Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
133
Favori
689.781
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _trapzone_

hocam bunun ne onemı var.herhangı bı yerden alınma değil alışverilere istinaden premium uye yaptılar oradan geldı.

o kadar alış veriş yapıyoruz ama bize böyle bişi tanımlamadılar, teşekkürler iyi oldu öğrendiğim.

yalnız garantiyi hangi firam veriyor bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 26 Aralık 2012; 14:09:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugoss

quote:

hocam bunun ne onemı var.herhangı bı yerden alınma değil alışverilere istinaden premium uye yaptılar oradan geldı.

o kadar alış veriş yapıyoruz ama bize böyle bişi tanımlamadılar, teşekkürler iyi oldu öğrendiğim.

dün müşteri temsilcisini aradım sordum adam dediki resmi gaerantili olacak apple dan direkt alıyoruz ürünü aracı yok dedi.
    ısrarla defalarca sormam ragmen nereye garantiye götürüleceğini bilmediğini fakat garanti belgesinde yazan yere götürülebileceğini söyledi temsilci.

• quote:

Orijinalden alıntı: cloudy_tr

quote:

Orijinalden alıntı: ugoss

quote:

dün müşteri temsilcisini aradım sordum adam dediki resmi gaerantili olacak apple dan direkt alıyoruz ürünü aracı yok dedi.
    ısrarla defalarca sormam ragmen nereye garantiye götürüleceğini bilmediğini fakat garanti belgesinde yazan yere götürülebileceğini söyledi temsilci.

o ne öyle mahalle telefoncusu gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hocam bonusa %25 hediye çeki diyor ayrıca. Yani siz 1839'a iphone 5 ve 460 liralık hediye çeki alabilirsiniz, doğru mu anlıyorum?
  • bonus %25 hediye çeki cep telefonlarında geçerli değil
  • Arkadaşlar sahibinden de veya buna benzer sitelerde satılıyor pasaport kayıtlı heşeyi tam diye yazılıyor
    bu cihazlar alınırmı alsak güncelleme garanti vs sorun olurmu ne dersiniz
  • ayrıca bonus kampanyasında max 150 tl verıyor ve baska kampanyalarla bırlesmez dıyor.urun alma aşamasında değil daha sonra geliyor bu para
  • muhtemelen yılbaşı öncesi olduğu için haftasonu, gerek kredi kartı gerekse mağaza bazında güzel kampanyalar olur. o yüzden haftasonunu beklemek lazım diye düşünüyorum. umarım böyle olur da alırız iyi bir fiyattan.

• Bilkom satıcılarında bonusa 200 tl iade ediyorlarmış cihaz 16gb 2000 e gelmiş oluyor
  • avantajix de %5 veriyor 1994 e filan gelmiş oluyor... 12 taksitli en iyi fiyat bu...
  • Az önce A101'den geldim. Ne öyle bir afiş ne de öyle bir telefon var. Bu hafta olması gereken volar tablet de 2 taneydi sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yy982

Az önce A101'den geldim. Ne öyle bir afiş ne de öyle bir telefon var. Bu hafta olması gereken volar tablet de 2 taneydi sadece.

Aynen, burada da öyleydi...
  • Anasayfa---Cep Telefonu & Aksesuar-----Tüm Ürünler---------Cep Telefonu-----Apple iPhone 5 16GB
    http://cep-telefonu.gittigidiyor.com/cep-telefonu?k=Apple+iPhone+5+16GB&sra=hpa
  • http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/iphone-5-16gb-orijinal-chicago-apple-store-dan-71878981

IPHONE 5 16GB ORIJINAL CHICAGO APPLE STORE'DAN ALINMA..
    Ürün 15 Aralık 2012 tarihinde Chicago North Michigan Avenue Apple Store'da alınmıştır ve %100 orijinaldir.
    Orijinal Apple Faturasından görebilirsiniz.
    Ürünün kutusu dahi hiç açılmamıştır ve %100 orijinaldir.

bu ürün hakkında yorum yaparmısınız?
    alsam sorun çıkarır mı bana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/iphone-5-16gb-orijinal-chicago-apple-store-dan-71878981

Ürün 15 Aralık 2012 tarihinde Chicago North Michigan Avenue Apple Store'da alınmıştır ve %100 orijinaldir.

200 tl kayıt masrafınız olsa fiyat 1900'e geliyor. türkiye garantili almak varken maceraya gerek yok.

• ok peki saolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/iphone-5-16gb-orijinal-chicago-apple-store-dan-71878981

bonus kartınız varsa %10 da bonus veriyor. Bunuda dikkate alabilirsin aslında. Ayrıca daha uygun fiyatlarda vardır. Tek sorun diğer arkadaşın dediği gibi pasaport.

• Yurtdışı ve kayıtsız cihazların fiyatları şu anda 1500ler civarında dolanıyor. 1500e bir sürü bulmak mümkün. Şöyle 1400-1450 seviyelerine düşse de alsak bir tane.

• quote:

Orijinalden alıntı: tas7035

http://www.daybuyday.com/kampanyalar/iphone-5-ve-aksesuarlari_66763/elektronik

2099TL

Garanti bonus kampanyasindan yararlanabilirsek1899 tl 12 taksit olucak super acaba oluyo mu

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.