Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1046. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
55.882
Cevap
359
Favori
2.398.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10441045104610471048
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle bu 7 alanların 6s öldürmesi kadar saçma birşey yok. Sanki 7 yi savununca apple onlara para verecek.6s de Son derece güncel bir cihaz. İşlemci farkını benchmark sonuçları dışında hissettiren olursa cihazimi bedava vereceğim.6s de su altında bile çalışabiliyor neredeyse i7 kadar dayanıklı. Videolarda izleyebilirsiniz.taki 1 saat sonra falan bozuluyor tabi .ama iphone 7 ninde su geçirince garanti dışı kaldığını bilmiyor sanirim arkadaş.herkes keyif almak yerine kendi egosunu tatmin ediyor.zor para denklestirip kendini iyi hissetmeye çalışan insanlar bunlar diyecek birşey yok iyi günlerde kullansınlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 den Esc den aldığım 7 elime ulaştı.Ekranı elimdeki note4 ile karşılaştırdım onun yanında baya beyaz fakat note4 ekranı Qhd olduğundan daha iyiydi.Video cektim ve hışırtı sesi çıkıyor ama şuanda rahatsız etmedi beni...

Orijinalden alıntı: 19karabulut07

Bu 7 değilki zaten 6SLX hani eskiden Doğan S Doğan SLX vardı ya o hesap aynı kasa ama farkı kimse anlayamıyordu.

Orijinalden alıntı: 19karabulut07

Bu 7 değilki zaten 6SLX hani eskiden Doğan S Doğan SLX vardı ya o hesap aynı kasa ama farkı kimse anlayamıyordu.

Hocam olurmu yaww i7 bu a10fusion denizin 1000 metre dibinde 4k video çekebiliyor ve asla iphone 6s gibi cizilmez çünkü vibranium kasa özellikle jet black rengi.

Orijinalden alıntı: quatrros

Kesinlikle katılıyorum 7 varken 6s alınmaz hele hele fiyat farkı bu kadar azken

2 telefon arasında fark yok diyenler

1-stereo hoparlör
    2-daha güçlü işlemci
    3-6s e göre çok daha hızlı ve işlevsel olan hıme tuşu
    4-en önemlisi de kasa kalitesi kasada kullanılan malzeme çok daha kaliteli 7 de.6s i kılıfsız kullanın bakalım 2 ay ne oluyor ?Ben bir aydır 7 silver kılıfsız kullanıyorum hiçbir sorun yok .7 nin kasası 6s kadar kolay çizilmiyor bu açık.hatta araştırdığım kadarıyla iphone 7 silver,gold ve rose gold modelleri kolay kolay çizilmiyor ,yani gönül rahatlığı ile kılıfsız kullanılabilecek bir telefon var bu çok önemli
    5-su geçirmezdik ve toza dayanıklılık bu da çok önemli ,ben 2 defa Çeşme'min altına tuttum cihazı valla ışıl ışıl oldu.6s de insanlık hali masaya koydunuz cay ,kahve döküldü su döküldü cihaz çöp.

Bence 6s alınmaz artık 7 alınır .7 nin de fiyatı kesinlikle daha fazla düşmez artık .çünkü düşerse bu defa 6s i kaça satacaklar?

6s lerde suya dayanıklı yeterince. çay döküldü çöp oldu diye bir kavram yok. tamam full su gecirmez değil ama ufak tefek olaylar icin gayet dayanıklı

EverythingAppleProyoutube
    iPhone 6S & iPhone 6S Plus Water Test! Waterproof?
    https://www.youtube.com/watch?v=_m2y3lPWSCg

• Arkadaşlar bilenler bilir, daha once aldığim iki adet 7 de sarı ekran çıkınca iade etmiş, n11'den 32gb 6s almıstım. cihaz bugün elime geçti. açtım, hemen gidip teknosa'da ekran karşılaştırması yaptım.
    önce bir 6s ile karşılaştırdım bir baktım ekran hafif sarı digerine göre şok oldum, şansıma tükureyim dedim, hemen daha önce sarı oldugunu bildiğim 7 ile yanyana koydum, aman Allahım, 7'nin sarı ekranı düşman başına, 7'nin sarı ekranının yanında benim 6s bembeyaz kaldı, tabi diger 6s biraz daha beyaz.

şimdi asıl söylemek istedigim, bu sarı ekran muhabbeti önceki modellerde de var diyen arkadaşlara, evet önceki modellerde de var ama çok hafif, yani ton farkı diyebileceğimiz düzeyde ama 7'nin sarı ekranları ise bildiginiz sapsarı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Şaka gibi gelebilir anlattıklarım fakat hepsi doğru, Banyoda müzik dinlerken telefon küvetin içine düştü -yaklaşık 20 cm suyun dibine kadar battı- düşmenin şokuyla 3-4 saniye afallamıştım ve telefonu çıkarıp kenara koydum yaklaşık 1-2 dakika öyle bekledi ve müzik çalmaya çalışıyordu. Her neyse çıktım telefonu elime aldığımda ekran falan gayet düzgün çalışıyordu fakat ses coz coz coz geliyordu normal olarak. Sonra asla yapılmayacak olan bir sürü şey yaptım, 1. si düştükten 5 dakika sonra 2W'lık fön makinasıyla telefonu kurutmaya çalıştım. Aradan 20 dk geçtikten sonra ise şarja taktım sonuç olarak telefon çalışıyordu fakat ses yoktu, 4-5 saat sonunda ise ses gelmeye başlamıştı.Demem o ki i5'lerden beridir bence iPhone'lar suya dayanıklı.

• yahu konuşmıyayım diyorumda, yani yazmadan edemeyeceğim.

4 - 4s arada ucurum vardı.

5 aldık bir dünya sorun cıktı, 5s de düzelttiler. sattık 5s aldık.

6 cıktı bir dünya sorun oldu. kardesim aldı, 6 yı sattı 6s aldı bir sürü hatayı düzelttiler.

bu appleda standart muhabbet. ilk önce cıkanda bir sürü sorun cıkıyor. S sürümüyle toparlıyor. yine aynı sey.

o yuzden kendini kanıtlamıs bir S misal 5s olur 6s olur alıp 7s cıkana kadar en azından kullanmak en mantıklısı, tabi mecburiyet varsa. yoksa bence olabilecek en makul sey 7s i beklemektir.

7 alanlara neden aldınız büyük hata demiyorum , böyle bir manada cıkmasın. zevk ve bütçe meselesi.

6s i cok inceledim ayrıca canavar gibi makina.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airport34 -- 14 Kasım 2016; 12:32:10 >

@vosdostburak Cihazin IMEI numarasi BTK sistemine kayitli degilse servis hizmeti vermeyi reddedebilirler ve bu yasal haklari.

@emrenass Randevu sayfasinda gerekli secimleri yap ve Apple ID ile oturum acarak ikinci sayfaya ilerle. Ikinci sayfada istedigin saati sececeksin zaten. Ilk sayfadaki saat bilgisine takilma. Sistem onu otomatik olusturuyor. Evrensel saat sisteminin disinda bir ulkede yasadigin icin oyle sorunlar oluyor. Bir senin ulkende bir de Kuzey Kore'de var bu durum. Ozetle: Ikinci sayfada dogru saati secersin, panik yapma. Bunu deneyerek kendin de kesfedebilirdin aslinda. Rezervasyonu ikinci sayfada kesinlestireceksin.

Orijinalden alıntı: fensinn

N11 den Esc den aldığım 7 elime ulaştı.Ekranı elimdeki note4 ile karşılaştırdım onun yanında baya beyaz fakat note4 ekranı Qhd olduğundan daha iyiydi.Video cektim ve hışırtı sesi çıkıyor ama şuanda rahatsız etmedi beni...

Bu güzel haber bende oradan aldım bakalım nasıl olacak hatta ben olası kasa ekran sorunlarına karşın sonra ki gelen parti cihazlardan gönderebilirsiniz beklerim dedim ama hata mı ettim diye düşünüyorum :)
    @ysf87 Gule gule kullan yeni cihazini. 6S yerine 7 onerenlere de kulak asma bence. Plus model almadikca, 7 almak cok da olmazsa olmaz bir sey degil. Ozellikle de bu kadar rezil kepaze sorunlar varken. 6S 32GB her acidan tam bir fiyat/performans cihazi. iPhone 7'nin ekonomik/sistemsel omru neyse, 6S'inki de ayni olacak. Cihazla yuklu gelen ve asla kullanmayacagin Apple uygulalarini kaldir derim. Ben ilk surumlerden beri onlari Apple diye bir klasore atar ve bir daha bakmazdim, neyse ki artik silebiliyoruz. Mesela ofis belgeleri duzenlemeyle isin yoksa, Numbers, Pages ve Keynote'u sil. Garagaband'i sil. Sadece bunlari silerek bile 2,5-3GB yer kazanirsin. Ayrica Arkadasimi Bul, Borsa, iTunes Store, Podcasts, Ipuclari, Videolar, iBooks, Apple Watch... Kullanmadiklarini sil gitsin. Hatta iCloud adresi kullanmiyorsan Mail uygulamasini bile silebilirsin. Spark ya da Polymail oneririm.

Orijinalden alıntı: airport34

yahu konuşmıyayım diyorumda, yani yazmadan edemeyeceğim.

4 - 4s arada ucurum vardı.

5 aldık bir dünya sorun cıktı, 5s de düzelttiler. sattık 5s aldık.

6 cıktı bir dünya sorun oldu. kardesim aldı, 6 yı sattı 6s aldı bir sürü hatayı düzelttiler.

bu appleda standart muhabbet. ilk önce cıkanda bir sürü sorun cıkıyor. S sürümüyle toparlıyor. yine aynı sey.

o yuzden kendini kanıtlamıs bir S misal 5s olur 6s olur alıp 7s cıkana kadar en azından kullanmak en mantıklısı, tabi mecburiyet varsa. yoksa bence olabilecek en makul sey 7s i beklemektir.

7 alanlara neden aldınız büyük hata demiyorum , böyle bir manada cıkmasın. zevk ve bütçe meselesi.

6s i cok inceledim ayrıca canavar gibi makina.

Tamamen haklısınız ancak ufak bir noktayı gözden kaçırıyorsunuz iphone modellerinde bir kasa en fazla 2 nesil kullanıldı 3. nesilde yeni tasarıma geçildi bu da yeni tasarımla yepyeni problemlere gebe kalınmasına bir nesil sonra düzeltilme ihtiyacını doğurdu ancak ip6 dan beri bu 3. jenerasyon ve tasarım temel olarak korundu bu nedenle aslında iphone 7 6 ve 6s inde daha hatasız bir sonraki modeli oldu yani iphone 7'nin bahsettiğiniz açıdan mükemmele yakın olması beklenir.

• bir akşam çekimi ile ben de gruba dahil oluyorum.

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]
  • Evet arkadaşlar. Bugün iphone 7 su geçirmemezlik testini denemiş oldum. Başarı ile geçti. Lviv de yaşıyorum. Kar da yürürken kayıp yere düştüm. Telefon kara gömüldü. Sildim, kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yok

Orijinalden alıntı: kymelria

bir akşam çekimi ile ben de gruba dahil oluyorum.

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU]

Atakent arenapark :)
  • İ5 alanlar 5s gectiler cünkü 5 deki bazi problemler ile 5s ile giderildi 6 cikti ekran ve kasa değişimi ile gündeme damga vurdu ama kasadaki problemler ile 6s ile yenilikler donanim ile baya bi fark atti şimdide i7 cikti yeni teknolojiler yenilikler ve bi kaç değişim ile kullanicilarini almaya sürükledi tamam 6s ile 7 arasinda fark yok ama söz konusu apple olunca yenisini alma heyecani ve yenilikleriyle alicam hevesi tutuyor insani 6s ile 7 almak akil işi değil yenilik işi 6s satip 7 alann.. beyinsiz aptal gerinin önde gideni mantiksiz salak biri diyenlere tek sözüm var karşindakini kücültükçe seviyen ve terbiye olarak epey geridesin kendini geliştir derim cocuksu tavirlarinla insanlari aşağilama parasi olan alir hevesi olan alir zorunuza ne gidiyor anlamiş değilimm

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.