersen yepyeni bir ulkede yepyeni bir hayata baslamis gibi olacaksin. Ona gore hazirlikli olman gerek.

    Ozetle, ileri seviye Android kullanici isen muhtemelen sende de alistigin eski sistemden kaynaklanan sikayetler olacak, memnun kalmayacaksin. Ayrica o kadar yatirim yapmissin madem, yatirimlarini cope atma. Hepsi bir yana, diyelim ki iPhone tam sana gore bir cihaz. Artik nisan ayina geldik. Ilk defa iPhone alacaksan, bari eylulu bekle.


    Üslubum da bir hata varsa özür dilerim

    Ama yazdıkların boş muhabbet senden bir konuda destek ol dedik konu dışında herşeye değindin



    Arkadaşlar downloads ve turboDL adlı programları kullanarak hem youtubedan hemde baska sitelerden video indirebilir indirdiklerimizi mp3 yaparak videolarimiza arka fon müziği olarak ekleyebiliriz.



    Android de hersey cok kolay neden bu kadar kasintili birisletimi herkes tercih edio onerio bende ohrencem.umarim.

    Sanimca eskisi gibi saniosunuz ama note5 kullanicisiydim hic kasma takilma olmuyordu neyse ios a bakalim artik baska onerebileceginiz guzel programlar var mi? Sanki cok onerdinizde baska varmi diye soruyorum :)

    @arkee kardeş bu forum başlığı altında 2 soru sormuşsun foruma bir gram katkın yok kalkmış bir de forumunda herkese yardımcı olan adama laf ediyorsun.senin gibiler işi düştükçe anca gelip burada soru sorarlar. ona da razıyız eyvallah gelip sorsun fakat bir de üstüne böyle memnuniyetsizlik ve üslup ile alakalı yanlış şeyler yazdılar mı o olmuyor işte. eleştirdiğin adam yıllardır ios kullanan birisi elinden geldiğince her soruya cevap veriyor. son 30 sayfayı oku ne demek istediğimi anlarsın. lütfen üsluba dikkat edelim. unutmayın ki bu forumda deneyimli uzman arkadaşlar olmazsa bir gram bir şey öğrenemeyiz. elektronik cihazlarla ilgili her türlü bilgiye kullanıcı deneyimi ile ilgili yorumlar sayesinde kavuşuyoruz. emeğe saygı lütfen.

    Polemik yapmak bence güzel değil.

    Son 30 sayfada ne yazmış bilmiyorum ama madem senin dediğin kadar bilgili ama bana o bilgileri hiç vermedi. Yani bı emek yok benim soruma.

    Neyse ki bilgiyi paylaşan başka forum insanlarıda var

    Bu kadar çok iyi bilip paylaşmaması üzücü açıkçası



    Sağlık olsun.

    Donanım forum bi ios tan oluşmuyor kardeş bu arada

    Polemik yapıp boş muhabbet yapmak yerine bilgi paylaşalım derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Telefon da konuşurken ses kesilme ve gitme gibi sorunlarla karşılaşan var mı ? Hattan mı kaynaklanıyor acaba çözemedim.



    Ek olarak arkadaşlqr telefonu %100 dolunca sarjda bırakınca batarya ya zarar veriyor mu ? Yoksa otomatik akıllı sistem ile dolunca gücü kesiyor mu telefon ? Bazen akşam sarjda bırakıp uyuya kalıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kronik problem yasayan var mi arkadaslar?



    Sirf su cizirti ve sari ekran yuzunden bunca yildir ilk defa iPhone alma konusunda tereddute dustum. S7 edge alacam gibi mecburiyetten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benchmark testi yaptım şöyle bir sonuç çıktı 180 binlerde çıkıyor videolarda falan benimkinin sonucu bu kafaya takmam oek bu sonuçları ama sizce normal mi merak ettim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ed Vedder

    Şaka gibi ya. Boş muhabbet yapıyor dediğin adam bu forumda neredeyse herkese üşenmeden cevap yazan biri. Senin gibi ergenlerle mi uğraşacak. Senin sorununu buradaki insanlar çözmek zorunda mı ya?

    Ayrıca Ios'u öğrenmeden önce Türkçe'yi öğrenmeni tavsiye ederim. Üslubunu bir yana bıraktım, yaptığın dil bilgisi hataları gözlerimi kanattı.

    Android'de herşey çok kolaymış. O zaman alma iphone kardeşim. Zorla mı aldırdılar. O kadar iyiyse Note 5'e devam et.



    Türkçe ye çok önem veririm, bana istediğini de ama haddini bil özensiz olarak yazmiş olmam ne anlatmak istediğimi değiştirmez. burada yazarken telefondan yazdıgım ıcın ve çok dikkat etmediğim için bu kanıya varmıssın kanı demek yanlıs olur aslında önyargı diyelim.

    sizin sorununuz nedir bilmiyorum?

    işiniz gücünüz boş muhabbet, laf kalabalığı.
    beni haklı cıkarıyorsunuz

    adam gibi diyorum ki ios a yeni gectım bilmiyorum, bana destek olun videoya nasıl müzik eklenir.?

    siz yok ergensin yok Türkçen kötü yok note5 al

    madem sen karar veriyorsun note 5 alınca ne renk alayım?




  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Spark uygulamasını kurdum ilk başta biraz karışık gibi geldi çok bölmelere ayırmış da sonra alışıyor insan. Hocam bir de hafta İos 10.3 yayınlanır herhalde. Malumunuz dosya sistemi değişecekmiş yazılımın herhalde dosya boyutu da büyük olur gibi güncellemenin sıfırlamaya gerek var mı telefonu?
  • enevre kullanıcısına yanıt
    10.3 Beta yüklü 2 Gb yer kaplıyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani uygulama dosya boyutlarını düşürmüşler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enevre kullanıcısına yanıt
    Hiçbir bilgim yok bu konuda ben daha fazla bekleyemedim ve Beta sürümünü indirdim tavsiye ederim gayet verimli her yönden .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roxwin Vietnam Technologies Company Limited: Magic Launcher Pro - Launch anything Instantly

    https://appsto.re/tr/yCr2cb.i ücretsiz olmuş. 3d touch ve iOS 10'dan sonra eski işlevini yitirdi ancak daha efektif kullanma konusunda bilgisi olanların tavsiyelerini alabiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok acil cam filmi almam lazım arkadaşlar;

    Maxboost kullanan var mı? Yoksa spigen tr slim mi alayım!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ravenous R kullanıcısına yanıt
    Spigen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ravenous

    Çok acil cam filmi almam lazım arkadaşlar;

    Maxboost kullanan var mı? Yoksa spigen tr slim mi alayım!

    Spigen alın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Uygun fiyata 0 kutusunda 7-128 gb Jet black satıyorum. Düşünen olursa görüşelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15761577157815791580
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.