Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1044. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
45 Misafir (30 Mobil) - 15 Masaüstü30 Mobil
5 sn
55.882
Cevap
359
Favori
2.398.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10421043104410451046
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biladerde iPhone 6 var bende iPhone 6s benim cihaz bariz şekilde sarı ekran ben hiç sıkıntı etmedim. Bunu ilk aldığım zamanlar fark etmiştim. Şimdi iPhone 7 aldık bekliyoruz, İnşallah ses sorunu olmaz. Sarı ekran çok mühim değil zaten ekran ışığını yarıda kullanıyorum. Şöyle birşey de var konuya daha önce gelip baksaymışım 6s plus alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Gecen senede 6s yurtdişi almiştim bi ara abimin 6 siyla karşilaştirdim onunki beyaz bnmki sariydi sorun etmedim yeni teknoloji diye düşündüm geçiştirdim ama 6s abime verip 7 aldim karşilaştirdim ne canlilik ne parlaklik iki ekranda sari kisaca fark görmedimm.Eğer sen 6 veya 6s beyaz ekran ile karşilaştirdiysan saridan dolayi nesneleri sicak görebilirsin bence sari cihazli 6s filan bulup onunla karşilaştirma yap:)

Ahah yok o hocam sari ekranlı 6s aricak kadar takinti yapmadim ben bu durumu cihazdan gayet memnunum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Artles

2500e kayıtsız siyah 32 normal mi arkadaşlar alayım mı avrupa cihazı kapalı kutu

Yirtdisina gidip alma durumu yoksa alin. kayit 140 lira onuda unutmayin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: emreoguz177

youtube'da yabancıların 7 incelemesinde hepsinin ekranı bembeyaz ya bütün sarı ekranlar türkiyeye mi gönderildi acaba?

Öyle bişey yok benim cihaz İngiltere cihazı ekran sarımtırak

Orijinalden alıntı: lp_meteora

Cevap için teşekkür ederim arkadaşlar. Peki silver için silikon kılıflardan hangi renkleri önerirsiniz ?

Bende silver ip 7 kullanıyorum dün akşam spigen in sitesinden "neo hybrid cristal satin silver "
    84 tl ye.Daha gelmedi gelince resim atarım

Orijinalden alıntı: barkanes

Değişimi kabul edilen cihazlar için renk seçebiliyor muyuz

Bildiğim kadarıyla öyle bişey yok elinşzdeki cihazın aynı renk ve kalan garanti süresi eklenerek veriliyor

Orijinalden alıntı: efsane2bin6

Cihaz yeni alındı sarı ekran sorunu ve cızırtı ile karşılaşmadım
    Model iPhone 7 mat siyah 128

Kacıncı hafta cihazı bir de 6s ile yanyana koyup bir resim paylasabılırmısınız acaba. 6s ile yanyana gelmeden farkedemiyor kullanıcılar sarı ekran olup olmadıgını.
  • Arkadaslar hic kafama takmadigim bir sorun ama burada gore gore bugun arkadasin 6s ile karsilastirdim ki ekran bariz sarimtirak renk. Telefonu vodafone dan yaklasik 20 gun once aldim. Zorlu center dan degisim yapabilir miyim? Ayrica benim telefon rose gold yeni cihazi siyah olarak alabilir miyim? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 14 Kasım 2016; 9:18:51 >

Orijinalden alıntı: tidus

Arkadaslar hic kafama takmadigim bir sorun ama burada gore gore bugun arkadasin 6s ile karsilastirdim ki ekran bariz sarimtirak renk. Telefonu vodafone dan yaklasik 20 gun once aldim. Zorlu center dan degisim yapabilir miyim? Ayrica benim telefon rose gold yeni cihazi siyah olarak alabilir miyim? :)

değişim yapsan bile birşey değişmez gene sarı renk gelecek madem belli değil niye kullanmıyorsun ? i7 ile 6s in ekran teknolojisi aynı değil beyaz renk iphone 7 ekrana sahip olan arkadaşlar buraya foto atsında bi görelim hepsinin ekranı aynı nerdeyse bazıları bariz sarımtırak onlara lafım yok sen anlamamışsın bile..

Fotoğraflara falan baktığında bu sarımtırağı kendi gözlerinle hissediyormusun ? 6s le kıyaslamadan bak .

Ekranı 6s le yanyana geldiğinde biraz sarımtırak geliyor ama abartıldığı kadar değil renkler ve canlılık olarak 6s den başarılı diğer cihazlarla karşılaştırıldığında (s7 edge) 7 Plus içinden geçecek kalitede.

Video da tıslama sesine gelince sessiz ortamda gopro ile çekim yaptım onda da tıslama var 5s le denedim oda tıslıyor başka bir durum olabilirmi?

Kasa çıtırtısı 6 dan itibaren bütün serilerde var emin olun.

Son olarak taptic engine, kamera, batarya süresi, su ve toza dayanıklılık, stereo hoparlör aradaki fiyat farkı düşünüldüğü zaman 7 her zaman daha ağır basıyor. 7 varken 6s almak çok mantıksız 6s de home tuşundan gelen çatur çutur ses ios 10 güncellemesinden sonra telefonun %40 %50 de kapanması tekrar şarja takmadan açılmaması, kasa soyulması, eski oluşu seneye değiştirirken satarken fiyatının iyice düşecek olması buda 6s in sorunu bence sarı ekrandan daha kötü :)

7 Almak isteyenler referans olsun bu yazı 7 varken 6s alınmaz

• UnHolyBB kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum 7 varken 6s alınmaz hele hele fiyat farkı bu kadar azken

2 telefon arasında fark yok diyenler

1-stereo hoparlör
    2-daha güçlü işlemci
    3-6s e göre çok daha hızlı ve işlevsel olan hıme tuşu
    4-en önemlisi de kasa kalitesi kasada kullanılan malzeme çok daha kaliteli 7 de.6s i kılıfsız kullanın bakalım 2 ay ne oluyor ?Ben bir aydır 7 silver kılıfsız kullanıyorum hiçbir sorun yok .7 nin kasası 6s kadar kolay çizilmiyor bu açık.hatta araştırdığım kadarıyla iphone 7 silver,gold ve rose gold modelleri kolay kolay çizilmiyor ,yani gönül rahatlığı ile kılıfsız kullanılabilecek bir telefon var bu çok önemli
    5-su geçirmezdik ve toza dayanıklılık bu da çok önemli ,ben 2 defa Çeşme'min altına tuttum cihazı valla ışıl ışıl oldu.6s de insanlık hali masaya koydunuz cay ,kahve döküldü su döküldü cihaz çöp.

Bence 6s alınmaz artık 7 alınır .7 nin de fiyatı kesinlikle daha fazla düşmez artık .çünkü düşerse bu defa 6s i kaça satacaklar?

• quote:

Orijinalden alıntı: relling

quote:

Orijinalden alıntı: mentalform

quote:

Orijinalden alıntı: relling

Bende cihazı değiştirmeyi düşünüyorum.
    Yalnız arkadaşlar kullanma kılavuzunu kontrol ediyorlar mı iade alırken çünkü kola döküldü çok az sarılık var küçük bi kısımda.
    Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

Şu iki cihazada renk ayarı yapıp dener misiniz ? birde her telefona ayrı ayrı filtre uygulayıp resim çekebilir misiniz ? bu ekranda ki sarılık eski iphone serilerinde ki gibi sarılık gibi durmuyor sanki ektana kağıt rengi verilmeye çalışılmış gibi youtube da ki videolarda ayarlarla tamamen aynı oluyor cihaz ekranları.

İki cihazlarda filtre uyguladım hocam. Cihazım 41. Hafta üretimi.
    Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

Teşekkürler zahmetiniz için ben bir sorun göremiyorum sizin görüşünüz nedir ? ayarlı ve ayar yapılmadan nasıl karşılaştırırsınız her iki ekranıda yani renk canlılığı parlaklık vb açılardan da ?

• quote:

Orijinalden alıntı: seastar76

quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

quote:

beyler acil yardım lütfen.
    Dubai de apple store da 1778 (facetime yok) ve kucuk magazalarda 1660 (facetime var).
    TR için hangisi mantıklı?
    fiyat 7- 714$, 7plus-845$

Dubai'de Facetime 'lı 1778'lerde var iyi araştırın

magaza ismi vere bilirseniz sevinirim. Teşekkürler

Kucuk telefonculara bakabilirsin. Bavul ticaretiyle gelen ABD ya da avrupa cihazlarindan bulman gerek. A1778'den once part no'ya bakman gerek. Buyuk magazalar AE/A cihaz satarlar, bizdeki kurumsal magazalarin TU/A satmasi gibi. AE/A cihazlar resmi Dubai distributor cihazi ve onlarda Facetime olmaz. Part nosu LL/A veya ZD/A, ZP/A olan cihazlara bakman gerek. A1660 alma, o cihazda Facetime olur ama bir yillik garanti Turkiye'de gecerli olmaz. Asagida kutu ornegi var. Part no AE/A olanlari direk ele. A1660 ise de ele. Part nosu AE/A olmayan ve model nosu A1778 olan cihaz bulman gerek. Bu cihazi bulursan kutuyu acmadan oncehttps://checkcoverage.apple.com/tr/tr adresinden seri noyu sorgula. "Lutfen cihazinizi etkinlestirin" dedigine emin ol.

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

Dubai de LL/A -A 1778 buldum. Nasr Squar da (Dogu bank benzeri yer)
    Iphone 7 , 665$ (aplle store dan 50$ ucuz , ve facetime var)

Aralık dubai gideceğim ama dükkan adı verir mısın iphone 7 plus alacağım 1778 LL/A varsa süper lütfen yardım olur musun adı dükkan?

Not: İşitme Engelliyim ♥

• Elbette 7 dediginiz cihaz begennediginiz 6s den 1500 lira daha pahali. Birakin da bu kadar fark olsun.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.