|
Popüler Konular listesinde
-
-
Ben cok uzun sure Iphone 16 pro almayi kafaya takmistim ama 15 pro kadar olmasa da baya bir isinma sikyeti olan inceleme okudum/izledim. Iphone 17 aliminyum kasaya maliyet dusurmek ve isinma sorununu bir nebze olsun azaltmak icin gecti. Iphone 17’den daha iyi bir sogutma performansi beklerdim. Gerci ios26 o kadar kotu ciktiki isinmanin sebebi o olabilir. Ios26.6 da kesinlikle bir performans artisi ve isi azalmasi oldu. Bence indexleme bitene kasar bir sure 26.6 yi deneyin. Hala sorun olursa belki cohazda bir sorun vardir.
17pro aslinda hic almak istemiyorum. Dizayn ve fiyati bana hic hitap etmiyor ama duz serideki 8gb ram kisitlamasi benim gibi 5-6 sene kullanmak isteyen bir kullanici icin ilerde sorun cikarir gibime geliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
İphone 19’u es geçip iphone 20’ye geçilecekmiş direkt. Bu sizce 18 serisinin satışını etkiler mi?
Haber linki:
gazete oksijeniPhone’un 20. yıla özel modeli büyük değişimlerle gelecekhttps://gazeteoksijen.com/bilim-ve-teknoloji/iphoneun-20-yila-ozel-modeli-buyuk-degisimlerle-gelecek-284993
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
İphone 20 kavisli ekran olacaksa bu iphone 18 satışlarında patlama yaşatır,iphone 20 ise tarihe fiyasko telefon olarak geçer.zira 10 kişiden 9 u kavisli ekran sevmiyor.
18 Pro max i bekleyeceğim. İlk gün sipariş vermek mantıklı mı ? Nerelerden sipariş vermemiz doğru olur ? Vişne çürüğü rengi için tereddüt yaşıyorum. Canlı olarak kötü görünür mü , görmeyi mi beklesem karar veremedim :D
_____________________________ -
Konu çok sessiz 😁 Herkeste 17 pro max mi var geçmeye değmez mi diye düşünülüyor 😂
https://www.donanimhaber.com/iphone-18-pro-max-in-batarya-kapasitesi-sizdirildi-iste-rakamlar--209149
Herkesin eli tetikde,sessizliğe bakmaa eylül 27-28 gibi sipariş kargolari paylaşilir:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bende öyle düşünüyorum ama sanki bu sene fiyata bağlı olacak tercih etmek 😊 gelişme anlamında pek üst düzey şeyler yok çünkü
Bu sene bence çok fazla ilgi olmaz hem fiyatlar artacak hem de ara model olduğu için asıl olay 20. yıl modelinde
15-16 serisi içinde öyle denildi:)) Apple ufak bir yeniliği 1 saat anlatsin yeme yaninda yat bnm dahi alasim geliyor:))
Valla geçen hafta 17 pm almıştım zam gelecek diye ama gelmedi ( gelmeyecek anlamına gelmiyor tabi :)) ) kısa süre kalmışken bekleyip göreyim belki 18 pm alırım dedim illaki iyileştirmeler yapılacaktır fiyatını görür ona göre karar veririm dedim
Ben lansmanda alım yapacağım. Fold 8 tarafına geçecektim ama vazgeçtim.
18Pm satışa sunulduğu gibi alacağım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hayırlı olsun şimdiden :)
Şuan ne kullanıyorsunuz ?
Acaba 18 pm Tr de kaçtan çıkacak
Bu boya atan mavi bir bana denk gelmedi herhalde 8 aydır kullanıyorum tozlu ortamlara da girdim halen bir nokta kadar boya atmasıve çizilme yok. Bu forumdaki maviler boya atıyor takıntısı nedir anlamadım.
Lansmandan beri 17Pro/Max kullandım.
Fold8’e geçecektim ama kişisel sorunlardan dolayı geçmekten vazgeçtim.
Rotayı doğrudan 18ProMax’e kırdım.
Muhtemelen burgundy rengini alırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Çıksada alsak bir an önce. :)
18 Promax siparişi verecekler aklınızdaki renk nedir ? Sızan resimlere istinaden tabiki. Kırmızı erkek adama gider mi sizce ? Kime sorsam beğenmiyor kırmızıyı çünkü . Ve siparişi nerelerden vermek sağlıklıdır ? İlk gün almayı düşünüyorum bende.
13 Promaxten geçmeyi düşünüyorum bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErhannCinarr -- 17 Ağustos 2026; 10:31:49 >_____________________________ -
Bence yine en sağlıklısı gümüş almak 17 serisinden milletin dili yandı
Eğer ilk gün almaksa mesele apple sitesinden almak daha sağlıklı olur hatta mağaza teslim imkanı varsa orda teslim alıp açıp kontrol etmek sorun varsa iade etmek gerekir
Nedense bana kırmızı renk boya atma varsa fena belli eder gibi geliyor. 17 serisinde Turuncu da ki renk değişimleri felan korkuttu açıkçası. Mağazadan almak en mantıklısı sanırım. Ön sipariş vermesek , ilk gün gidip sıraya girsek ürün bulabilir miyiz acaba ? Beyaz, gri hep kullandım açıkçası . Sonunda renk değiştireyim diyorum da karar veremedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErhannCinarr -- 17 Ağustos 2026; 11:41:3 >_____________________________ -
Hocam bilemeyiz belki bu seride yaptıkları boya hatalarını düzeltirler diye düşünüyorum çok şikayet gelmişti çünkü ama yine de açık renkler daha mantıklı gibi
Sıraya girmek falan çok çılgınca o kadar acelemiz yok :) ama mağazadan teslim alma seçeneği çok mantıklı en azından bir sorun olursa orada değişim yaparlar Apple bu konuda iyi kendi mağazasından alınca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tjistchuck -- 17 Ağustos 2026; 11:58:59 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

gokler
1 iOS
Konudaki Resimler

önceki
![Apple iPhone 18 Pro / iPhone 18 Pro Max [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fb0%2ff8%2f1c%2fb0f81c893b5d81a840593f11c1cb0bc7.jpeg&t=163875940&width=480&text=1)

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt