Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1579. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
55.870
Cevap
383
Favori
2.348.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15771578157915801581
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ravenous

    Çok acil cam filmi almam lazım arkadaşlar;

    Maxboost kullanan var mı? Yoksa spigen tr slim mi alayım!

    Spigen'in yorumlarında ekrana tam olarak uymadığı yanlardan çok az da olsa boşluk bıraktığı söyleniyor hocam aklınızda bulunsun.

    Tabi olması gereken bu mudur ya da ne kadar rahatsız eder benim pek bir bilgim yok.
  • zallas kullanıcısına yanıt
    Maxboostta da ekrana tam olmuyor hocam ama spigen hepsiburada yorumlarında kenarlarının yapışmadığı yönünde çok şikayet var.

    Ekranı tam kaplayan cam bulamadım malesef. Maxboost daha ince.Yurt dışı yorumları iyi ama kullanan var mı forumda bilmiyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar . Bu sabah 32 gb mat siyah 2016 52.hafta üretimi iphone 7 aldım . İnternette bir çok sorun yazılmış benim cihazda sadece video çekiminde cızırtı sorunu var . Bu konu hakkında çözüm mevcut mu veyahut bi şekilde gncelleme ile çözülür mü?

    Normalde diyottan mı dirençten mi geliyor bilmiyorum lakin video çekimi sırasında o dirence giden akımı kesmek gibi veyahut farklı diyotla yol vermek gibi çözümler olabilir tabi farazi varsayım yapıyorum. Apple mühendisleri bunun üzerinde çalışıyorlar mı meçhul . 52 hafta boyunca üretim yapıp bu sorunu çözmemek bi garip geliyor bana .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anıl21dyb

    Hocam öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Şöyle bir şey soracağım benim telefonu kapalı halde şarja taktığın zaman şarj etmiyor. Ne yaptım ne ettim ilk başlarda böyle bir sorun yoktu bundan iki hafta önce telefonu kapalı halde şarj edeyim dedim şarja takar takmaz tekrar açılıyor. O yüzden telefonun şarjını tam olarak bitirmem sağlıklı olur mu eskiden telefonum kapalı halde şarj ediyordu iki haftadır durum böyle telefon kapalı hiçbir şekilde şarj olmuyor o yüzden bitirmekten çok korkuyorum. Eğer olurda bitirirsem telefonun açılmaması gibi bir ihtimal söz konusu olur mu

    iPhone'unu yakinlarda hic hard reboot yaptin mi? Bence power ve ses kisma tuslarina basili tutarak bir yeniden baslat. Kapaliyken sarj olmamasi normal degil. Kullandigin Lightning kablosu orijinal ya da MFi lisanslidir diye tahmin ediyorum?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar bir sorum olacak
    telelefonum işyerinde çekme sorunu oldugu için şarjı çabuk bitiriyor LTE yi kapatıyorum bi nebze daha iyi ama malesef evde yada dışarıya oranla bi günü zor çıkartıyor
    3g ye geçmek dışında önerisi olan varmı
  • Beyler 3 diş çeken LTE mi fazla şarj yer yoksa full çeken 3G mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkee A kullanıcısına yanıt
    Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    6-7 yıllık bir android kullanıcısıyım ve 3 yıla yakın bir süre android cihazlar satan bir firmanın (isim vermek istemiyorum) arge, satış sonrası ve sosyal medya departmanlarında çalıştım. Özellikle satış sonrası ve sosyal medya deneyimlerim insanların akıllı telefonlardan beklentileri konusunda çokça fikir sahibi olmamı sağladı. Aslında bu kadar fazla akıllı telefon kullanan bir millet olarak donanım-yazılım olarak ne kadar bilgisiz olduğumuz böyle pozisyonlarda çalışıldığında daha da göze batıyor ancak konu bu değil.

    @Arkee belirttiğine göre android tarafında 15 yıllık tecrübesi olan birisi. Ancak değil 15 sene, 15 asır aynı OS'un (işletim sistemi) olduğu bir akıllı telefon kullanıp daha sonra farklı OS kullanan bir cihaza geçtiğinde, algı ve araştırma yeteneğin doğrultusunda belirli bir geçiş süreci yaşarsın. Hele ki Open source bir sistemden kapalı kutu bir sisteme geçiyorsan. Kaldı ki, bu kapalı kutuyu da çok istiyorsan açman için jailbreak denen bir seçenek mevcut. Ben de iPhone kullanalı 1 ay oldu ve bu ilk iPhone'um. Ama bir sorunumun çözümünü çabucak bulamadım diye çemkirmek yerine, bir yandan forumdan yanıt beklerken bir yandan da araştırma yapmak daha olumlu sonuçlar veriyor. Kaldı ki burası bağımsız bir forum sitesi. Hızlı dönüş yapılmıyor diye yahut senin sevdiğin yanıtlar verilmiyor diye müşteri memnuniyetsizliği yapacak halin yok

    Beri yandan, @Huysuz İhtiyar 'ın "Android'de x i kullanıyordum ama iOS'da bu yok, alternatif olarak ne kullanabilirim?" şeklinde soru sorulmasına neden bu kadar tepki verdiğini anlamıyorum. Daha önce hiç iOS kullanmamış, android'den iOS'a geçmiş ve orada kulllanıp memnun olduğu uygulamanın iOS'taki -varsa- karşılığını öğrenmek isteyen birisinin bu şekilde bir soru cümlesi kullanmasında ne mahzur var? Kaldı ki forumda her 2 sistemi de tecrübe etmiş bir çok insan var. Belki birebir karşılığı yoktur da farklı bir çözümü vardır ama insanları "ille de 'iOS'in konsepti icinde nasil bir cozum bulurum?' şeklinde soracaksın!" şeklinde yönlendirmek ne kadar doğru? Tabi "cevapları ben veriyorum, soruları da ben seçerim" diyorsan o başka Şakası bir yana buna neden takıldığını merak ettim çünkü bunu çok sık dile getiriyorsun.




  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Hücresel Veri ve Wifi kullanımını takip ettiğiniz saglıklı çalışan önerebileceğiniz widget varmı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende bi ip4 var kardeşime vereyim diyorumda ios 7.2.1 den üste güncelleme atmıyor. ip4 için en son sürüm bu mu acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emiLL kullanıcısına yanıt
    üretim haftası nasıl öğreniliyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Walter White

    Arkadaşlar benchmark testi yaptım şöyle bir sonuç çıktı 180 binlerde çıkıyor videolarda falan benimkinin sonucu bu kafaya takmam oek bu sonuçları ama sizce normal mi merak ettim



    takmışsın işte, yazık.




  • @Pink Floyd Hattan da kaynaklaniyor olabilir, cihazin modeminden de. Farkli SIM kart veya operator ile dene derim. iPhone'u sarjda birakmanin pil sagligi acisindan ciddi bir riski yok. Ayrica dolunca gucu kesmez. Cihazi sabaha kadar gece boyunca trickle charging modunda sarj olmaya devam eder, yani sarj azaldikca damlaya damlaya doldurur. Pil dongusunu uzun vadede cok kucuk oranda da olsa artirmis olursun ama dikkate alinacak bir etkisi olmaz. Su mesajda uzun uzun yazmistim:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=122184856

    @ß@R!$ Bazi Bluetooth aksesuarlarda bu tur problemler olabiliyor. iOS 10'deki Bluetooth problemlerinin cogu 10.2 ile giderildi. Hangi surumdesin bilmiyorum ama kulakligi da kontrol et derim. Normalde hem kulakligin tuslarindan hem de iPhone'un ses tuslarindan sesi ayarlayabilmen gerekir. Bluetooth kulaklik bagliyken, ekranin sag ustunde kulaklik simgesi olur ve ses tuslari o an bagli olan kulagin sesini ayarlar ve iOS o kulakliga ait ses seviyesini hatirlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    En son 7.1.2 ya da 7.2.1 neyse onu almıştı doğrudur üstü yok 4'ler için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enevre

    Teşekkür ederim hocam. Spark uygulamasını kurdum ilk başta biraz karışık gibi geldi çok bölmelere ayırmış da sonra alışıyor insan. Hocam bir de hafta İos 10.3 yayınlanır herhalde. Malumunuz dosya sistemi değişecekmiş yazılımın herhalde dosya boyutu da büyük olur gibi güncellemenin sıfırlamaya gerek var mı telefonu?

    Sifirlama yapmana gerek yok, guncelleme geldiginde WiFi uzerinden yukle ve gule gule kullan. Bunu surekli yaziyorum. Kendinize eziyet etmeyin, her seferinde iMessage/Facetime aktivasyonu icin yurtdisi SMS ucreti odemeyin, ayarlarinizi bastan yapmayin, uygulamalari tekrar tekrar indirmeyin. IPSW indirmek, DFU mode, temiz kurulum, yeni bir iPhone olarak kurmak vs. hepsi sehir efsanesi. Cihazda gercekten ciddi bir sorun yoksa, cihazi surekli sifirlamayin. Ben her yil yeni iPhone modelini aliyorum. 11-12 ay kullaniyorum ve sonra yeni yilin cihazina geciyorum. Bir yillik donemde hic sifirlama ihtiyaci duymuyorum, guncellemeleri her zaman WiFi uzerinden yapiyorum, hatta her yeni iPhone'a bir oncekinin full iTunes yedegi ile geciyorum. iPhone 5S'den bu yana da ayni yedegi kullaniyorum. Kucuk buglar icin surekli sifirlama yapmak, takintili bir egilim gostergesi.

    Mantikli olan guncellemeleri WiFi ile yuklemek. Surekli her guncellemede temiz kurulum yapma gerekliligi bir sehir efsanesinden ibaret. Ben OTA uygulamasi basladigindan beri tum iOS cihazlarimda guncellemelerimi WiFi ile yaptim, hic sorun yasamadim. Surekli cihazi sifirlamak Windows kullanicilarinin 20 yillik aliskanligidir. Her sorunda basarlar formati. iPhone'da da ayni aliskanlik suruyor. Apple'in bilgisiz destek hatti da her arayana her sorunda temiz kurulum yaptirdigi icin, sehir efsanesinden de ote artik zorunluluk haline gelmis durumda.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

    Roxwin Vietnam Technologies Company Limited: Magic Launcher Pro - Launch anything Instantly

    https://appsto.re/tr/yCr2cb.i ücretsiz olmuş. 3d touch ve iOS 10'dan sonra eski işlevini yitirdi ancak daha efektif kullanma konusunda bilgisi olanların tavsiyelerini alabiliriz

    Magic launcher kullanan hiç arkadaşımız yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aramiza hos geldin. Sen de cizirti sorununu kesfetmissin. 17 Eylul'den beri tum dunya konusuyor, bu baslikta da yuzlerce kez tartisildi. Her hafta duzenli olarak yeni kullanicilar basliga gelip kronik sorunlari soruyor. Sordugun konunun 6 aylik ozeti: iPhone 7'de coil whine mevcut. Donanimsal bir sorun, muhtemelen dizayn problemi. Apple cizirtiyi sorun olarak gormuyor ve servisler bu sorunla ilgili islem yapmiyor. Yazilimsal olarak cozmek de mumkun degil (zaten video kaydi basladiginda hemen noise reducer devreye giriyor ama ise yaramiyor). iPhone 7S/8 ciktiginda yeni modelde duzelir diye umuyoruz. Apple muhendisleri bu saatten sonra 7 serisi icin calismaz, uretim prosesini degistirmez. 6 aydir watercolor probleminin cozumu icin yazilimsal algoritmayi bile guncelleyemediler.

    quote:

    7 serisi ile coil whine iPhone'a da geldi maalesef. Lansman doneminde Apple bol keseden cihaz degisimi yapiyordu ama artik sorun olarak gormuyor. Ekran kartlari disinda, genelde ucuz USB sarj aletlerinde, LCD ekranlarda falan da duyulur bu ses. Her cihazda tabii ki vardir ama board kalitesi yuksek olan cihazlarda sesi duyabilmek icin cok ozel ses kayit aletleri falan kullanmak gerekir. 7 serisine kadar hic bu seviyede olmamisti. Apple PR alanindaki algi operasyonlarinda iyidir. Konu hissgate diye yayilmaya baslayinca, hemen milyonlarin izledigi Youtuber kitleye videolar cektirip, aslinda cizirtinin sorun olmadigi algisi yayildi (ustelik video kaydina yansiyan cizirtiyi degil sadece cihazin kendisinden gelen sesi gundeme getirdiler). Cok fazla sikayet edenlerin de cihazlarini degistirdiler, oldu bitti. O gunden beri konu kapandi, servisler orali bile olmuyor. Uretim hattinda da degisiklik yok. Son haftalarin uretimi cihazlarda durum aynen devam ediyor. Demek ki 6'daki bukulme sorunu gibi, bunu da bir sonraki modelde duzeltecekler.


    @WinPeAcE Cihazinin uretim haftasini ogrenmek istiyorsanhttp://sndeep.info/en sitesine girip seri no yazarak sorgula (Ayarlar-Genel-Hakkinda bolumunde seri no mevcut). Week yazan satirin karsisinda uretim haftani gorursun ama uretim haftasi ile yasanan sorunlar arasinda hicbir baglanti yok. Sorgula ve merakini gider.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: UzayH

    Hücresel Veri ve Wifi kullanımını takip ettiğiniz saglıklı çalışan önerebileceğiniz widget varmı acaba?

    Hucresel veri icin yaklasik 2 yildir Data Widget kullaniyorum. Cok kucuk sapmalar disinda problem yasamadim (Vodafone kullaniyorum). Widget seklinde calistigi icin kullanimi pratik, grafik gosterimi de var. Arada bir ucretsize de dusuyor, takip edersen yakalarsin. WiFi takibine ihtiyac duymadim hic ama WiFi destekleyen alternatifler de var.

    https://itunes.apple.com/us/app/data-widget/id915632592?mt=8



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 25 Mart 2017; 16:29:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Bahsetmiş oldugunuz uygulama şu an için ücretsiz indirdim kullanacagım tsk ederim Sevgiler .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar maximum ekran suresi ne kadar alıyorsunuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam1marjinal T kullanıcısına yanıt
    Herkesin kullanım ayar uygulama vs alışkanlığı farklıdır 5 saat alanda var 10 saat alanda.10 saat alan genelde cihazı kullanmayan kişilerdir standart olarak 7 saat diyelim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15771578157915801581
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.