Şimdi Ara

Apple iPhone 5s [ANA KONU] (844. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
22.863
Cevap
198
Favori
846.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 842843844845846
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beyler iphone 5s var elimde.. jb yapıldı. chrome nasıl kurarız acaba? ios 9 istiyor chrome. varmı çözümü


    Bir sorum daha var. ios güncelleme bildirimi duruyor. güncellemek istemiyoruz. onu nasıl kaldırabilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 19 Şubat 2016; 18:33:45 >
  • nabaki kullanıcısına yanıt
    Malesef düşürülümez
  • Bence tasarım olarak en iyi İPhone, 5S

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazdığım hiçbir şeye cevap alamıyorum ama yinede bi daha deniyim, arkadaşlar şarj süreleriniz ne kadar? kullanım şeklinizi (3g, wifi, müzik, yoğun, az, vs...) de belirterek ssli olarak gösterebilir misiniz
  • Arkadaşlar elimde note 4 var pasaport kayıtlı ve temiz aynı şekilde temiz bi iphone 5s var o da pasaport kayıtlı ve 32 gb karşı taraf kafa kafaya takas etmek istedi cihazların özellikleri dışında parasal olarak zarar etmiş olur muyum üste para almalı mıyım? Lütfen tarafsız olarak yazın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuon -- 19 Şubat 2016; 22:37:10 >
  • Pazartesi gunu 5S alacagim cevrede kampanya vs. var mi Vatan'da 1500TL su an. Ve Zorlu Center da 5S satisi var mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kuon

    Arkadaşlar elimde note 4 var pasaport kayıtlı ve temiz aynı şekilde temiz bi iphone 5s var o da pasaport kayıtlı ve 32 gb karşı taraf kafa kafaya takas etmek istedi cihazların özellikleri dışında parasal olarak zarar etmiş olur muyum üste para almalı mıyım? Lütfen tarafsız olarak yazın.

    Parasal olarak karşılaştıracak olursak 16gb 5s 1500 lira olduğuna göre 32gb en az 1800 olur, note 4'ünde fiyatı o civarda olduğu için bi kaybınız olmaz
  • iOS 9 da hey Siri özelliği şarjda değilken de Çalışıyor mu?
    Diğer sorum iOS 9 da telefonun açtıktan sonra zil sesinin 1-2 saniye daha devam etmesi sorunu çözüldü mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Katalan!

    yazdığım hiçbir şeye cevap alamıyorum ama yinede bi daha deniyim, arkadaşlar şarj süreleriniz ne kadar? kullanım şeklinizi (3g, wifi, müzik, yoğun, az, vs...) de belirterek ssli olarak gösterebilir misiniz

    3g hep açık, günde en az yarım saat müzik, ara ara clash of clans, konum hep açık, parlaklık genelde orta seviye iken söylüyorum: eğer dersim felan varsa yani nette az gezersem bir günü çok rahat çıkarıyor hatta gece şarjı bitirmek için oyun felan oynuyorum.. Ama boş günümde çok kurcaladığım için gün içinde bir tam şarj etmem gerekiyor yani yarım gün gidiyor. Ekran süresi felan nasıl ölçülüyor bilmiyorum söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım cihaz henüz 1 aylık..
    dipnot: evde iken wifi hep açık derste iken kapalı belki o yüzden evde daha az gidiyordur wifi ve 3g birlikte açık oluyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolsten -- 20 Şubat 2016; 3:29:36 >




  • Alırken deli gibi silver istemiştim ama şansıma space gray denk gelmişti. Ama zamanla bayağı ısındım space grayde çok şekil duruyor ya :) Apple bence bu cihazdan sonra tasarım anlamında geriye gitti umarım 7 serisi tasarım olarak bu seriye daha yakın olur olmadı 5se gelecek zaten onunla devam ederiz.
  • Bende 14 şubat indirimiyle mediamarkt den almıştım. 2-3 gündür kullanıyorum çok hoşuma gitti. Çok zarif ve çok seri. Beni hayal kırıklığına uğratan batarya oldu. Sonuçta yeni bir telefon alıyorsunuz ilk zamanlar nerden baksanız 2 gün falan şarjı gider diye düşünüyorsunuz ama öyle olmadı sıradan kullanımda 24 saati zor çıkardı telefon. Belkide bataryası yüksek olsaydı telefon bu kadar zarif olmayacaktı kim bilir :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bozkırın Tezenesi

    Bak dostum bana sallıyorsun mallıyorsun lafını kullanma kalbini kırarım.Daha dünkü 2015 li üye gelmiş bana burada 2 yıl kullandığım telefonu öğretecek.
    Bu cihazın fiyatı düştükten sonra çoluk çocuğun eline geçti,gelip burda lg g4 ten 2 kat fazla gidiyor diyen mi ararsın,Ben 3g ile 1 günü çok rahat çıkarıyorum diyen mi ararsın.

    Telefonu alacak arkadaşlar şarj konusunda gerçek yorumları cihaz 1400 liraya satılmadan önceki sayfalarda bulabilirsiniz.
    Apple fanboylarına itibar etmeyiniz.

    Bende aynı şeyleri söylüyorum, normal kullanımda 1 günü çıkarıyor. Çok yoğun kullanırsan şu anda hiçbir cihaz 1 günü çıkaramaz zaten, tabik, 2500-3000 mah pile sahip telefonlar kadar gitmiyor şarjı ama abarttığınız kadarda değil. En yoğun kullanımımda dahi en fazla ekstradan bir defa şarj etmişimdir.

    Dipnot: Bu arada 2006 üyesiyim ve senden 2 yaş büyüğüm illa laf edeceksen eğer.




  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    aynı şekilde batarya arayışındayım.çinden nohon marka bataryayı tavsiye eden olmuştu bende denemeyi düşünüyorum.daha önce batarya değiştirip memnun kalan var ise paylaşım yaparsa sevinirim.
  • Beocan B kullanıcısına yanıt
    Herkesin kullanım şekli farklı olduğu için standart bir değerlendirme yapmak mümkün olmuyor fakat kullandığım telefonlar içinde batarya performansı olarak beni en çok memnun eden note 2, LG g2 ve blackberry pasaportu ki onlarda bile 2 günü göremedim ben:)önceki telefonunuzun modelini merak ettim doğrusu. 5s alırken batarya konusunda bekletiniz çok yüksekmiş gerçekten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgencer05 -- 20 Şubat 2016; 9:22:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos deneyimi için bütçeme uyan bir apple cihaz almak istiyorum. Şu an sadece 5s var bu kriterde. Gün içerisinde canım sıkıldığında 1 saat belki 2 saat internette gezsem yeterli benim için. Sabah 8 akşam 5 mesaisini kurtarsın yeter. Dediğim gibi 3g sürekli açık olmayacak. Bu şekilde günü kurtarma durumu nedir cihazın ? Forumda konular var ama tam olarak sağlıklı cevaplar yok daha çok tartışmaya dönen konular var. Bu yüzden buraya sormak istedim. Kıyaslamak gerekirse şarjı su gibi giden GMD saat 17:00 civarında yukarıda bahsettiğim kullanımda %35-45 seviyelerinde kalıyor ve ihtiyacımı karşılıyordu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jukka

    İos deneyimi için bütçeme uyan bir apple cihaz almak istiyorum. Şu an sadece 5s var bu kriterde. Gün içerisinde canım sıkıldığında 1 saat belki 2 saat internette gezsem yeterli benim için. Sabah 8 akşam 5 mesaisini kurtarsın yeter. Dediğim gibi 3g sürekli açık olmayacak. Bu şekilde günü kurtarma durumu nedir cihazın ? Forumda konular var ama tam olarak sağlıklı cevaplar yok daha çok tartışmaya dönen konular var. Bu yüzden buraya sormak istedim. Kıyaslamak gerekirse şarjı su gibi giden GMD saat 17:00 civarında yukarıda bahsettiğim kullanımda %35-45 seviyelerinde kalıyor ve ihtiyacımı karşılıyordu.

    Sizin kullanımınızla bir günü rahat çıkarır
  • Ben de günde 1-2 saat internet biraz sosyal medya 1 saat kadar müzik le sabah 7 akşam yatana kadar sarj yetiyo sanırım sanada yeter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rdmsy

    iOS 9 da hey Siri özelliği şarjda değilken de Çalışıyor mu?
    Diğer sorum iOS 9 da telefonun açtıktan sonra zil sesinin 1-2 saniye daha devam etmesi sorunu çözüldü mu?

    iOS 9 kullanan arkadaşlar cevaplayacak kimse yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rdmsy kullanıcısına yanıt
    Hey siri 5s te sadece şarjdayken çalışıyor. Zil sesinin çalmaya devam etmesi sorunu düzeltildi ios 9 da.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 842843844845846
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.