Şimdi Ara

Apple IPhone 6 mı 6 Plus mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük ekran kullanmak bence daha keyifli oluyor ben olsam plus alırım.Ama tek elle kullanım için 6 olan daha uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhoneon

Merhaba, bence siz iPhone 6 Plus 64 GB modeline geçin. GB'tınıda söyledim çünkü iPhone 6 Plus alıyorsanız 64 GB almalısınız. 16 GB iPhone 6 Plus almak bana Lamborghini'ye Linea motoru takmak gibi geliyor. (Orijinalden alıntı: Ferrari'ye Şahin motoru takmak.)

- Ben iPhone 6 kullanıyorum, Plus kullanmak isterdim fakat ellerim o kadar büyük değil. :)
    - iPhone 6S beklemek, daha doğrusu yeni çıkan bir cihazı beklemek bana aptalca geliyor. Niye bekleyeyim ki? Kendinizi markanın kölesi gibi hissetmenize birebirdir yeni cihaz beklemek.
    - iPhone 6 Plus 64 GB bence çok hoş olur, yer sıkıntısı olmaz.
    - 16 GB kullanıyorum, pişman mıyım? Pek değil çünkü, 32 GB'lık bir tabletim var bu yüzden pek yer sıkıntısı çekmiyorum. Şuan da 7.4 GB boş yer var.
    - iPhone 6S ile iPhone 6 arasında iPhone 5 ve iPhone 5S arasındaki gibi bir fark olmaz.
    Neden olmaz?
    Çünkü, iPhone 5 A6 çipe sahip ve x86 işlemci (32 bit). iPhone 5S A7 + M7 çip"lere" sahip ve x64 işlemci (64 bit)
    iPhone 6 ile iPhone 6S arasında muhakkak bir performans farkı olacaktır. Fakat çok uçurum olur mu bilemem.

Söyleyeceklerim bu kadar, unutmadan söyleyeyim iPhone 6 ve 6 Plus'da aynı işlemciler kullanılıyor. Fakar iPhone 6 720p, iPhone 6 Plus 1080p ekrana sahip. Buda arada küçük bir performans farkı yaratıyor.

Kolay seçimler.

Merhabalar öncelikle vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

Bu GB hesaplarından pek fazla anlamıyorum telefonumda uygulama olarak Twitter, Facebook ve IBB Trafik olur telefondan pek oyun oynamam yani 16 GB alırsam telefon kasma yapar mı demek istiyorsunuz? Yani bu GB hesabını hafıza için mi hız için mi yapacağım? Telefonu daha çok internet kullandığım iş vs. ekran büyük olsun rahat hareket edebileyim diye istiyorum siz ne düşünüyorsunuz? 16 GB almak saçmamı olur bu durumda?

• Berlinetta kullanıcısına yanıt
    Kullanım amacınıza göre değişir elbette, yavaşlatmaz ve kasmaz bunun kasma ile alakası yoktur. Sadece gözüme geleni söyledim.
    16 GB'lık modelini de alabilirsiniz. 16 GB almak saçma olmaz, sizin kullanımınız için isabet olur. Fakat ilerde kullanım amaçlarınızın değişmesi size 16 GB hafıza sorun çıkartabilir. Ben olsam iPhone 6 Plus 64 GB alırdım çünkü o cihaz bir tablet gibi, emin olun cihazı aldığınızda büyük uygulamalar kurmaya başlayacaksınız bir zaman sonra. Çünkü sıkılırsınız Twitter, Facebook uygulamarından. Eğer durumunuz el veriyorsa 64 GB almak mantıklı.
  • quote:

Kullanım amacınıza göre değişir elbette, yavaşlatmaz ve kasmaz bunun kasma ile alakası yoktur. Sadece gözüme geleni söyledim.
    16 GB'lık modelini de alabilirsiniz. 16 GB almak saçma olmaz, sizin kullanımınız için isabet olur. Fakat ilerde kullanım amaçlarınızın değişmesi size 16 GB hafıza sorun çıkartabilir. Ben olsam iPhone 6 Plus 64 GB alırdım çünkü o cihaz bir tablet gibi, emin olun cihazı aldığınızda büyük uygulamalar kurmaya başlayacaksınız bir zaman sonra. Çünkü sıkılırsınız Twitter, Facebook uygulamarından. Eğer durumunuz el veriyorsa 64 GB almak mantıklı.

Anlıyorum çok teşekkür ederim. Peki nereden almak mantıklı sizce? Turkcell, Vodafone gibi GSM şirketlerinden mi yoksa Vatan-Gold gibi medya marketlerinden mi?

Bence direkt Apple Store'dan almak. Operatördeki cihazlar Grey olabiliyor(Grey market paralel ithalat ürünü demektir.) Bence Apple Store'dan almak en iyisi. Ben aldım, bozuldu gittim değiştirdiler. En azından içiniz rahat olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpaceBey -- 6 Haziran 2015; 13:52:31 >
  • quote:

Bence direkt Apple Store'dan almak. Operatördeki cihazlar Grey olabiliyor(Grey market paralel ithalat ürünü demektir.) Bence Apple Store'dan almak en iyisi. Ben aldım, bozuldu gittim değiştirdiler. En azından içiniz rahat olur.

Teşekkür ediyorum.
  • Kesinlikle 6 Plus alın. 2950 Mah pili ile iPhone 6 nın tam 2 katı. Para farkıda arasında çok yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabam var diyorsunuz
    araba kullanırken plus kullanmak mümkün değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu zevk...Kişiden kişiye değişir.Ancak bence büyük telefon hoş durmuyor.4.7'' ve civarı iyidir.Gerisi tablet gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ponchik

arabam var diyorsunuz
    araba kullanırken plus kullanmak mümkün değil

Taşıma açısından söyledim hocam ya zaten öbür türlü ceketin iç cebinde duracak :)
    quote:

Berlinetta @ 5 Haziran 2015; 18:06:58

Evet arkadaşlar bende Plus almayı düşünüyorum ancak sizlerinde fikirlerini duymak istedim.. Lütfen saçma sapan yorumlar okumayalım telefon büyük nerene sokacaksın vs. gibi... Aracım var ve telefonu taşıma olayını o kadar da dert etmiyorum...

Bence Eylül' de iphone 6s' in çıkmasını bekle iphone 6s al. Ama acelen falan varsa iphone 6+ modelini tavsiye ederim hem şarj süresi daha uzun. Dediğim gibi bence iphone 6s' in çıkmasını bekle.

• İ6+ bencede her yönden. Zevk meselesi belki zor olur benim parmaklarım uzun olduğu için kavrama açısından rahat. 6yla denk geliyoruz küçük geliyor plus biraz göz aşinalığı olmuş galiba. İlk aldık tablet gibi ben bunu dışarda kullanmam diyordum şimdi keyfim keyif 😊😊

• Hocam plus iyi bir cihazdır ekran ve batarya bile alınmasını arttırmaya yeter.Store de daha iphone 6 plus için pek güncel yan ekran kullanımlı uygulamalar olmasa da bunu ios9 ile biraz daha aşacak olmasını umuyorum.Tabletin yerini tam almasada ekran her türlü amaca yönelik hizmet ediyor.Tek el kullanım sıkıntı diyenler mesajlar ve notlar ve safari için artık Türkçe quicktype akıllı klavye de geldi daha kolay olacaktır hemen hemen jailbreak e ihtiyacı bu yönde en azından azaltıyor.Plus da yeni gelen not uygulaması ile daha iyi bir cizim ve kalem kullanımı da artar akıllı bir kalem alıp bunu keyife dönüştürebilirsiniz.Ama madem plus alıyorsunuz en azından 64 gb alın 16 gün geliyor sıkıntı çıkarıyor hem yeni tel onu bunu yükle hem plus için gelen güncellenen bir çok uygulama bunları beraberinde getiriyor renk ise tamamen sizin tercihinize kalmış.Alın ve iyi günlerde kullanın iyi bir cihazdır.İyi forumlar diliyorum.

• Koskoca ana konu var sırd buju sormak için konu mu açılır zaten konuda bu soru 150 kez sorulmuş

• Yorumlarınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar.
  • Plus kullanmak çok keyifli ve taşıma sorun değil. Ben memnunum güzel.

• Bu birazda senin ihtiyaçlarına ve gereksinimlerine bağlı.Ben şahsen alsam 6 alırdım, büyük telefon sevmiyorum
  • Teşekkürler değerli arkadaşlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevesAtelier

6S i bekleyin derim ben genel olarak plus ı daha çok seviyorum büyük ekrandan dolayı.

6S'in Türkiye'ye gelişi önümüzdeki Ocak ayını bulur diyorlar neredeyse 6 ay var :) Yorumunuz için teşekkür ederim bende Plus tercih edeceğim muhtemelen.
  • Ikisinde al bi arkadaşın 4. Veya 5. Kattan aşağa atsın ikisinide yakaladığını kullan içinden geçeni kullanmış olursun ben öyle yaptım Plus'a atladım sonra 6 yıda 7 Yaşından kuzenime verdin ekranını yaptırdı kullanıyo çocuk yamuk göçük kasayla bence sende öyle yap ikisinide 64gb aldım daha net karar verdin hem tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.