Şimdi Ara

Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU] (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (6 Mobil) - 6 Masaüstü6 Mobil
5 sn
23.542
Cevap
207
Favori
760.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Kıbrıs'tan 6+ almayı düşünüyorum Türkiye'ye geldiğimde hudut geçiş belgesiyle kayıt ettirebilir miyim ?

Orijinalden alıntı: aknasmub

quote:

Orijinalden alıntı: dauvnsvl

Arkadaşlar elimde xb800 ve Monster ibeats kulaklık var sony xb800 sıfır kullanılmamıştır kutusunda açılmamış kutu olarak gelicek size. Monster 1 ay kullanıldı. Elimde fazladan var diye satıyorum. İsteyenler pm den ulaşsın çok uyguna vericem. Başka kulaklık modeli.isteyen olursada turkiyede olmayanlar olur getirtirim. Uygun fiyatlara. Herkese iyi günler.

Burası iphone bölümü lütfen gereksiz mesajlar yazmayın.

İyi.muzik dinlemek için kulaklık isteyen var ise isteyen solesin istemeyen için bişey yok. Siz hiç alakasız şey konuşmuyomusunuz. Donanım haberin mobilite konusunda tüm forumlarını okuyorum. Senin gibide bole cevap veren olmadı burada alakasız olan kim bilmiyorum. Foruma gidipte android veya win yazıp alakasız bir muhabbet açsam tamam ama herkes müzik dinliyo ve kulaklık su anda en önemli şey iphone için yok alakasızsın arkadaşım diyen varsa yazsın birdaha kulaklık muhabbeti açmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Spor salonunda kullanan var mı benden başka iPhone 6 yı

Eşofman cebine koyuyorum. Ama unutup da da dambulu koyacam üstüne diye de korkmuyor değilim

Eskiden küçükken iphone ları koluna takardı millet armband ile

Çözüm öneriniz, var mıdır

Orijinalden alıntı: Erasmus78

Dikkat dikkat! Aşağıdaki görsel aşırı uzun batarya ömrü içerir.

https://store.donanimhaber.com/9d/2f/dd/9d2fdd3895aa1adf1f5b5f312b1965aa.jpg
    Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU]

Kardeş bu 6+ Dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: blackale7

Acıl yardım Lazım numaralar var Isım yok

Beyler acıl yardım lazım

Orijinalden alıntı: donanıMüdavim

Arkadaşlar telde facebook messengerda sorun yaşıyorum. Telefonda internet kapalıyken messengerdan gönderilen mesajlar neti açtığımda uyarı olarak gelmiyor. Programa giriş yaparsam görebiliyorum anca. Neti açtığım gibi uyarı vermesini nasıl sağlayabilirim.

Uygulamaları güncellemeden okumanızı tavsiye ederim. Kullanıcılar Son güncelleme ile böyle sorunlar olduğunu yazmış play store sayfasında. Yani sorun uygulamanın kendisinden kaynaklanıyor.

Orijinalden alıntı: nuwanda87

i6- sanki az gidiyor şarjı. Sizce?

ekran süresi ne kadar aldınız?

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Orijinalden alıntı: donanıMüdavim

Arkadaşlar telde facebook messengerda sorun yaşıyorum. Telefonda internet kapalıyken messengerdan gönderilen mesajlar neti açtığımda uyarı olarak gelmiyor. Programa giriş yaparsam görebiliyorum anca. Neti açtığım gibi uyarı vermesini nasıl sağlayabilirim.

Uygulamaları güncellemeden okumanızı tavsiye ederim. Kullanıcılar Son güncelleme ile böyle sorunlar olduğunu yazmış play store sayfasında. Yani sorun uygulamanın kendisinden kaynaklanıyor.

Çok teşekkür ederim gerçekten hiç aklıma gelmemişti. Yeni güncellemeyi bekleyeceğiz mecburen.
    Üst dediğim kısım hemen izah edeceğim bir foto ile. Herkes kendi cihazına bir baksın. bir kaç resmi olan fotolardada dikkatimi çekti. Sadece bendeyse daha alalı 7 gün olmadı iadeye başvuracağım. Arkadaşlar resimde oklarla işaretledim nerden nereye olduğunu.
    SAnki resimdekinde bile bir göçüklük var gibi. Sizlerde cihazınıza dikkatli bakarsanız eğer bu durumu netleştiririz. Teşekkür ediyorum mutlu forumlar
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/613080/4d01e052-80d7-4ef3-9183-50d02edce8a3.jpg

Otomobil : Opel ASTRA GTC Telefon : Iphone X 64 GB Sİlver Konsol : PS4 Guitar hero band Sistem : Hing Power 850w psu - Fx8350 - Nvidia Gigabyte GTX970 Windforce 3x 4GB - 16 Gb 1600mhz ddr3 Gskill ram - xigmatek Talon - Asus Crosshair V Formula - Z - TT FRİO soğutucu Tablet : İpad 4.nesil Retina Display

• iPhone 6 hocam
  • Arkadaşlar merhaba. Bende yaklaşık 6 gündür İphone 6 kullanıcısıyım fakat gözüme son 2 gündür takılan birşey var. Sizlere sunmak ve görüşlerinizi almak istiyorum. Cihazım sorarsanız yurtiçi 16 gb olan modeli.
    Cihazın üst kısmında bir basıklık var gibi sanki. Acaba hepsi mi öyle yoksa benim cihaz mı böyle denk geldi açıkcası bilmiyorum. Sizde cihazlarına dikkatlice bakarsanız ve durumları benimle paylaşırsanız 14 gün olmadan iadeye başvuracağım.
    Kim bilir belki benden başkasınada böyle denk geldi onlarda mağdur olmamış olur böylece. Resim yayınlıyorum hangi kısmın basık olduğunu izah ediyor orda. Bakalım genel bir durum mu ?
    Edit : Abi Resimde ki cihazda bile var gibi sanki ya tam karşıdan çekilmediği için net gözükmemiş ama sanki onda bile var bir basıklık. yandan gelen bombeler çok belirgin. Neyse iphone6 kullanıcılarının yorumlarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekohuso33 -- 6 Aralık 2014; 16:17:59 >
    Otomobil : Opel ASTRA GTC Telefon : Iphone X 64 GB Sİlver Konsol : PS4 Guitar hero band Sistem : Hing Power 850w psu - Fx8350 - Nvidia Gigabyte GTX970 Windforce 3x 4GB - 16 Gb 1600mhz ddr3 Gskill ram - xigmatek Talon - Asus Crosshair V Formula - Z - TT FRİO soğutucu Tablet : İpad 4.nesil Retina Display

• quote:

Orijinalden alıntı: sekohuso33

Arkadaşlar merhaba. Bende yaklaşık 6 gündür İphone 6 kullanıcısıyım fakat gözüme son 2 gündür takılan birşey var. Sizlere sunmak ve görüşlerinizi almak istiyorum. Cihazım sorarsanız yurtiçi 16 gb olan modeli.
    Cihazın üst kısmında bir basıklık var gibi sanki. Acaba hepsi mi öyle yoksa benim cihaz mı böyle denk geldi açıkcası bilmiyorum. Sizde cihazlarına dikkatlice bakarsanız ve durumları benimle paylaşırsanız 14 gün olmadan iadeye başvuracağım.
    Kim bilir belki benden başkasınada böyle denk geldi onlarda mağdur olmamış olur böylece. Resim yayınlıyorum hangi kısmın basık olduğunu izah ediyor orda. Bakalım genel bir durum mu ?
    Edit : Abi Resimde ki cihazda bile var gibi sanki ya tam karşıdan çekilmediği için net gözükmemiş ama sanki onda bile var bir basıklık. yandan gelen bombeler çok belirgin. Neyse iphone6 kullanıcılarının yorumlarını bekliyorum.

Ben bir fark göremedim.

• Hocam ilginizden dolayı teşekkür ederim. Diğer arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum. Resimde gösterdiğim aralıkta bir basıklık böyle ufak bir şekilde. Hatta bu resimde bile biraz belli olmuş. Bakalım başkaları ne diyecek.
    @DonanıMüdavim
  • 3GSden 3.5 sene sonra geri döndüm, IP6 16gb space grey aldım, almamın tek sebebi metatrader uygulaması, BB 9900 ve Z10 kullandım. Özellikle Z10'dan çok memnundum.
  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    Aynen.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.