Şimdi Ara

Apple IPhone 6 mı 6 Plus mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bende Plus almayı düşünüyorum ancak sizlerinde fikirlerini duymak istedim.. Lütfen saçma sapan yorumlar okumayalım telefon büyük nerene sokacaksın vs. gibi... Aracım var ve telefonu taşıma olayını o kadar da dert etmiyorum...

• 6 ve 6+ sizi asla üzmez fakat Apple Ağustos-Eylül gibi yeni cihazları tanıtabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani 7 ve 7 Plus gibimi? Bu kadar çabuk mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berlinetta

Yani 7 ve 7 Plus gibimi? Bu kadar çabuk mu?

Apple genelde Eylül aylarını seviyor bu senede şaşmaz bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6plus cok buyuk Bende dun 6 aldim. Cok ergonomik ve ele oturuyor...

• Gelecek güncellemelerde tüm özellikler olsun ve herkes baksın en iyisi olsun dersen kesinlikle Apple iPhone 6 Plus.
  • Berlinetta kullanıcısına yanıt
    6s , 6s plus gibi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siz butun yazdiklarinizla zaten iphone 6plus'i isaret ediyorsunuz, 6plus alin bari
  • Maddi yönden sıkıntı yoksa iphone plus tabikide sarj dan dolayı

• Taşıyabilecekseniz ve bütçeniz yeterliyse 6+ tabiki.
    Ama elinizde idare edebilecek bi telefon varsa 6S ve 6S+ bekleyin.

• Arkadaşlar 6s ve 6s plus tahmini olarak ne zaman satışa çıkar?
    Genelde Eylul gibi oluyor, ama bir degisikli olur mu, onu Apple bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Genelde Eylul gibi oluyor, ama bir degisikli olur mu, onu Apple bilir.

Teşekkür ederim. Siz olsanız beklermiydiniz? Yani ne kadar fark olabilirki aralarında? Şimdi elimde IPhone 5 var telefonu Amerika'dan almıştım ve 3 yıldır kullanıyorum. Kamerası bozuldu ve daha önce işlem gördüğü için telefonun içini açtırmadım ana kart yanma durumu vs. gibi birşey oluyormuş. Telefon artık miadını doldurdu diyebilirim bu yüzden 6'ya geçeyim diyorum IPhone 5 ve 5s arasındaki fark 6 ve 6s arasındaki fark gibimi olur?
    Rica ederim, telefonunuz cok kullanilmayacak durumdaysa degistirin derim. Cunku ne zaman tanitilacagi belli degil, eylulde tanilsa birde gelme suresi ve stok sorunu var. Hemen o tarihlerde alabilirmisiniz bilmiyorum. Ama "S" serisi her zaman daha iyi oluyor, ben 6s ve 6s plus'da ram artirimi bekliyorum. iPad air 2de ram artti, buyuk ihtimalle yeni seridede artar. Bekleyip, beklememek size kalmis
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Su donemde 6 veya plus alinmaz bence 3-4 ay sonra yeni modeller gelicek tabii bekleyebilirseniz

Merhaba, bence siz iPhone 6 Plus 64 GB modeline geçin. GB'tınıda söyledim çünkü iPhone 6 Plus alıyorsanız 64 GB almalısınız. 16 GB iPhone 6 Plus almak bana Lamborghini'ye Linea motoru takmak gibi geliyor. (Orijinalden alıntı: Ferrari'ye Şahin motoru takmak.)

- Ben iPhone 6 kullanıyorum, Plus kullanmak isterdim fakat ellerim o kadar büyük değil. :)
    - iPhone 6S beklemek, daha doğrusu yeni çıkan bir cihazı beklemek bana aptalca geliyor. Niye bekleyeyim ki? Kendinizi markanın kölesi gibi hissetmenize birebirdir yeni cihaz beklemek.
    - iPhone 6 Plus 64 GB bence çok hoş olur, yer sıkıntısı olmaz.
    - 16 GB kullanıyorum, pişman mıyım? Pek değil çünkü, 32 GB'lık bir tabletim var bu yüzden pek yer sıkıntısı çekmiyorum. Şuan da 7.4 GB boş yer var.
    - iPhone 6S ile iPhone 6 arasında iPhone 5 ve iPhone 5S arasındaki gibi bir fark olmaz.
    Neden olmaz?
    Çünkü, iPhone 5 A6 çipe sahip ve x86 işlemci (32 bit). iPhone 5S A7 + M7 çip"lere" sahip ve x64 işlemci (64 bit)
    iPhone 6 ile iPhone 6S arasında muhakkak bir performans farkı olacaktır. Fakat çok uçurum olur mu bilemem.

Söyleyeceklerim bu kadar, unutmadan söyleyeyim iPhone 6 ve 6 Plus'da aynı işlemciler kullanılıyor. Fakar iPhone 6 720p, iPhone 6 Plus 1080p ekrana sahip. Buda arada küçük bir performans farkı yaratıyor.

Kolay seçimler.

• İkisinin de bükülme ihtimali olduğu için bence yeni çıkacak olanı bekle.
  • Herşeyden önce sizin bakış açınız önemli. ikisini de eline Alıp şöyle bir tutmak gerek. Kendi adıma söylüyorum büyük ekranlı cihaz sevmiyorum 6+ bana göre değil cihazı tutmak için resmen avuçlamak gerekiyor. 6 bu konuda daha daha iyi.

• hangisini alırsan al ama 16 gb alma ,hafıza yetersiz kalıyor çünkü
  • iPhone 6 eğer küçük geliyorsa Plus alabilirsin. Fakat iPhone 6 çoğu insana yeterli geliyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.