Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1379. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.367.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13771378137913801381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: swes

3D Touch özelliğinin titreşimini kapatmak mümkün mü ?

Sorumun cevabını kendim buldum:) ayarlar>Erişebilirlik>titreşim>kapalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kılıf önerilerinize ihtiyacım var.Şuan Spigen Liquid Crystal 4 Şeffaf slikon kılıfı kullanıyorum.Memnunum aslında ama koruma anlamında daha üst seviye bir armor kılıf düşünüyorum.Kaba olmayan ve ''Arkadaki yazıları silmeyen telefonda leke bırakmayan''...Kullanıpta memnun olduğunuz kılıflar varsa paylaşırsanız sevinirim.Spariş vericem hemen.Şimdiden teşekkürler herkese
  • Selamlar, bende iphone 7+ 128 var. Fakat çözemediğim bir sorunum var. Telefonun ekranı kapalıyken home tuşuna bastığımda ekran ışığı açılmıyor. Defalarca denesem de olmuyor. Home tuşu titreşiminde bir sorun yok. Bazen de arama geldiğinde teefon çalıyor ve titriyor fakat ekran ışığı gelmiyor ve kimin aradığını göremiyorum. Benzer bir sorun yaşayanınız var mı?
  • 7 Plus kullanıcısı olarak hız konusunda sıkıntım yok. Profesyonel bir kullanıcı değilim fps falan bilmem. Uygulamayı açınca hemen açılıyor. 1 mili saniye geç açılıyormuş bunlarıda bilmem. Normal kullanıcıyım işte. Ve benim için harika.

Pil konusunda da dikkat ederseniz süper eski iphone'numu her gün Şarz ederdim.(İphone pil sürelerini uzatma konusunda youtube da ve donanım haberde gerekli bilgiler mevcut nasıl yapılacağına dair. Eminimki biliyorsunuzdur).

Mat siyah kullanıyorum kılıfsız. Dün cebimden düştü köşesi üzerine ve ekranının üzerinde sürüklendi biraz. üzerinde nano diye tabir edilen cam filmi var o biraz çizilmiş ama kenarında hiçbir şey yok daha ne isteyeyim bir kullanıcı olarak.
    Pil değerimi paylaşıyorum. Wifi hep açıktı hücresel veri 3,4 saat anca açık kalmıştır. Bunlarda benim tecrübelerim. Depolama biraz göreceli bir şey o yüzden siz karar verin. Ama apple o kadar para vereceğime(Şahsi fikrimdir kimseyi bağlamaz) Wifi dan transfer yapan cihazlar var ben bunları tercih edeceğim yakın zamanda.
    Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylc -- 13 Ocak 2017; 23:0:53 >

• Arkadaşlar Dubaiden bir iPhone 7 plus getiriyorum da bu uluslararası garanti hangi modelde oluyordu bilen var mı bir de sorun olursa buradaki Apple servisi bakar mi
  • Arkadaşlar merhaba. İphone 7 Plus mat siyah kullanıcısıyım. 2 adet sorum olacak size forumda aramama rağmen hiç bir şekilde bulamadım eğer atladıysam mazur görün lütfen.

1-Fotoğraflar ve Kamera>Video Kaydı yolundaki 'Kamera Lensini Kilitle' özelliği tam olarak ne işe yaramaktadır? Açık mı kapalı mı olmalı?

2-Önceki İOS sürümlerinde oyun ilerlemeleri levelleri İcloud'a kayıt altına alınıyordu, İOS 10'da bu özellik bulunmuyor mu? Çünkü bir oyunu silip yeniden yüklediğimde level ilerlemeleri geri gelmedi.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. Başta söylediğim gibi daha önceden sorulup cevaplandıysa kusura bakmayın ama incelememe rağmen bulamadım.
  • Merhaba arkadaşlar, iphone 7 plus 32gb kullanıcısıyım.Bugün baktığımda facebook,instagram gibi uygulamaların 400-500 mb kapladığını gördüm.Zamanla boyutu artıyor,sanırsam burada bir arkadaş yazmıştı ama bulamıyorum bu verileri temizleyebileceğimiz bir uygulama var mı acaba? Androidde clean master vb uygulamalardan çok çektim onlar gibi olmasın da:)
  • swes S kullanıcısına yanıt
    cocarca33 kullanıcısına yanıt
    NorthChuck N kullanıcısına yanıt
    @swes Bahsettigin ayar 3D Touch'i tamamen kapatmak icin. Sadece titresimini kapatmak gibi bir secenek yok. Sistem etkilesimlerindeki titresimle geri bildirimleri kapatmayi kastediyorsan, Ayalar - Sesler&Titresim - Sistem Titresimleri'ni kapatman gerek.

@NorthChuck Yeni cihazini gule gule kullan.

@cocarca33 Cihazini yeni kurdugun icin guncelleme de yeni gelmistir. 10.2 bircok hatayi, baglanti problemini vs. gideriyor. Mutlaka guncelle derim.
  • imzayi kaptim bu arada forumdaki

@ihtiyar tmmdir hocam guncellicem bende diyorum allah allah sanki onceden gelmisti ios 10.2

2899 tlye vatandan cok iyi aldim ya, bu arada harbiden telefonun kamerasi cok iyi burda millet kotu cekiyor diyordu onlar samsungcu muydu blmiyorum ama bnm iphone 7 canavar gibi cekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocarca33

Mersin/tarsusta vatanbigisayar acilisa ozel 2899 TL ye iphone 7 32 gb alarak araniza katilmis bulunmaktayim:)

Isteyim suan aksam resim paylasayim:) fiyat guzel geldi arkdaslar? Bide dolar arttigindan zam gelmeden alalim dedim

Mantıklı hareket hocam , hayırlı olsun cihazınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishPro

quote:

Mersin/tarsusta vatanbigisayar acilisa ozel 2899 TL ye iphone 7 32 gb alarak araniza katilmis bulunmaktayim:)

Isteyim suan aksam resim paylasayim:) fiyat guzel geldi arkdaslar? Bide dolar arttigindan zam gelmeden alalim dedim

sagolasin hocam, dolar 3,8 i gorunce bende +200 tl zam bekliyordum her an gelebilir yani

bu fiyattayken dolar kuru 3,03 tl flandi 70-80 kurusta zam kacilinmaz olcaktir:)

iyi ki tarsusta acilis oldu 300 tl civari cebimde kaldi hocam

bu arada 3D touch i anlayamadim bilmeden instagram ikonuna basili flan tuttum biseyler cikti bidaha cikmadi ama nasil yapcaz 3D touch i

• İphone 7 ve plus fiyatlarina zam gelicek söylentileri yayinlanmaya başladi bilginiz olsun:))
  • kızıl ay K kullanıcısına yanıt
    Uluslararasi garantinin Turkiye'de gecerliligi konusunda su mesajda ayrintili bilgi var:https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=123132086

iPhone 7 Plus icin bakacagin model kodu A1784. Dubai'de herhangi bir buyuk magazadan alacagin cihaz zaten A1784 olur ve garantisi Turkiye'de gecerli. Ama AE/A ve AB/A part nolu bu cihazlarda Facetime olmuyor. Facetime da olsun istiyorsan, paralel ithalat veya bavul ticareti mallari satan daha kucuk telefonculara bakman gerek. Oralardan ABD ya da avrupa cihazi bulman gerek. Yani Model A1784'den once part no'ya bakacaksin. AE/A cihazlardan uzak dur, part nosu LL/A (ABD), ZD/A (Fransa), D/A (Almanya), B/A (Ingiltere) vb. olan cihazlara bak. Sakin A1661 alma, o cihazlarda Facetime olur ama bir yillik garanti Turkiye'de gecerli olmaz. Asagida kutu ornegi var. Facetime istiyorsan part no AE/A olanlari direk ele. A1660 ise de ele. Part nosu AE/A olmayan ve model nosu A1784 olan cihaz bulman gerek. Bu sekilde alirsan, hem Facetime olur hem de bir yil uluslararasi garantin Turkiye'de gecerli olur.

Facetime benim icin onemli degil diyorsan, Mall of the Emirates icindeki Apple Store'dan ya da herhangi bir buyuk magazadan AE/A part nolu cihaz alabilirsin. Hepsinin bir yillik garantisi Turkiye'de gecerli. IMEI kaydi yaptigin surece servis de bakar. Yalniz kurun durumunu da unutma. 149 TL'lik IMEI kayit ucreti ve bir yil eksik garantiyi de hesaba katarak Turkiye fiyatiyla karsilastir derim. Fatih'te Sirkeci'de Dubai'den alacagin cihazi hemen hemen ayni fiyata kapali kutu kayitsiz sekilde satan magazalar da mevcut. Dubai'den buraya tasimak istemiyorsan, Sahibinden'deki o tur ilanlara bak.

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TurkishPro

quote:

sagolasin hocam, dolar 3,8 i gorunce bende +200 tl zam bekliyordum her an gelebilir yani

bu fiyattayken dolar kuru 3,03 tl flandi 70-80 kurusta zam kacilinmaz olcaktir:)

iyi ki tarsusta acilis oldu 300 tl civari cebimde kaldi hocam

bu arada 3D touch i anlayamadim bilmeden instagram ikonuna basili flan tuttum biseyler cikti bidaha cikmadi ama nasil yapcaz 3D touch i

Zam kapıda iphonelara , 3d touch için biraz sert bastırmanız gerekiyor hocam.

• cocarca33 kullanıcısına yanıt
    Gule gule kullan cihazini. Iyi fiyata almissin. Yurtdisi fiyatiyla hemen hemen ayni. Bu arada 3D Touch'i biraz arastir. Parmagini simgelerde bekletmeyeceksin, bastiracaksin. Yani parmagini basili tutma, sertce "bastir". Ekrani iceri gocertecekmissin gibi bastir. 3D Touch dedigimiz budur zaten, dokunmak degil bastirmak. Ayrica su videoda 3D Touch ile yapabilecegin seylerle ilgili 30 farkli ipucu var. Mutlaka incele, cok sey kesfedersin:

• quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

Gule gule kullan cihazini. Iyi fiyata almissin. Yurtdisi fiyatiyla hemen hemen ayni. Bu arada 3D Touch'i biraz arastir. Parmagini simgelerde bekletmeyeceksin, bastiracaksin. Yani parmagini basili tutma, sertce "bastir". Ekrani iceri gocertecekmissin gibi bastir. 3D Touch dedigimiz budur zaten, dokunmak degil bastirmak. Ayrica su videoda 3D Touch ile yapabilecegin seylerle ilgili 30 farkli ipucu var. Mutlaka incele, cok sey kesfedersin: https://youtu.be/twOW41IbxDk

Turkishpro aynenhocam sagolasin

Ihriyar tesekkur ederim hocam valla tamamen tesaduf oldu boyle kampanya olunca kacirmayalim dedim 3d touch suan oldu biraz daha fazla bastirnak gerekiyormus bende zarar veririrm daha cok bastirnamistim ekrana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocarca33 -- 14 Ocak 2017; 0:37:39 >

• KeyserSöze* kullanıcısına yanıt
    1- Kamera lensini kilitleme ozelligi, cift kamerali iPhone 7 Plus'a ozel bir secenek. Video kaydi sirasinda zoom in&out yaparken kameralar arasinda otomatik gecis yapilmasini engellemeye yariyor. Eger video kaydini dar aci (2x) lens ile baslatirsan ve kayit sirasinda zoom out yaparsan, genis aciya otomatik geciyor ve bu da video kaydinda bir parlama olusmasina neden oluyor. O ozellik bu durumu engellemek icin.
    2- iOS 10'da da durum ayni, bir degisiklik yok. Ayarlar - Game Center menusunden oturum actigina emin ol. Bahsettigin durum ilgili oyundna kaynaklaniyor olabilir.
  • Bu arada telefonu elime alinca ekran yaniyor bu guzel ama bas parmagimla yani touch id ile acmak istiyorum ama ana ekrana donmek icin tiklayin diyor 1 dk kilit var nasil bi ayaryapabilirim

Teli elime aldiginda orta tusa tiklamadan bas prmagimla acmak istiyorum
  • Whatsapa girmeden bildirimler gelmiyor daha önce bu sorunu yaşayıpta çözüme ulaşan arkadaşım var mı?

Arka planda uygulama yenile telefonu aldığımdan beri kapalı fakat ilk defa bugün yaşıyorum bu sorunu neden kaynaklı acaba?
  • 6s den 7 ye gectim sesli mesaj bölümünde kirmizi nokta 6s de oldugu gibi 7 de de devam ediyor çözümü konusunda bilgisi olan varmi acaba
  • 
Sayfa: önceki 13771378137913801381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.