Şimdi Ara

Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU] (1169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.511
Cevap
214
Favori
743.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11671168116911701171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iphone 6 tıda fotoğraflar yüzde 90 nı önizleme göstermiyor boş olan yere basınca fotoğraf çıkıyor silinmiş değil fakat ön izlemem yok ne yapabilirim
  • Sattınız mı hocam telefonu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Norveckırfaresi

    Sattınız mı hocam telefonu
    Hayir duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar ücret hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Norveckırfaresi

    Ne kadar ücret hocam
    650 hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonum tepetaklak yere düştü. Kulaklık modunda takılı kaldı cihaz. Açıp kapattım düzelmedi. Stereonun içiyle oynadım 3 saniyeliğine düzeldi ama sonra gene bozuk olarak devam etti. Stereoyu pasif hale getirmek bile benim için yeterli aslında.

    Düştüğü yerin çok pis olması dolayısıyla elimi sabunlayıp cihazı sabunlayıp peçeteyle sildim. Ama karşı taraftan ses gelmiyor bana yine. İçine su kaçmış olmasını ve kuruyunca düzelmesini umuyorum.
  • Selam arkadaslar. 4.5 yildir i6 kullaniyorum ama artik degistirme zamani geldi. Yine de yedekte durmasi icin bataryasini desgistirmek istiyorum. Onereceginiz memnun kaldiginiz markalar varmi. Ayrica telefon tus kilitine gectikten kisa bir sure sonra wifiden kopuyor tus kilidini yeniden acinca modemi tekrar manuel secmek Zorunda kaliyorum. Bu sorunun sebebi ne olabilir? Guncelledim, resetledim vs duzemedi. Son olarak dun gelen zamlardan sonra 3500-4000 bandinda hangi telefon modellerini onerirsiniz? Aklimda a71 var. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercaner jr.

    Selam arkadaslar. 4.5 yildir i6 kullaniyorum ama artik degistirme zamani geldi. Yine de yedekte durmasi icin bataryasini desgistirmek istiyorum. Onereceginiz memnun kaldiginiz markalar varmi. Ayrica telefon tus kilitine gectikten kisa bir sure sonra wifiden kopuyor tus kilidini yeniden acinca modemi tekrar manuel secmek Zorunda kaliyorum. Bu sorunun sebebi ne olabilir? Guncelledim, resetledim vs duzemedi. Son olarak dun gelen zamlardan sonra 3500-4000 bandinda hangi telefon modellerini onerirsiniz? Aklimda a71 var. Teşekkürler.
    Sıfıra yakın note 10 lite alabilirsin o paraya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 6s kullanıyorum telefonla konuşurken ahizeden ses az geliyor orjinal ahize alabileceğim site var mı acaba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iPhone 6 ekran kaydı yaparken 3. Dakikadan sonra ekran kaydetmeye devam ediyor ama ses kaydını yapmıyor. Bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar selam ben bir iphone 6 düşünüyorum uygulama vs geliştirmek için sizce 2020 de hala alınmalı mı elimde G6 var şu an ana cihaz olarak ancak appleı da arada ana cihaz olarak kullanmam gerekecek sizce çok mu yavaş hala alınabilitesi var mı sahibindende çoğunun touch ıd sı bozuk veya ekranı kırık ama birkaç tane temiz var.16lık kullananlar çok mu yavaş hissediyor telefonu bilgilendiren olursa sevinirim
  • Sonklavyebükücü kullanıcısına yanıt
    Bence alınmaz artık ya. Hele ana telefon olarak kullanilcaksa hic girmeyin bu ise. Yavas ve 16gb hafiza oldukça sorunlu. Şarj durumu da cabası. İcinde fotoğraflarin orjinal halini bile tutamazsiniz direk buluttan indiriyor bakacaginiz zaman. Bana kalirsa artik 7 bile alinmaz. O paralara daha guncel model android telefonlara bakin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, güncel olarak iPhone 6 64GB kullanıyorum.
    Touch ID bozuk, orta tuş çalışmıyor, ekran esnemiş gibi yani biraz havada duruyor, şarj girişi problemli( tam ayarlanmadan şarj olmuyor bazen kabloyu dışarı fırlatıyor ).
    Aşağı-yukarı bu cihaz kaç liradan satılır acaba ?
  • Merhaba iPhone 6 kullanıyorum ama bir derdi var, ekranda herhangi bir şey hasar vs olmamasına rağmen bazı bölümleri çalışmıyor.Özellıkle ekranın köşeleri klavyede a,i harflerıne denk gelen kısımları sankı o bölgedeki dokunmatik bozulmuş gibi tamamen tepkisiz.Göruntu olarak ekranın tamamı çalışıyor.Dokunmatık olarakta buyuk bölümü çalışıyor, ama bu çalışmayan kısımlar telefonu kullandırtmamaya başladı artık.Basına böyle bir şey gelen var mı, nasıl tamır edılebılır, dırek komple ekran mı degısmesı gerekir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aras. kullanıcısına yanıt
    Banda iPhone 6 anakartı lazım eğer güzel bir fiyat derseniz alabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • optikzom O kullanıcısına yanıt
    Telefonun 3 parçası hariç bir sorunu yok hocam, halihazırda kullandığım telefonu sırf anakartı için satmak istemem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BarışN

    Merhaba iPhone 6 kullanıyorum ama bir derdi var, ekranda herhangi bir şey hasar vs olmamasına rağmen bazı bölümleri çalışmıyor.Özellıkle ekranın köşeleri klavyede a,i harflerıne denk gelen kısımları sankı o bölgedeki dokunmatik bozulmuş gibi tamamen tepkisiz.Göruntu olarak ekranın tamamı çalışıyor.Dokunmatık olarakta buyuk bölümü çalışıyor, ama bu çalışmayan kısımlar telefonu kullandırtmamaya başladı artık.Basına böyle bir şey gelen var mı, nasıl tamır edılebılır, dırek komple ekran mı degısmesı gerekir?
    Ana karttaki dokunmatik entegresi bozulmuş olabilir hocam. Bende dokunmatik ekran sağlam olmasına rağmen durduk yerde sapıtıyordu. Ama Apple servisi ücretle bile yapmıyor bunu anakart problemi olduğu için. direkt değiştiriyor telefonu.

    Ben bazı araştırmalar sonucu 200-300 liraya yapanlar buldum. Touch IC (ID değil dokunmatik entegresi yani) oluyor bu meselenin adı. Dilerseniz bu ücretleri veririm diyorsanız pm atarım numarayı. İstanbul ve Bursa’da bu işi yapan 1er kişi biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aras. kullanıcısına yanıt
    Parmak izinin olmaması ve kasa eğikliği direkt düşüyor fiyatı zaten. Zira yaptırılacak şeyler değil.

    Şarj girişi ve tuş da ikisi 100-150 gibi bir masraf çıkarır. Tüm bunlar göze alındığında cihazın eskimiş olmasından dolayı da 1000 diyorum çok çok. Daha da düşebilir.

    Bende de 6 32 var parmak izi yok kasada vuruklar var birkaç ama bataryası 0 başka her şeyiçalışıyor 800 veren yok 3-4 gündür düşünün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Ben 800-900 lira civarı düşünüyordum.
    Dediğiniz gibi mart ayında 130-150 liraya şarj girişi+tuşu yaparız demişlerdi.
    Aciliyeti yok diye yaptırmamıştım, zaten evdeyiz telefonu kullandığım yok
  • Aras. kullanıcısına yanıt
    Sizin cihazın tek ve en büyük artısı 64 gb olması. Ama max 1080p çeken bir kamerayla 4.7 inç 720p ekranla ne kadar içerik tüketimi yapılabilir şüpheli.

    800-900 lira daha mantıklı sizin biçtiğiniz fiyat daha gerçekçi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11671168116911701171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.