Şimdi Ara

Apple iPhone 2.2.1 Turbosim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadasşlar DEV-TEAM'dan umudumu kestim turbosim almaya karar verdim.İncelemelerimde şu linkleri buldum :

http://cgi.ebay.co.uk/NO-CUT-UNLOCK-SIM-CARD-FOR-IPHONE-3G-2.2.1-TURBO-SIM_W0QQitemZ110349132550QQcmdZViewItemQQimsxZ20090210?IMSfp=TL090210171001r4034

http://cgi.ebay.com/New-Unlock-Turbo-Sim-Card-for-iPhone-3G-2.2-GSM-No-cut_W0QQitemZ320339009774QQcmdZViewItemQQimsxZ20090208?IMSfp=TL090208166004r9156

Türkiye'de 100 Liraya satılan turbosimler burda 30-40 YTL arası satılıyor.Acaba güvenilir mi sorun çıkartırmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozdeniz1907 -- 11 Şubat 2009; 23:21:13 >

• Bu aralar bende aynı şeyi dusunuyorum beraber getırtırsek daha ucuz olursa ben varım 30 lıra daha verelım kullanalım.
  • Piyasayı araştırdınmı en ucuz kaça bulabildin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozdeniz1907 -- 12 Şubat 2009; 0:03:59 >
  • Ben rebelsım sıtesıne baktım 15 pound tanesı 2 tane alırsan 25 pounddu
  • Ama kargo £35.74 toplamda £60.74 yapar bu da 143 Lira yapar.
  • Türkiye Kargo 2 pound diyor üsttekinde (2.2.1 olan) 35.74 pound hangisi?
  • Postayla yollayacaktır ki bence sorun olmaz postaylada yollasa ücrette o civarda tutar benım arkadasım var ingilterede ben ona aldırıp yollatacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone Se 2
    2 yıl önce açıldı
    iPhone X 2 Android
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hertürlü bu turbosim'in herhangi bir eksisi var mıdır?Çünkü telefonu sürekli güncelleyip kırmaktan daha mantıklı geliyor bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

Hertürlü bu turbosim'in herhangi bir eksisi var mıdır?Çünkü telefonu sürekli güncelleyip kırmaktan daha mantıklı geliyor bana

Pili daha çabuk bitiriyor diye biliyorum. Uyumsuzluk problemleri de olabiliyor sim kartı taktığın yuvanın kırılmasına neden olabiliyor (dikkatsiz kullanıcılar için tehlikeli), ayrıca yeni sürüm çıktığında çalışmaz hale gelip yenisi için tekrar para ödeme riski oluşturuyor. PAra tuzağı yani 1 dolarlık devreden milyonlarca dolar kazanıldığı tahmin ediliyor.
  • Arkadaslar, bende turbo sim var 2.2.1 icin, gittigidiyor`da satiyorum. Isteyen varsa linkini vereyim.
    http://urun.gittigidiyor.com/Iphone-3G-2-2-amp-2-2-1-icin-uyumlu-Turbo-Sim_W0QQidZZ15749886
  • quote:

Orjinalden alıntı: apocalypse807

Arkadaslar, bende turbo sim var 2.2.1 icin, gittigidiyor`da satiyorum. Isteyen varsa linkini vereyim.
    http://urun.gittigidiyor.com/Iphone-3G-2-2-amp-2-2-1-icin-uyumlu-Turbo-Sim_W0QQidZZ15749886

arkadaşım ben dahil 4 olduk indirim yapta senden alalım. Tabi elinde yeterli sayıda varsa arkadaşlar ebay de daha ucuz turbo simler var 10 lu paket alabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat56 -- 13 Şubat 2009; 0:05:57 >
  • Siz bilirsiniz arkadaşlar, ben sadece forumda gezinirken gördüm yazıLarınızı. Amacım mutlaka satayım değil. Sadece aklınızda olsun diye söyledim. İsterseniz ebay'den getirtebilirsiniz. Fiyatta yapabileceğim birşey yok.
  • akaradaki arkadaslar balikcioglu ishaninda 30-40 ytl arasi ,iphone tamircisi ayni zaman giriste sagda 2. dukkan,cok yardimci oldular bana ,arkadaslarimada yardimci oldular turbo sim programlar falan... adim BARIS... soylerseniz forumdan okudum diye adimi soyleyin cok yardim sever kisiler yardimci olurlar hersorununuza ...
  • beyler software unlock u denemedinizmi yellowsonow du galiba
  • acaba bizim bilmediğimiz bir şeyler mi var?

quote:

Orjinalden alıntı: belmont

beyler software unlock u denemedinizmi yellowsonow du galiba
  • Bence onun bilmediği bişeyler var yada eksik bildiği..
  • 02.03.30 baseband için yellowsn0w çıkmadı.
  • arkadaşlar ben siparişi verdim
  • Arkadaslar durum ne bende werıyımmı:S turbo sım dandıkmıs batarya fılan cobuk bııyomus ole dıloalr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.