Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
55.871
Cevap
383
Favori
2.348.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11511152115311541155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Matherson


    quote:

    Orijinalden alıntı: ladinkayin

    Telefonum 7+ 32gb Silver Vodafone dan şirketin aldığı telefon
    Sarı ekran yok az önce full parlaklık iPad ile baktım ondan daha iyi
    Videolar Harika 720p bile cam gibi
    Tıslama hırlama gargar etme hiçbirşey yok
    Kamera da toz yok
    Bildirimler zamanında geliyor
    Kamerası muhteşem
    Spigen crystal kılıf ve 0.33mm ekran koruyucuyla 2 haftadır
    Kullanıyorum en ufak şikayetim yok
    Note3 ten geçtim ve ilk iPhone'um telefon budur dedim.

    Bende vodafondan aldım ses ortam video çekerken cızırtı var biraz video at bi bakalım görelim ??

    Vaktim yok yazdım cızırtı filan olmadığını videolar gayet iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cannesz61

    Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]
    Bunu nasıl düzeltebilirim ? Selamun aleyküm

    Varmı çözüm bilen arkadaş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sıralar fotoğraftan video moduna geçerken kasılma donma çok yaşıyorum ( 7 Plus 128 GB ) bu sorunu yaşayan var mı benim gibi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercierci

    selamlar;

    Müşteri hizmetleri turkcell.com.tr den satılan IPHONE 7 lerin KVK ve GENPA garantili olduğunu söyledi.

    Apple garantisinden farkı nedir? Herhnagi bir sıkıntıda apple store a gidip onarım/değişim yapabiliyor muyuz aynı şekilde ?

    Bilgisi olan var mı?

    Turkcell de fiyat apple store a göre 250 civarı daha uygun

    Arkadaslar, kulaktan dolma bilgilerle kafa karistiranlarin sozlerini ciddiye almayin. Part no.su TU/A ile biten tüm iPhone'lar Türkiye cihazıdır ve 24 ay Apple Türkiye garantisindedir. Yani KVK, Genpa, Başarı, APR vb. tum anlaşmalı servislerin garantisindedir. Türkiye'de tum kurumsal firmalar resmi ithalat ürünü olan TU/A cihaz satarlar. Nereden aldığınızın da bir önemi yok. Kutuyu çevirip altına bakın, cihazın part on.su TU/A ile bitiyorsa Türkiye cihazıdır ve 24 ay Apple Türkiye (ve KVK, Genpa, Başarı, APR vb. servisler) garantisindedir. Ister Turkcell'den ister Vatan'dan ister Teknosa'dan ister Avea'dan, hatta isterseniz mahallenizdeki 10 metrekarelik telefoncudan alan fark etmez. Cihaz kapalı kutu ve TU/A part nolu olduğu sürece, ilk kez SIM kart taktığınız an 24 aylık garantisi başlar. Asagida kutu ornegi var. Cihazin Apple Turkiye cihazi isehttps://locate.apple.com/tr/tr/ adresine girersin ve 24 ay boyunca tum Turkiye'deki anlasmali servis noktalarindan hizmet alirsin.

    Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Bean34

    Arkadaşlar telefonu gece boyu şarjda tutmak cihazın batarya ömrünü etkiler mi ?

    Gecen hafta ayni soruya verdigim yanittan kopyaliyorum:

    iPhone'u geceden sabaha sarjda birakmanizda ciddi bir risk yok. Oncelikle Li-ion pillerde overcharge (asiri sarj) problemi bulunmuyor. O Ni-MH/Ni-Cd pillerin problemiydi. Ayrica konsept olarak, sarj aleti dedigimiz sey sadece akim donusturucudur. Akim yonetimi, kontrolu iPhone'un kendisi tarafindan yapilir. Dolayisiyla, sarj tamamlandiktan sonra iPhone akimi keser ve sabaha kadar trickle charge moduna gecer. Yani sarj gece boyunca kullanildigi kadariyla tekrar sarj eder ya da kullanicinin gozle gordugu sekliyle, sarji sabaha kadar %100'de tutar. Bu trickle charge yuzde 1 olur, 2 olur, en fazla 3 olur. Ama kucucuk bir yuzde de olsa, telefonu sarj etmis olursunuz ve uzun vadede pilin sarj dongusunu artmis olur.

    Ciddi bir sorun degil tabii ama ben yine de gece boyunca, ozellikle de istinasiz her gece sarjda birakmayi tavsiye etmiyorum. Trickle charge pilin sarj dongusunu olumsuz etkiler diye degil, pilin isinma riski, pil sagliginin olumsuz etkilenebilmesi nedeniyle tavsiye etmem. Risk dogurabilir. En sagliklisi pili gun icinde farkli saatlerde sarj etmek. Gune %100 degil de %40 ile baslamanizda sakinca yoksa, gun icinde sarj etme sansiniz varsa, powerbank kullaniyorsaniz, geceden sabaha birakmayin. Ozellikle de her gece birakmayin. Powerbank tavsiye ederim. Ben son 2 yildir falan telefonlarimi neredeyse hic duvar prizine takmadim. Her zaman 2,4A cikisli Asus powerbank ile sarj ediyorum. Evde koltukta otururken, iste, arabada vs. nerede sarj etme ihtiyaci duyuyorsam, telefonu orada sarj ediyorum.

    Her gece sabaha kadar %100 sarj yapip, gun boyu kullanip, gece yine sarja takmanin kullaniciya tek faydasi, Ayarlar'dan pil kullanim suresini gormek olur (bazi kullanicilarda boyle gereksiz bir takinti var, kullanim suresini gormeden yastiga baslarini koyamiyorlar). Baska da bir faydasi olmaz. Ustelik tekrarlanan sarj aliskanligi, yani surekli ayni saatlerde ayni yuzdelerde pili sarj etmek, pil sagligini olumsuz etkiler.

    Pil konusundaki genel tavsiyelerim:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=121960034

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • İcloudu kapatmak şarj süresini uzAtır mı ve uzAtrsa hepsini mi kapatmalı yoksa sadece takvim fln mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cannesz61 kullanıcısına yanıt
    Uygulama widget kısmından kaldır. Telefonu aç kapat dene. Olmazsa ios10 ile birlikte gelen stok uygulama kaldırma ile uygulamayı tekrar sil yükle. Sorun çözülecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizcaptain kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardeşim bende 19 ekimde parayı yatırayım aradan 40 küsür gün geçsin zorlu apple da satışta olmasına rağmen stokta yok diye halen göndermiyorlar bizede nasıl bir tongaya düştümde gittim online store dan aldım lanet gelsin inadına diyorum gideyim patlayandan mı alsam acaba ne de olsa bu da patladı bende :) bu arada beklediğim cihaz 7plus 128gb jetblack
  • İphone 7 için ingilizce metin okurken kelime üstüne geldiğinde ya da kopyala yaptığımızda çeviri yapacak bir program ya da tarayıcı eklentisi var mı bildiğiniz ?
  • iPhone 7 Plus da whatsapp bildirimlerinin gelmemesi konusunda sıkıntı yaşayan sizlerin içinde de var okuduğum kadarıyla. Uygulamaya girmeden bildirimler gelmiyor. Bu soruna bir çözüm bulan oldu mu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Dünden beri bunu anlatmaya calisiyorum bi arkadas cikmis yok efendim cihazdan turkcell sorumlu sanki turkcellden alinca o cihazi turkcell uretmiste o ilgileniyor ben de artik o arkadasa cevap bile vermek istemedim guzel anlatmissin hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dunyaonal

    iPhone 7 Plus da whatsapp bildirimlerinin gelmemesi konusunda sıkıntı yaşayan sizlerin içinde de var okuduğum kadarıyla. Uygulamaya girmeden bildirimler gelmiyor. Bu soruna bir çözüm bulan oldu mu acaba?

    Hocam bende de var bu sıkıntı nolcak bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu, iphone 7 hakkında bilgi kirliliği ana konusu olmuş... mesajların yarısı cihazı kötüleyen, yarısı da bilmeden ortaya atılan iddialarla dolu.

    Cihazında sorun olduğunu düşünenler her yeni sayfada tekrar tekrar aynı sorunları dile getirmek yerine neden servise vermiyorlar cihazlarını? Burada bir kaç kişinin cihazında sorun çıktı diye iphone 7'lerin hepsinin kötü olduğu sonucu çıkmaz. Ki apple ürettiği her cihazın arkasında çok sağlam garanti ve servis hizmeti vermektedir. Bugüne kadar apple ürünlerim için hangi sorunla servise başvurduysam cihazımı hep değiştirdiler. Bi kere de bu bir sorun değil veya bu sorun bir kullanıcı hatası o yüzden değişim yapılmaz dediklerini hatırlamıyorum.

    Cihazı nereden alırsanız alın 1 yıl garantisi kesinlikle bulunuyor. yine nereden alırsanız alın eğer cihazınız TU/A ise türkiyede 2 yıl apple garantisi var.

    Sorun yaşadığını düşünen arkadaşlar için naçizane tavsiyelerim:
    Öncelikle yaşadığınız sıkıntı gerçekten bir sorun mu onu iyi tahlil etmek lazım. Örneğin, ekran koruyucu kullananların ön kamerasının bulanık olması gibi. Pil performansı hakkında çok güzel tavsiyeler verilmiş, bunları uyguladığınız halde hala pil konusunda sorun yaşıyor musunuz? Sarı ekran konusunda: night shift ayarı, ekran kolaylıklarından-beyaz nokta azalt vb ayarların doğru yapıldığında hala ekranın beyaz olmamasından şikayetçi misiniz? Bir diğer çok karşılaşılan sorun hissing veya cızırt sorunu. iphone 7 hakkında onlarca test videosu var onları izlerseniz göreceksiniz ki iphone 7'lerdeki cızırtı kulaklarınızla falan duyabileceğiniz düzeyde değil.

    Eğer o kadar rahatsız edici bir ses, cızırtı var ise servise başvurunuz. Ekranınızda gerçekten rahatsız edici bir sarılık var ise, kameranızda bulanıklık, toz kalıntısı var ise servise başvurunuz.

    Whatsapp bildirimlerinin gelmemesi gibi sorunlar tamamen yazılımsal sorunlardır. Öncelikle "düşük güç modu" açık mı diye kontrol ediniz çünkü düşük güç modunda anlık bildirimleri kapatıyor cihaz, güç tasarrufu için; daha sonra bildirim merkezinden whatsapp bildirim ayarlarını kontrol ediniz, daha sonra uygulama içinden ayarlarınızı kontrol ediniz. Sorununuz devam ediyorsa, önce uygulamayı yeniden kurunuz hala devam ediyorsa cihazınızın yazılımını tamamen yeniden kurunuz. hala aynı sorunu yaşıyorsanız. Yine servise başvurunuz.

    Ama lütfen tüm sorunlarınız için öncelikle bu yolların hepsini denediğinizden emin olunuz. Daha önce hiç ios kullanmamış arkadaşlar özellikle öncelikle ios'u ve ayarlarını lütfen iyice tanımadan, yaşadıklarınızın bir sorun olduğu kanısına hemen varmayın. Ve gerçekten bir sorun var ise appleın ürününü kullandığınız için sorununuzun çözümü için apple firmasını mutlaka yardımcı olacağını göreceksiniz.

    Burada iphone 7 olmamış, apple artık bitti, appleın sonu geldi, resmen bu cihaz çöp gibi mesajlarınız da bizler için çöp niteliğinde. Çünkü hiçbirimize bir fayda sağlamıyor aksine rahatsız edici oluyor. iphone 7'lerde hiçbir sorun yok gibi bir iddiada bulunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Var ise bir sorun ki olabilir, çok doğaldır olması. Garantiniz ile servise başvurunuz. Mutlaka yardımcı olacaklardır.

    İyi forumlar.




  • cok pahali olmasa güzel olmaya guzel de paraya kıyamıyom :)
  • 2 hafta önce türk telekomdan 128 gb plus gold aldım şeytanın kulağına hiç bir sorun yok ekranda çok az sarı o da bence bir sorun değil. Bence benim ekran diğer beyazlara göre renkleri daha gerçekçi gösteriyor beyazlar tam beyaz öyle mavimsi değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bi sorum olacak 7 plus 32 gb kullanıyorum
    Benimde cihazda ekran sarılığı mevcut ama çok rahatsız değilim bu durumdan
    Asıl sıkıntı olan konu telefpndan kameraya girdiğimde bazen kamera açılmıyor donuyor uygulamayı kapatıp açtığımda çalılıyor sizce bu durum yüzünden servise gitmeme gerek varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ladinkayin L kullanıcısına yanıt
    Cihaz ne zaman alındı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dunyaonal

    iPhone 7 Plus da whatsapp bildirimlerinin gelmemesi konusunda sıkıntı yaşayan sizlerin içinde de var okuduğum kadarıyla. Uygulamaya girmeden bildirimler gelmiyor. Bu soruna bir çözüm bulan oldu mu acaba?

    Bende de var hocam bu sorun
  • 7 Plus Jet Black şuan en uygun nereden alaniliriz.
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirme için.

    O zaman ithalatçı garantili denilen ürünlerin 'part no.su TU/A' değil? Doğru mu anlıyorum?
  • 
Sayfa: önceki 11511152115311541155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.