Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
55.870
Cevap
383
Favori
2.348.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11521153115411551156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MeganeCC

    7 Plus Jet Black şuan en uygun nereden alaniliriz.

    Bence burdan. En azından ben de ordan aldım. Sarı kutu dan 100 tl indirim bulabilirsen 4039 tl e gelir

    http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/iphone-7-plus-128-gb?place=device_category



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrazyLeshRaC -- 30 Kasım 2016; 14:10:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercierci

    Teşekkürler bilgilendirme için.

    O zaman ithalatçı garantili denilen ürünlerin 'part no.su TU/A' değil? Doğru mu anlıyorum?

    Aynen oyle. Paralel ithalat cihazlarin part nosu LL/A (ABD), ZD/A (Fransa), D/A (Almanya), B/A (Ingiltere) vb. olur, cunku o cihazlar yurtdisi cihazidir ve bir yil uluslararasi garantiye sahiptirler. Ikinci yil Sirkeci'de merdiven alti dukkanlarda garanti hizmeti alirsin, alabilirsen. Sadece 24 ay Apple Turkiye garantili cihazlar TU/A'dir ve bu cihazlarin kutusundaki yazilar zaten Turkcedir. Apple her ulkeye ya da ulkeler grubuna ozel uretim yapar ve Turkiye gonderilen cihazlar da Turkiye icin uretilen TU/A cihazlardir. Paralel cihazlar ise herkesin kolayca alabildigi ithalatci belgesiyle kimi tuccarlar tarafindan getirilir ve fahis kar marjiyla bilgisiz insanlara neredeyse TU/A ile ayni fiyata satilir. BIM'in 2999'a paralel ithalat cihaz satmasi gibi. O kadar utanmazdirlar ki, paralel urunlerin ilanlarina "Bir yil Apple bir yil ithalatci garantili" yazarlar. Insanin aklina hakarettir bu.

    iPhone alirken tek yapman gereken kutuyu cevirip altina bakmak. Part nosu TU/A ile bitiyorsa, 24 ay Apple Turkiye garantilidir (dolayisiyla KVK, Genpa, Basari, APR vb. garantilidir). Bu kadar basit. Nereden aldiginin hicbir onemi yok. Kutunun altindaki seri noyu uretim haftasini kontrol etmek ve cihazin daha once SIM kart takilip aktiflestirilmedigine emin olmak icin kullanabilirsin (seri noyuhttps://checkcoverage.apple.com/tr/tr adresine gir). Eğer gerçekten sıfır cihaz ise "Lütfen cihazınızı etkinleştirin" uyarısı çıkar. Kullanılmış ve yeniden jelatinlenmiş cihaz ise garanti bitiş tarihi görünür, o cihazi iade et. 24 ay Apple Türkiye (ve KVK, Genpa, Basari, APR vb. tum anlasmali servisler) garantili yurtiçi iPhone alırken işlem basit: Cihazı al, kutunun altına bakıp TU/A'dan emin ol ve seri noyu sorgula. Cakal telefoncularin, cahil destek hatti calislanlarinin uydurdugu hurafe bilgileri ciddiye almayin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Değişim cihazım geldi ilki ölü pixel çıkmıştı ekranda sarılık göremedim ancak beyazlar "warm" denilen bir sıcak bir beyaz hoşuma gitti daha sonra bir 6s le karşılaştırdım evet menüde bazı alanlar daha beyaz duruyor ana menü ikonlarında pek fark yoktu o mavimsi benimki sıcak bir beyazdı açıkcası cihazım daha gözüme hoş geliyordu başka bir ayrıntı ise her ikon ve resmin daha net keskin olmasıydı sonra bir video açtım u2 nun ultraviolet şarkısı konser siyah renk hakim ve açıkca ortada ki 6s siyahlar gri kontrast ip7 den bariz düşük renklere gelirsek ip7 çok daha rafine renkler veriyor daha vurgulu ve göze hoş geliyor iphone 6 olan arkadaşım vardı onunla da baktım değişen bir durum yok bariz ip7 üstün her açıdan yaptığım ufak karşılaştırmayı yazmak istedim ekram sarı çıkacak diye 6s düşünen arkadaşların öyle bir hata yapmamasını tavsiye ediyorum ip7 nin ekranı hem renk hemde kontrast olarak daha üstün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mentalform -- 30 Kasım 2016; 15:5:51 >




  • mentalform M kullanıcısına yanıt
    Bazı arkadaşların aksine Değişim cihazlarının yüzde yüz sıfır cihaz olduğunu düşünüyorum ki öyle olması mantıklı çünkü henüz daha bozuk 7'lerin işlem görüp tamir edilip değişim için tüm dünyaya gönderilmesine yetecek bir zaman olmadı bu yüzden değişim cihazları 0 cihazlar kanısı var bende sizin değişim cihazınız nasıl her hangi bir sorun gördünüz mü ve jelatini açtığınız an bildiğin 0 cihazdı değil mi ?
  • Merhaba arkadaşlar eğer kasma sorununuz varsa kameraya girince takılıyorsa veya bilumum perfonmans sorunları yaşıyorsanız bizzat kendi yaptığım çözümü deneyin garanti veremem elbet her cihaz farklıdır ama işe yaramaması çok çok düşük ihtimal çünkü benim cihazım abartmacağım derecede yağ gibi akıyor kameraya girişlerde hiç takılma yaşamıyorum telefonu aldığım gün kurulumu tamamlayıp ana ekrana geldim daha telefonu kullanmadan dfu moda alarak yazılım attım iade etmeden önce o kullandığım sarı ekranlı jet black modelinde bile kasma yoktu yağ gibi akıyordu onu da telefonu aldıktan 3-4 gün sonra dfu mod ile kurulum yaparak kullanmıştım çünkü telefonunuzu dfu moda alın ve şu linkten ios son versiyonunu indirerek kurun bende olmadığı için özellikle kamera açınca donma gibi bir sorun yaklaşık 3 haftadır iki farklı iphone 7 kullanmış biri olarak söylüyorum bunu(eski jet ve şimdi mat) ben hiç yaşamadım yaptığı tek şeyde dfu mod ile kurmak bu nedenle sizde de işe yarayabileceğini düşünüyorum eğer temiz kurulum yaptığınız halde takılma kasma vs oluşuyorsa farklı ve garip bir durum vardır.

    http://appldnld.apple.com/ios10.1/031-86306-20161024-EAE6CD24-9550-11E6-8F8D-9D6680A31755/iPhone_7_10.1_14B72c_Restore.ipsw




  • Apple store tr internet siparislerinde iphone 7 plus 128gb icin 3-4 hafta temin suresi veriyor. Yakin zamanda apple storendan internet uzerinden teslim alan oldu mu? Kac haftada geldi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu bunu bilemem beta 4 şahane olmuş şuan ne takima ne bug hic bişey yok tüm uygulamalari tek tek acip kapadim bekleme gecikme yaşamadim kasma yaşamadim takilmalar yaşamadim 10.1.1 batarya konusunda malesef kullanicilarini üzmüş kisacasi 10.2 beklemeniz temiz kurulum yapmanizda fayda var şuan takir takir calişiyor ayrica HOME tuşuna üc defa üst üste basinca ekran filitresi devreye giriyor mavimsi ekran oluyo bu kisa yol hoşuma gitti arada kullaniyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Sarj yuzdesinde duzensiz ve hizli düşüş bir de acik uygulamalari kaparken hafif ekran titremesi olmuyor mu sende ? Arkadas da beta yuklu boyle sorunlar var inceledim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu cevaplerken yeşil tuşa basınca arasıra cevapsıza düşüp cevap verilmiyor çözümü varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TamTurk kullanıcısına yanıt
    Yazılımsal,düzelecektir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme icin teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örnek vermek gerekirse uçaklardaki usb portlardan şarj etmek, orjinal iphone 7 usb kablosu ile
    telefonların pillerine zararı oluyor mu sizce ? Hep aklımdaydı bu
  • iphone 7 mi alsam yoksa 6s+ mı?
    artıları eksileri ne dersiniz
  • ultrati4 U kullanıcısına yanıt
    Sorunun yaniti ayni sayfada birkac mesaj yukarida mevcut aslinda:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=122184856 Ozetle, A degeri sarj suresini etkilemekle birlikte, tum 5V USB girislerinden cihazini sarj edebilirsin. Bir zarari olmaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Yok öyle bi problem yaşamadim ekranla şarjla alakali bi durum yok ama şarj da düşüş var tabi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ladinkayin


    quote:

    Orijinalden alıntı: Matherson


    quote:

    Orijinalden alıntı: ladinkayin

    Telefonum 7+ 32gb Silver Vodafone dan şirketin aldığı telefon
    Sarı ekran yok az önce full parlaklık iPad ile baktım ondan daha iyi
    Videolar Harika 720p bile cam gibi
    Tıslama hırlama gargar etme hiçbirşey yok
    Kamera da toz yok
    Bildirimler zamanında geliyor
    Kamerası muhteşem
    Spigen crystal kılıf ve 0.33mm ekran koruyucuyla 2 haftadır
    Kullanıyorum en ufak şikayetim yok
    Note3 ten geçtim ve ilk iPhone'um telefon budur dedim.

    Bende vodafondan aldım ses ortam video çekerken cızırtı var biraz video at bi bakalım görelim ??

    Vaktim yok yazdım cızırtı filan olmadığını videolar gayet iyi.

    İyi o zaman bende sana inanmıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tek şarj kablosu yetmiyor yedek şarj kablosu almam lazım ne önerirsiniz?

    https://forum.donanimhaber.com/m_121280310/tm.htm

    bunu kaçırdık malesef
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Bi rayina oturtamadilar sarji

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    Sadece kamera performansi icin note 4 den iPhone 7 ye gecsem ya da gecmis olan var mi? ( plus yurtdisinda bulamk zor ikinci gelen partiye kadar )

    Gsmarena dan baktigim zaman note 4 un kamerasinin bir tik onde oldugunu goruyorum ama iki yillik telefon. Hic aramizda note4 den iPhone 7 ye gecen var ise yorumlarini paylasir mi rica etsem, tesekkurler..
  • Telefonun tuş kilidini açarken parmak izini 3 kez yanlış girdiğinde ancak 4 haneli şifreyi soruyor. İlk seferde veya 1 kez yanlış girdiğimde sormasını istiyorum. Nasıl ayarlayabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11521153115411551156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.