Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
362
Favori
2.367.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13751376137713781379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yazımı okumamışsınız galiba bu normal tabiki ama benim 1. Kamera siyah ekran gösteriyor kamera açılmıyordu
  • Amcho A kullanıcısına yanıt
    Okudum hocam o kısmı sorun tabiki ben ikinci kısmı için söyledim yani eğer yavaş ve hızlı çekimde diğer kameraya geçmesi sorunsa bende bileyim servise yollayayım diye :)
  • Neyse 6 gün içinde cihazı garantiden yenisiyle değiştirdiler kamera sorunum nedeniyle Ankara Lydia teknik servis konusunda çok şikayet vardı ama ben şu ana kadar hep memnun olduğum için güvenip bıraktım bana göre kısa sayılabilecek bir sürede benim problemimi çözdüler (telefonumu yenisiyle değiştirdiler). Ben tavsiye edebilirim Lydia yı...
  • firat23 F kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam pardon yok tabiki diğer lense geçiş normali... aslında bu konudada benim sevmediğim bi özellik yakınlaştırmada bence 2. Kameraya tak diye geçmemeli ben stabilizasyonlu yakın çekmek istiyorum ama direk 2x ten sonra övür kameraya geçiyor görüntü daha yakın net olmasına rağmen stabilizasyonsuz çekim yapmak zorunda kalıyoruz, aslında eğer tıklamazsa zoom yaparsak 1. Kamerada kalsa fakat tıklayınca 2 ye geçse müthiş iyi olur benim için... belki ilerleyen güncellemelerle gelir bunlar , kimisi için ufak tefek şeyler ama çok kamerayla haşır neşir olanlar derdimi anlayacaktır...
  • Amcho A kullanıcısına yanıt
    Biliyorsundurda belki farkına varmamışsındır diye söylemek istedim, eğer fazlasıyla yeterli ışık yoksa zoom yapınca 2. Kameraya geçmiyor ilk kameradan devam ediyor zooma
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Kardeşim çok sağolasın. Çözdüm olayı sayende

Ayarları bile sıfırladım bu neden olmuyor diye. Hemen videoyu izliyorum.
  • Whatsapp dan gelen mesajları uygulamayı açtığımda görüyorum yeni düşüyo.. Neden böyledir
  • Ayarlardan Wahtsapp'a girip bildirimler ve arka planda yenileme açık mı diye kontrol ettiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExpeLLee -- 13 Ocak 2017; 14:52:43 >
  • firat23 F kullanıcısına yanıt
    Aaa hocam çok sağolun bilmiyordum deniyim ben onu hiç de denk gelmedi, ben ikinci kameraya geçince otomatik titrekleşiyorya direk ordan anlıyordum 2 ye geçtiğini o stabillik gidiyordu...
  • Yada arka plan yenilemesi açık mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: firat23

Denedim bugün ve hiç bir etkisi olmadı pile ama geri normal ekranıma yani sarımsı olana döndüm çünkü bu gözümü daha az yoruyor ve rahatsız etmiyor yani başta sorun olarak düşünüp kafaya taksamda beyazını gördükten sonra benimkinin daha iyi olduğuna kanaat getirdim 😀

Teşekkürler hocam.Aynısı bendede oldu hocam özellikle gece çok gözümü yordu.En iyi normal haliyle kullanmak sanırım.
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim saolun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

O telefoncularin isi iskembeden sallamak, yalan soylemek, cakallik yapmak, musteriyi kandirmak, eldeki mali ittirmek icin her seyi yapmaktir. Niye ugruyorsunuz ki o bayilere? Bir de hadleri olmayan konularda sallama bilgi vermezler mi... Apple Store'da, Apple Online Store'da ve pek cok perakende zincirinde cihaz mevcut. Hatta Arcelik/Beko bayilerinde bile cihaz bulabilirsin. Inanma o sahtekarlara.

yalnız ben tarifeme ek alacağım için illa türk Telekom bayilerine baktım ve hiç birinde yok düz 7 de almak istemiyorum gönlüm plus tan yana ama yok hiç bir yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpeLLee

Ayarlardan Wahtsapp'a girip bildirimler ve arka planda yenileme açık mı diye kontrol ettiniz mi?

Evet ikiside açık..
  • ozlemenve O kullanıcısına yanıt
    ABD'nin destek hattiyla gorusebilirsen, onlar da kendi ulkelerindeki paketi satabilmek icin tam tersini soylerler. Bence Apple Discussions forumlarina yazip ayni durumu yasamis ve bizzat hizmet almis birisinden yanit bekle. En net o sekilde emin olabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 kere soledim whatsapp bildirimleri icin

Wifi ayariyla alakali sifteleme turuyle alakasi var suan o yazdgimi hatrlamiyorum aratin bulun
  • ozinho20 kullanıcısına yanıt
    anıl21dyb A kullanıcısına yanıt
    @ozinho20 Cihazini en son surume (10.2.1) guncelle. Bu tur hatalarin cogu 10.2 ile giderildi. Hangi surumu kullaniyorsun? Ayarlar - Genel - Yazilim Guncelleme bolumunden WiFi ile guncelleme yap. Son surumdeysen cihazi bir hard reboot yap. Yani power ve ses kisma tusuna ayni anda bas ve basili tut. Cihaz yeniden baslasin.

@anıl21dyb iPhone'da fotograf manipulasyonu (duzenleme degil) uygulamalar ile yapiliyor. iPhone'un hem on kamerasi hem arka kamerasi gercekci cekim yapar. Samsung cihazlarin kameralari gibi on kamera fondotenli, arka kamera sahte renk doygunlugu ile cekim yapmaz. Selfie cektiginde bolca fondoten olsun istiyorsan, Facetune vb. uygulamalari yukleyip yapabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

@ozinho20 Cihazini en son surume (10.2.1) guncelle. Bu tur hatalarin cogu 10.2 ile giderildi. Hangi surumu kullaniyorsun? Ayarlar - Genel - Yazilim Guncelleme bolumunden WiFi ile guncelleme yap. Son surumdeysen cihazi bir hard reboot yap. Yani power ve ses kisma tusuna ayni anda bas ve basili tut. Cihaz yeniden baslasin.

@anıl21dyb iPhone'da fotograf manipulasyonu (duzenleme degil) uygulamalar ile yapiliyor. iPhone'un hem on kamerasi hem arka kamerasi gercekci cekim yapar. Samsung cihazlarin kameralari gibi on kamera fondotenli, arka kamera sahte renk doygunlugu ile cekim yapmaz. Selfie cektiginde bolca fondoten olsun istiyorsan, Facetune vb. uygulamalari yukleyip yapabilirsin.

Hocam uygulama diyince telefonda bronzlastirmaprogrami bliyor msun? Ten rengini koyulastirma yani:) fondeten diyince aklma geldi

• nomenore kullanıcısına yanıt
    @chngrn1905 Cihazinin ve Whatsapp uygulamasinin en son surumde olduguna emin ol. Sonra da cihaza bir hard reboot yap. Yani power ve ses kisma tusuna ayni anda bas ve basili tut. Cihaz yeniden baslasin, duzelir.

@nomenore Avea'dan taahhutlu alacaksan onlara ugrarsin tabii ama benim sozum "Apple Store'da bile yokmus" gibi iskembeden sallamalarina idi. O tur bayiler taahhutlu cihazdan ciddi komisyon kazaniyor, dolayisiyla seni kendisine baglamak icin her seyi soyler. Cihaz 100 metre otedeki baska bir bayide olsa bile seni oraya yonlendirmez. Arastirmaya devam et. Hatta Avea musteri hizmetleriyle gorus, hangi bayide varsa yonlendirsinler. Tum Avea bayilerinde genel bir stok problemi varsa beklemekten baska care yok. Sonucta taahhutle aliyorsun.

• iPhone 7 plus 128gb siyah - apple online storedan almayı düşünüyorum fakat siparişi geçmeden kullananlara bir danışmak istedim.. Hissing(cızırdama) sorunu şuan satılanlarda da devam ediyor mu? Sırf bu nedenle cayabilirim almaktan :). Sarı ekran nette baktığımda sorun değil deniyor doğru mu? Ekran renk kalibrasyonu ile düzeliyormuş göya. Başka dikkat edeceğim bir şey var mı?

Teşekkürler şimdiden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gilth -- 13 Ocak 2017; 16:45:27 >
  • 
Sayfa: önceki 13751376137713781379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.