Şimdi Ara

▓ APPLE İPHONE 7/7 PLUS PROBLEMLERİ KONUSU (SARI EKRAN, VİDEO KAYIT SESİ vs) ▓ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
7
Favori
17.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    15 gün önce daha 2 günlük iphone 7 telefonumu kayseri pupa servisine yollamıştım değişim kararı çıkmıştı ve bugün teslim aldım, telefonda ne sarı ekran ne cızırtı ne de işlemci sesi hiç bişi yok sorunların hiç biri kalmamış arkadaşlar bilgilendirmemi istemişti bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı kişilerle görüşürken hışırtı sesi duyuyorum,hep aynı kişiler ama...bazı kişilerle görüşmede hışırtı yok...kişinin kapalı yada açık alanda olmasıyla da alakası yok durumun...başına gelen var mı?çok enteresan,çözemedim...
  • Arkadaşlar bu sessiz ortam videolarında hışırtı sorunu sarı ekran sorunu benim iphone 7 dede ortaya çıktı ama servis ekran değişimi için genel merkeze göndericez diyor kabul etmiyorum apple ile de görüştüm onlarda aynı şeyi söylüyor değişim olması için apple ın bu sorunu kabul etmesi gerekiyormuş da muş muş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphohe 7 cihazımda hücresel veride ara sıra internete girmiyor. yani 4 çekiyor ve 3g de yazıyor ancak nette gezerken 5 dk sonra girmiyor. Biraz süre geçince giriyor. Vodafone um. Wifi de hiç böyle birşey olmuyor. Acaba cihazdan mı yoksa operatörden mi kaynaklı bir durum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    Yurt dışında böyle sorun mevcut hocam. Hangi yazılımı kullanıyorsun 10.1.1 de bu sorunu düzeltildiğini söylediler. Temiz kurulum yapmanızı öneririm bu sürümde sorununuz var ise. Genelde wifiden mobil veriye geçince oluşan bir sorunmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: efsane2bin6

Yurt dışında böyle sorun mevcut hocam. Hangi yazılımı kullanıyorsun 10.1.1 de bu sorunu düzeltildiğini söylediler. Temiz kurulum yapmanızı öneririm bu sürümde sorununuz var ise. Genelde wifiden mobil veriye geçince oluşan bir sorunmuş.

Cihaz aldığımda 10.0.2 vardı. Telefondan 10.1.1 e güncelledim. Olmadı 10.2 bekleyim. Final sürüm çıkınca temiz kurulum yapar denerim.
  • brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 10.2 beklemekte yarar var.

• 10.2 beta 4 yüklü bi problem görmedim şuana kadar buglar gitti temiz kurulum ile daha güzelleşir.!

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Hocam duvar kağıtlarında ekranda karartma oluyordu o düzelmiş mi ?

• efsane2bin6 E kullanıcısına yanıt
    Ekran kararma diye bişey yaşamadim şuana kadar gayet iyi kasmada bugda yaşamadim henüz.!

• iphone 7plus var Ekran rengi normal ama işlemci sesi ve video da hışırtı var garantiye versem degisir mi ? Tahmini ne kadar bekletir daha once bu deneyimi yasayan arkadaslar vardir verirsem de ankaradayim lydia ya vercem galiba

• 7 Plus 128GB Rose Gold siparişi verdim, 22 Aralık teslim tarihi. Cihaz geldiği zaman nelere bakmak lazım? Apple Store internet mağazasından aldığım için mazeretsiz 14 gün iade hakkım var. Sarı ekran, kamera tozu, işlemci sesi ve video kayıt sesi dışında karşılaşılan bir problem var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cordoncayo

15 gün önce daha 2 günlük iphone 7 telefonumu kayseri pupa servisine yollamıştım değişim kararı çıkmıştı ve bugün teslim aldım, telefonda ne sarı ekran ne cızırtı ne de işlemci sesi hiç bişi yok sorunların hiç biri kalmamış arkadaşlar bilgilendirmemi istemişti bilginiz olsun

Çok sevindim adınıza hocam. Üretim haftasını da merak ettim telefonun belki bu durum biraz hurafe ama insan yeni üretimlerin sorunsuz olduğuna inanmak istiyor

• BlueDangeR kullanıcısına yanıt
    Siteyi bir verirsen sorgularım hocam

• quote:

Siteyi bir verirsen sorgularım hocam

Sndeep.info

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam selamlar öncelikle hayırlı olsun sorunsuz yeni telefonunuz, bende pupaya telefonumu verdim 14 gün içinde belli olur dediler sizde süreç nasıl oldu tüm aşamalarda telefonunuza sms geldi mi işte test yapılıyor, inceleniyor ya da teknik ekip bakıyor gibisinden yoksa hiç sms gelmeden direk değişim kararı sms'imi geldi. Birde değişim kararı çıktığına dair sms kaçıncı gün geldi hocam? teşekkürler.

• djhayal D kullanıcısına yanıt
    Her işlemde mesaj geliyor hocam bi en son teslime hazır yazıyo onda da sms geliyor sonra bide kargoya verilince çözümlendi yazıyor bi tek ona sms gelmiyor 6 gün sonra değişim kararı çıktı 4 günde telefon geldi pupaya, cuma günü pupaya yeni telefon ulaşmış aslında kargoya verseler kayseri nevşehir arası 1 saatlik yol en kötü cumartesi alırdım, vermediler, cumartesi de vermediler öğlene kadar çalışıyorlar, pazartesi ta genel merkezi aradım 0850'li numarayı dedim böle böle sırf 4 gündür kargoya verilmesini bekliom adliyede çalışıyorum nöbetçi kalıyorum dedim tamam beyfendi hemen şubeyi arıyorum aciliyetinizi bildiriyorum dedi. Dün kargoya verdiler işte bugün sabah aldım. Bugün 16.gün işte

• ÇVK kullanıcısına yanıt
    Cihaz 36.üretim şoktayım. 43.hafta cihazı gönderdikte neyse gelen cihaz sorunsuz ya

• BlueDangeR kullanıcısına yanıt
    Cihaz 36.hafta hocam

• quote:

Her işlemde mesaj geliyor hocam bi en son teslime hazır yazıyo onda da sms geliyor sonra bide kargoya verilince çözümlendi yazıyor bi tek ona sms gelmiyor 6 gün sonra değişim kararı çıktı 4 günde telefon geldi pupaya, cuma günü pupaya yeni telefon ulaşmış aslında kargoya verseler kayseri nevşehir arası 1 saatlik yol en kötü cumartesi alırdım, vermediler, cumartesi de vermediler öğlene kadar çalışıyorlar, pazartesi ta genel merkezi aradım 0850'li numarayı dedim böle böle sırf 4 gündür kargoya verilmesini bekliom adliyede çalışıyorum nöbetçi kalıyorum dedim tamam beyfendi hemen şubeyi arıyorum aciliyetinizi bildiriyorum dedi. Dün kargoya verdiler işte bugün sabah aldım. Bugün 16.gün işte

Teşekkürler hocam bakalım ben vereli 2 gün oldu daha bugün kargolamış pupa istanbula artık haftaya mı cevap gelir bekleyip göreceğiz.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.