Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (441. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 439440441442443
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BNYZ

Buna 1400 lira verene kadar 200 lira daha eklenip demo SE alınır.

Demolar kayıtlı oluyor değil mi? Çünki sahibindende doğubankta 1400e kayıtsız SE bulunabiliyor. Kayıtlı ise Demo cihaz almak daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    16 Gb ile 64 Gb fiyat farkı 500 lira

50 GB fark için 500 lira veriliyor demek
    SSD harddisk alıp takmıyorsunki telefona mübarek bu nedir
  • fantezimuziginsevilenismi F kullanıcısına yanıt
    Apple Türkiye garantili diyor.
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-se-16gb-demo-apple-turkiye-garantil-238739030

• quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

quote:

Orijinalden alıntı: ObtObt

Ben de 5s'ten SE'ye geçenlerdenim.

+

Parmak izinizi tanımlatayabileceğiniz en fazla miktarda (üç kez) tanımlarsanız sıkıntı yaşamazsınız.

yapmadım mı, defalarca yaptım ama yine de iPhone 6 ve 6S'in ikinci nesil parmak izi okuyucusunun yanında yaya kalıyor 😕
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Se'de parmak izi okuyucuda sorun mu var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumanus -- 4 Eylül 2016; 17:10:46 >
  • Dumanus kullanıcısına yanıt
    5s teki ile ayni yani eski nesil bazeb
    N elin hafif islak yada kirliyken okumuyor hassasiyeti 6s modelinden geride.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dumanus

Se'de parmak izi okuyucuda sorun mu var?

Evet reobig doğru söylüyor.
    İlk baştan beri söylediğim gibi: selfie kamerası ve parmak izi okuyucu haricinde mükemmel bir cihaz.

Not: YouTube'a iPhone SE vs 6s touchID TEST yada
    FingerprintReader test diye aratınca detaylı inceleme videoları çıkıyor..
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Ufak şeylere takılmayın. Parasına göre değerlendirin.

• Parmak izi okuyucunun eski nesil oldugunu simdi ogrendim. Bence 2016 yili cihazi icin buyuk bir eksiklik

• SE varken kesinlikle 5s e 1300-1400 liralar vermeyin derim. SE 5s ten çok üstün bir cihaz her anlamda. Ayrıca işlemcisinin gücü sayesinde sanırım parmak izi okuyucu 5s ten biraz daha iyi. Ben hiç sorun yaşamadım. Sadece ön kamerasının 5s ile aynı olması olumsuzluk sayılır. Onun haricinde iphone 6 dan da bariz üstün bi cihaz bu SE
  • kartalizzma K kullanıcısına yanıt
    Bunlar ki?isel ihtiyaç ve cihaza baky? açysyna göre de?i?iyor hocam, bana sorarsanyz parmak izine çok önem veren biri de?ilim, bir telefonda olmazsa olmazym de?il, ön kamerada benim için gereksiz, hani olmasa onuda aramam :) eski 5s cihazym da çok nadir kullanmy?ly?ym vardyr, sadece arada facebook messenger üzerinden görüntülü görü?me yapyyordum o kadar, yani bana göre eksi?i yok

Gelelim di?er yönlerine, cihaz i?lemci gücü ile byraksan uçacak, geçen arkada?yn telefonundan (android) bir mail atalym dedik inanyn 5 dakika u?ra?tyk :D halbuki ios sayesinde bu i?lem 1 dakikamy alyyordu, bu cihazyn en büyük ve en güzel artysy bu : PERFORMANS
  • iPhone SE alacaklar için yazıyorum; cihazı sıfır 1850 liraya HB tarzı sitelerden satın alabiliyorsunuz, olur da size ikinci el satmak isteyen biri olursa 1600'den fazlasını vermeyin, çok çakal var etrafta. 3-5 ay önce cihazı almış, aldığı fiyata satan mı dersin, sadece 100 lira aşağısına satan mı dersin, faturaya ek alıp fatura fiyatını sana gösteren mi dersin ne çakallık ararsan var. 16 GB modeli için ikinci el fiyatını 1600 ve aşağısı olarak belirleyin bu dönemlerde, sizden ricamdır bu.

Cihaz 6 ayını tamamlıyor, LG G5 bile 6 ayda 1000 lira ucuzladı hem de sıfırı. 4-5 ay önce almış cihazı 2000 liraya, 1950-1900-1800'e satmayı planlıyor akıllı, yahu sıfırı şu an 1850, sen nasıl 1950'ye veriyorsun? 64 GB versiyonu da 2300 liraya sıfırı bulunabiliyor, ikinci eli 1900'den aşağısını kabul etmeyin. Dün 1800'e buldum 64 GB, 22 ay garantili, hafif çiziği var dedi diye almadım, belki gidip incelesem görünmeyecek kadar belirsizdir. Birkaç ay daha bekleyin, sıfır 1750'lere dayandığında ikinci eli 1200-1300 civarında satılacak, 1500'e 64 GB alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neutumn -- 7 Eylül 2016; 12:15:37 >

• 5s almayı düşünüyorum arkadaşlar en uygun fiyat nerden bulabilirim ve önerileriniz ne

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bosphrus B kullanıcısına yanıt
    Teknosanın gittigidiyor magazasinda 1329 lira axessede 100 tl cip puan var. 1230 tlye geliyor teknosa garantili bugün son gün.

• quote:

Orijinalden alıntı: benbenor

Teknosanın gittigidiyor magazasinda 1329 lira axessede 100 tl cip puan var. 1230 tlye geliyor teknosa garantili bugün son gün.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-5s-16gb-space-gray-akilli-telefon-238887576

• quote:

Orijinalden alıntı: benbenor

Bekleyin, SE alın.

• Neden se ve fiyatı düşer mi ?
    5s ile se nin bariz farkı ne bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim

• bosphrus B kullanıcısına yanıt
    SE'de 6s donanımı var. Ön kamera, 3d Touch ve ekran hariç.

iPhone 7'nin çıkışıyla birlikte fiyatı düşer diye değerlendiriyoruz fakat ben çok aşırı bir fiyat düşüşü olmayacağı kanaatindeyim. Kurumsal mağazalarda en fazla 1700 liraya düşer. Diğer satıcılardan da 1500-1600 lira fiyat bandında satın alınabilir önümüzdeki dönemde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObtObt -- 8 Eylül 2016; 2:59:50 >
  • Vatan computer 1349 tl Iphone 5s 16 gb /
    Sizce internet üzerinden alışveriş güvenilir mi?
    Garanti konusun da sıkıntı yaşar mıyım?
    Iphone 5s mi? SE mi? SE indirime girer mi, önümüzde ki günlerde SE'yi beklemeli miyim? Fazla bütçe de ayırmak istemiyorum
  • turkcell.com.tr'de akıllı telefonlara 200 TL indirimle 1199 TL'ye geliyor şu an. Vatan da Turkcell de 2 yıl Apple Türkiye garantili olmalı. SE'nin 64 GB modeli ucuzladı ama 16'da pek bir düşüş olmadı maalesef, ben daha fazla düşmesini bekliyordum açıkçası. O da Turkcell'de 1799'a bulunuyor, Hepsiburada'da demoları daha ucuz.
  • 
Sayfa: önceki 439440441442443
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.