Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (434. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reobig

Dolandırıcı, daha önce bahsi geçmişti, bu satıcı ile birkaç arkadaş görüştük.

Güvenli satış kesinlikle satmıyor ve get veya gittigidiyor ile alabileceğinizi söyleyince cevap vermemeye başlıyor. Elden teslim almak istediğinizde kabul etmiyor, sadece havale / eft ve kapıda ödeme kabul ediyor.

Kapıda parayı verdikten sonra kutuyu açabildiğinizi ve parayı geri alamadığınızı unutmayın, sözde kapıda güvenli ödeme diyor ama her türlü dolandırılırsınız.

Şu an görüşüyorum, ne diyecek bakalım.

Edit: Diyemedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neutumn -- 19 Ağustos 2016; 21:18:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ObtObt kullanıcısına yanıt
    Evet swap cihaz var onada 650tl istiyorlar

Swap cihaza çok 650tl ederi 550

Çünkü şarj aleti ve kulaklık vermiyorlar kuru 4s 650tl ye alınmaz.

Millet 500-650tl ye iphone 5 veriyor
    750-850 ye 5s veriyorlar ken hiç mantıklı değil 4s 650tl

Ben 4s beğeniyorum anneme alacağım o yüzden ya kendi telefonumu 5s i verip kendime 6s yada 7 alacağım borca girip.

Yada 4s sıfır bulmam lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

1760 lira 64 GB SE modelini 2 yıl garantili sıfır satan biri vardı diyordum, güvenemiyordum ama satmış bile
    Acil nakite ihtiyacı varmış, o yüzden satmış. Bir sitede 2 yıl garantili sıfır 16 GB SE 1500 lira, alınmalı sizce?

Hocam hangi sitede 16GB SE 1500?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstan34bul kullanıcısına yanıt
    Hocam verdiğim linke bir bakın isterseniz. Aksesuarlar yok ama orijinal, sıfır ve 2 yıl Apple garantisi diyor:http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-4s-16gb-orjinal-sifir-apple-garanti-232168762

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObtObt -- 20 Ağustos 2016; 6:00:13 >
  • Arkadaşlar, 20 ay garantili, 4 aylık 64GB SE ikinci el 1900 lira, ne diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neutumn -- 20 Ağustos 2016; 9:17:46 >
  • neutumn N kullanıcısına yanıt
    16 gb? Sıfırı daha ucuz.
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-se-16-gb-altin-rengi-akilli-telefon-236814454

• quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

16 gb? Sıfırı daha ucuz.
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-se-16-gb-altin-rengi-akilli-telefon-236814454

64 GB, yanlış yazmışım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ananni

quote:

1760 lira 64 GB SE modelini 2 yıl garantili sıfır satan biri vardı diyordum, güvenemiyordum ama satmış bile
    Acil nakite ihtiyacı varmış, o yüzden satmış. Bir sitede 2 yıl garantili sıfır 16 GB SE 1500 lira, alınmalı sizce?

Hocam hangi sitede 16GB SE 1500?

Alıntıları Göster
    2 yıl garantili sıfır SE 1500 TL falan inanmayın böylelerine. Full dolandırıcı hepsi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 20 Ağustos 2016; 11:37:17 >

• Bir arkadaşım diplomasını almak için Birleşik Arap Emirliklerine gidecek bu ay sonu İphone SE 16 GB 1300 TL'den İphone 6 64 GB 1700 TL'den getirebilirim diyor. Sadece 1 adet getirebiliyor ya SE 16 GB ,ya da 6 64GB. Arkadaş güvenilir biri fakat oradan alınacak cihazlar için çeşitli şaibeler söyleniyor. Birde pasaport kaydı için haricen masraf etmek gerekecek.Sizce mantıklı bir alışveriş olur mu ? Yardımlarınız için teşekkürler.
  • safir_yusuf kullanıcısına yanıt
    Garantisiz olacak, fatura olmayacak, bu bilinmeli. Elden alınacaksa 16 GB için 1440 liraya gelecek, zaten yakın zamanda burada 1500'e düşecek.
  • 64gb SE nin 1800 lira bandına düşmesi ne kadar sürer sizce?

• quote:

Garantisiz olacak, fatura olmayacak, bu bilinmeli. Elden alınacaksa 16 GB için 1440 liraya gelecek, zaten yakın zamanda burada 1500'e düşecek.

peki bu 1500'e düşeceği bilgisi size nereden geldi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MovieScout

quote:

peki bu 1500'e düşeceği bilgisi size nereden geldi acaba?

Bilirkişi değilim, sadece tahminlerimi yazıyorum. Bu telefon eski kasa muhabbeti ile piyasada tutunamaz, iPhone kullanıcıları için performans ilk planda değil. Bu ürün, iOS işletim sistemini tercih eden ve fiyat performans dengesi konusunda 1 numara olduğunu düşünen kullanıcılara hitap ediyor, elma sembolü ve modeli ile statü rüyasına girenleri değil.

Üründen haberi olmayan iPhone kullanıcıları ülkemizde oldukça yoğun. Ürün, ilk çıktığında 1900-2000 bandında seyrediyordu, bu çok iyi bir seviye sonrası için. 6 ayda olağan bir düşüş yaşayacaktır, yaşadı da, diğer detaylar çorbaya katıldığında zaman zaman 1650-1750 seviyesine inen bu ürün, birkaç ay içinde 1500 liraya inecektir diye tahmin ediyorum.

64 GB için de bu yılın sonunda 1900 lira bir fiyat bekliyorum, 1800 de ara ara görünecektir, hızlı davranan kaymağını yer. Bir yandan 6S, bir yandan eski kasa muhabbeti, bir yandan özelliklerin bu muhabbetten kitleyi cezbedememesi, bir yandan da iPhone 7'nin çıkacağı göz önünde bulundurulursa piyasada çuval olacaktır SE.

Bugune kadar 1 adet cuval olmus bir Apple modeli goster de soyledigin destekli olsun. O fiyatlari keske gorebilsek ama Tr icin gercekten cok zor gozukuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Dumanus

Bugune kadar 1 adet cuval olmus bir Apple modeli goster de soyledigin destekli olsun. O fiyatlari keske gorebilsek ama Tr icin gercekten cok zor gozukuyor

Bugüne kadar SE modeli benzeri bir girişimin ve satış stratejisinin olmadığını belirtmeme gerek yok. Bu model, yurdumuzda etkili olmayacaktır. Kısa zaman önce 1650 liradan bahsedildi, ürünün satıldığı görüldü. Birkaç ay sonra piyasada gerçekleşmesi mümkün bir hareket için yeterli bir emsal, kaldı ki bu model olağan gelişmedi Apple'in geçmişte olduğu satış politikası gibi. Belki çok iyimserimdir ama, bu model ülkemizde yürümez.

• Yahu altın değil ya, elbet düşecek fiyatı. Ama 1500'e de düşse her türlü 6s ayarında telefon benim için, iyi ki almışım. 100 lira 150 lira kar edeceğim diye telefonsuz kalmaya da değmez bu arada. 1700 civarına sıfır denk getirdiniz mi yapıştırın hemen.

Eylül'de yeni iphone çıkarsa en çok 6 değer kaybeder. 6s ve SE'de büyük bir düşüş beklemiyorum ben. Donanımlar hala yeterli olacak çünkü.
    Peki iphone6 64 GB için fiyat nasıl sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: safir_yusuf

Peki iphone6 64 GB için fiyat nasıl sizce ?

1850 liraya gelecek o zaman;

1- BAE'den geliyor, ne üdüğü belirsiz.
    2- Kulaklık ve adaptörü yan sanayi olabilir.
    3- Olsa olsa varsa eğer uluslararası garanti kapsamı altında 1 yıl garantisi olur anca.
    4- Cihazda sorun yaşandığında muhatap alacağın bir kurum olmayacak, fatura olayı zaten ayrı bir mesele.
    5 - Riskli bir alışveriş her ne olursa olsun.

Yakın zamanda 1760 liraya SE 64GB, Apple Türkiye garantili sıfır kutusunda alıcıya fatura kesen bir satıcı buldum, alışveriş esnasında güven arz etmediği ve ürünün elime ulaştığında içime sinmeyeceği düşüncesiyle işi yokuşa sürdüm. Aralık ayına kadar bu seviyeyi görecektir diye ümit ediyorum, internetten satış yapan firmaları takip etmek gerek.

• sıcak fırsatlarda özelden satıcı mı verilir.

Paylaşın burda, sıcak mı, soğuk mu, dolandırıcı mı, alınır mı tartışıp karar verelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega_dj

sıcak fırsatlarda özelden satıcı mı verilir.

Paylaşın burda, sıcak mı, soğuk mu, dolandırıcı mı, alınır mı tartışıp karar verelim.

Yazdım zaten, siliyorlar.

• 
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.