Şimdi Ara

Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU] (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
29 Misafir (21 Mobil) - 8 Masaüstü21 Mobil
5 sn
23.542
Cevap
207
Favori
760.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sekohuso33

Arkadaşlar merhaba İphone 6 silver cihazım var. Son 2 gündür birşey farkettim. Sizcede cihaz üstten basık değil mi ? Yoksa sadece benim cihaz mı böyle ?
    Üst dediğim kısım hemen izah edeceğim bir foto ile. Herkes kendi cihazına bir baksın. bir kaç resmi olan fotolardada dikkatimi çekti. Sadece bendeyse daha alalı 7 gün olmadı iadeye başvuracağım. Arkadaşlar resimde oklarla işaretledim nerden nereye olduğunu.
    SAnki resimdekinde bile bir göçüklük var gibi. Sizlerde cihazınıza dikkatli bakarsanız eğer bu durumu netleştiririz. Teşekkür ediyorum mutlu forumlar
    https://store.donanimhaber.com/70/1b/2c/701b2cbe28d79fd57c15be33a2b3e00e.jpg

Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU]

Mobilde olmam dolayısıyla resimi göremiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Orijinalden alıntı: beko1903

quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Orijinalden alıntı: sezing

bende plus var ve götürmüyorum aynı sıkıntıdan. Birde elim pisleniyor terliyor vs. Dokunmak istemiyorum. Galaxy S var onu spor için sim kartsız kullanıyorum.

Bu arada Arkadaşlar ilk defa DONMA evet IOS da Donma yaşadım. Kilit ekranından şifreyi giriyorum 2-3 sn bekleyip açılıyor. Telefonu kilit tuşu ile kapayıp açarkende donma yaşıyorum. Reset attım şuanda bir sıkıntı yok.

Aynı problemi yaşayan var mı ?

Plus 64GB modelini kullanıyorum.

İos 7 ile birlikte ilk kez sistem dolarak ram'i şişirmeye başladı benim anlayabildigim kadariyla çünkü ram dolduğunda uygulamalardan atmaya başlıyor. Battery doctor ile ram boşaltıldığında rahatlama oluyor ama bana göre artık 2 gb ram elzem ios'ta da. Bunlar benim edindiğim tecrübeler 5, 5s ve ipad kullanırken.

Gerçekten böyle takilmalar oluyor mu yav alma arifesinde kötü oldu...

Hocam ben şahsen donma yada takılma yaşamadım ama sıkça uygulamadan attığına şahit oldum ve ben buna bağlıyorum bu durumu.

Uygulamadan atıyorsa bence ram dan değil de sanki uygulama uyumsuzluğu olabilir diye düşünüyorum.

• http://i.hizliresim.com/z2ERVR.jpg

Plus kullanıyorum güzel bi duvar kağıdı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: psag

Dün 3 kez uygulamadan attı. Her akşam teli kapıyorum. Bugün hiç atma olmadı. Bazen art arda oluyor. Genellikle atma yok ama bende.

Belli uygulamalarda mi oluyor yoksa değişiyor mu? Bu ciddi bi sorun. Başka yaşayanlar var mi? Bi de genel bi yavaşlık var mi telefonda yoksa sadece uygulamadan atma mi?

@norton772;
    İnternette bakınca problem dediğiniz gibi ram yetersizliği gibi sebepler olabileceğini gördüm. Eğer ondan ise değişim asla yapmazlar. Bu durum devam eder ve değiştirmezlerse satar Note 4 alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezing -- 7 Aralık 2014; 0:29:44 >

Orijinalden alıntı: sezing

@kahtalı_mıçı;
    Hocam nette araştırdım aynı sorunu başkalarıda yaşamış. Bu sorun için Değişim olacağını sanmıyorum. Çok rahatsız ederse Apple store giderim bi.

@norton772;
    İnternette bakınca problem dediğiniz gibi ram yetersizliği gibi sebepler olabileceğini gördüm. Eğer ondan ise değişim asla yapmazlar. Bu durum devam eder ve değiştirmezlerse satar Note 4 alırım.

Bu gerçekten kötü bir sorun. Almaktan vazgecirebilir beni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler, bir şey fark ettim. Sorun mudur bilmiyorum ama, kameranın altındaki bölgeye parmakla üst üste hafifçe dokunduğunda çıt çıt sesler geliyor. Aynı hizadaki yan bölgede ya da telefonun başka hiçbir yerinde bu ses gelmiyor. Kameranın altındaki bölgede bir boşluk vs. var galiba. Bu durumu yaşayan başka birileri var mı? Bir de aynı şeyi sizlerde deneyip, sonucu yazarsanız sevinirim.
  • Herkese selamlar, bugün itibari ile 6 Kasasından memnun kalmadığım için aldığım paraya satıp 5S aldım yoluma 2015 sonbahara kadar bu cihaz ile devam edeceğim. Herkese emeği için teşekkür ederim. Bir takım sorulara da yardımcı olabildiysem ne mutlu ;) iyi geceler...
  • Arkadaşlar bu soruyu soran kaçıncı kişiyim bilmiyorum ama kusuruma bakmayın nolur, sayfaları kurcalamama rağmen sağlıklı bir bilgi göremedim. 6 serisinden memnun olan da var, gereksiz bulan da var.

iPhone 5S 32GB Gold telefonum var. Telefonum gayet yeterli aslında ama 2 şeyden yakınıyorum; 1- şarj gerçekten yetmiyor 2- biraz şımarıklık dediğimiz olay (sıkıldım )

Konuyu baya bi ilerlemiş, telefon sahipleri ve konuyu takip edenler yeterince bilinçlenmiştir diye düşünüyorum.

iPhone 6 Plus'tan (büyüklük ve şarj) anlamında ne kadar memnunsunuz? iPhone 5S'i satıp almaya değer mi? Yoksa iPhone 6 mı düşünmeliyim?

Eğer iPhone 5S'ime iyi bir alıcı bulursam satmayı düşünüyorum, üstüne de biraz para ekleyip iPhone 6 ya da 6 Plus almayı düşünüyorum. Sonuçta 6S'i kesin alıcam, 5S o zaman baya bir değer kaybedicek zaten. 5S'i satıp 6S almakla, 5S'i satıp da aldığım 6'yı ya da 6 Plus'ı satıp 6S'i almak arasında ki zarar mevzusu hemen hemen aynı benim için. Tabi en kötü durumu düşünüyorum, belki de 6 serisini çok beğenicem ve 6S almaya gerek duymicam. Sonuç itibariyle siz ne diyorsunuz, ne tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkür ederim herkese.

iPhone 13 Pro Max | PlayStation®5 Digital | Macbook Air 13" MID 2012
    | SONY 55X90J |

• arkadaslar romoss sailing 3 alip 6 plus icin kullanan varmi ? varsa bilgilendirebilirmi tesekkurler

Orijinalden alıntı: TaKo

Arkadaşlar bu soruyu soran kaçıncı kişiyim bilmiyorum ama kusuruma bakmayın nolur, sayfaları kurcalamama rağmen sağlıklı bir bilgi göremedim. 6 serisinden memnun olan da var, gereksiz bulan da var.

iPhone 5S 32GB Gold telefonum var. Telefonum gayet yeterli aslında ama 2 şeyden yakınıyorum; 1- şarj gerçekten yetmiyor 2- biraz şımarıklık dediğimiz olay (sıkıldım )

Konuyu baya bi ilerlemiş, telefon sahipleri ve konuyu takip edenler yeterince bilinçlenmiştir diye düşünüyorum.

iPhone 6 Plus'tan (büyüklük ve şarj) anlamında ne kadar memnunsunuz? iPhone 5S'i satıp almaya değer mi? Yoksa iPhone 6 mı düşünmeliyim?

Eğer iPhone 5S'ime iyi bir alıcı bulursam satmayı düşünüyorum, üstüne de biraz para ekleyip iPhone 6 ya da 6 Plus almayı düşünüyorum. Sonuçta 6S'i kesin alıcam, 5S o zaman baya bir değer kaybedicek zaten. 5S'i satıp 6S almakla, 5S'i satıp da aldığım 6'yı ya da 6 Plus'ı satıp 6S'i almak arasında ki zarar mevzusu hemen hemen aynı benim için. Tabi en kötü durumu düşünüyorum, belki de 6 serisini çok beğenicem ve 6S almaya gerek duymicam. Sonuç itibariyle siz ne diyorsunuz, ne tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkür ederim herkese.

Bence 5s'teki keyfi alamazsın. Şarj için 3g kapalı EDGE'DE kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugraakin03

Real hipermarketten iphone6 alan oldu mu ? Cihaz paralel midir acaba ? görevli paralel olmadığını söylüyor. 2290 tl gibi bir fiyatı var. Bu yüzden süpheye düştü alacak olan arkadaşım. Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

hocam geçen sene bende realden 80 tl daha ucuz diye iphone 5 almıştım paralel olmadığı söylendi ama paralel çıktı üstüne düşmedim sonra.

muhtemelen 6 da paraleldir riske girmeyin derim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.