|
O zaman siparişleri iptal < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

3 Mobil,
1 iOS
Popüler Konular listesinde
|
O zaman siparişleri iptal < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Geri tuşu uzun zaman android kullanan bana bile iphone da daha prstik geliyor. Ekranı sola çekerseniz geri geliyor sağa çekince ileri android daha kalas kalıyor bu konuda. Evet imleç olayı belalı biraz katılıyorum. Özellikle dosya transferi i, yedekleme falan berbat ötesi iphoneda ancak yine de androidden bariz artıları var. Sosyal medyada fotoğraf optimizasyonu falan çok daha iyi. Atılan çekilenlerin kalitesi bariz farklı. Bu bence en büyük faktör. Telefonlar zaten bu fotoğraf mevzusundan dolayı büyüdü ve kalınlaştı bunu android dünyası yapamayınca anlamı kalmıyor. Raw halinden bahsetmiyorum tamamen optimizasyon olayını vurguluyoum. Yıllardır şarj ışığı sensörü koymadı gitti apple o kadar eksisi var ki telefon doldu mu anlaşılmıyor bile. Her iki cephede bence çok sorunlu. Kişiye kalmış kullanacağı. Benim marka takıntım yok hiç olmadı hayatta maddi kaygım da hiç yok. Canım ne isterse kafama göre takılıyorum. Bu sebeple objektif yorumları dile getirmekten çekinmiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
CORE i7 920 - Gigabyte EX58-UD7 - 3*2GB Corsair Dominator GT 1600Mhz CL8 - **ASUS GTX 570 Direct CU II** - 2*1TB WD Caviar Black - High Power Absolute 1000W - Cooler Master RC690 - Logitech G5 Mouse - SAMSUNG P2250
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
i7 14700k, rtx 4070ti super, g80sd 32", xps 14 platinum, iphone 17 pro max silver, galaxy s24 ultra titanium green, galaxy tab s10+ moonstone gray, watch series 10 natural titanium 46mm, galaxy watch6 classic 43mm silver pm'lere çok dönemiyorum, aciliyeti olan şeyler için konudan haberdar edin
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Arkadaslar Çarşamba ( dün) saat 16.06 da yüzde yüz şarj ( %40 dan) ; şimdi perşembe sabah saat 09.53 şarj %49. Yani bazen daha hızlı gidiyor %40 da tekrar takıyorum yüzde yüze kadar. ama ben genel anlamda pilden memnun değilim. Yorumlarınızı okuyorum bir şeyi ben mi eksik yapıyorum bilemiyorum. Tüm ayarları da hemen hemen yapmısımdır. Sürüm 26.0 |
|
|
Aslında hepsi parmak izi tutuyor ancak bazıları parmak izine rağmen görüntüde yağlanma bozulma göstermiyor. Buna eminim. Parmak izi tutmasına rağmen silme ihtiyacı hissetmiyorum kaliteli olanlarda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Objektif bakan herkes sizin söylediklerinize işaret etmekten çekinmeyecektir. Katilıyorum. Android kullandim ben de bir süre en basiti telefonu klonlamak, usbye aktarmak sadece birkaç dakika yok itunes yok icloud sürekli saçmaliklari dayatip duruyor. Benim de hiç hoşuma gitmiyor. Pratiklik konusunda eline su dökemez şu an bu net. Iphone da google maps kullananlar bunu daha iyi anlar :) Whatsappda arama yapamiyorsun direkt androidde buyutece bas bitti, appleda kisinin uzerine bas arama yapa bas katmanli işlem çok hantal olaylari var Evet ekran dümenden 120 hz buna da karşi çıkan yoktur bence. 120 hz çaliştigi hiçbir uygulamada yok. Tamamen fake bir izlenim yaratiyor yazilimla ios. Ve aşiri cikarci firma, kendi kulakligindan daha iyi kulakliga sahip kulakliklarim var sirf apple degil diye ses kalitesi tuşlar ozellikleri verimsiz ya da calismiyor. airpods 2 pro ve 3 pro var bende sirf apple yuzunden aldim ekolayzir bile yok. Dandik çin malı 20 w sarj aletini kazik fiyata satiyor. Ondan çok daha kaliteli 45 w cihazlar şu an 300 400 tl vs. 20 w sarj aleti yok bile bende hepsini yok ettim evden. Alay eder komersiyal uygulamalari var. Telefonu kasimda zorlu storeda almaya giderken magazada vitrine bakiyorum calisanj geldi şu sarj aletini oneririm size dedi farkli marka var bende olmaz mi diye trolledim bakayim ne diyecek dedi. O çalisanin " Oh no" diyişi ve cumleyi devam ettirişi aklimdan çikmiyor. 😅 Bazi teknoloji cahillerini fena soguşluyorlar. Zor tutmuştum kendimi. Benim için kamera onemli olduğu icin ben mecburi biraz iosdayim. Kamera onem arz etmiyorsa ve tabi apple arayüzü animasyonlari smooth gecisleri de çok hoş bunlara takilan yoksa direkt androide geciş yapabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 29 Ocak 2026; 11:56:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Samsung 990 Pro 4TB Kigston Fury Renegade 1TB SAMSUNG 870 EVO 1TB, Güç Kaynağı: CORSAIR HX1200 PLATINUM, Kasa: Cooler Master Haf 700 Evo Monitör: DELL S2721DGFA 27'' 2K 165HZ , Kulaklık: Corsair HS80 Max, Klavye: Corsair K68 RGB, Fare: RAZER DEATHADDER V3 |
|
Her şey iyi güzelde dosyalama sistemi çok kötü, mesela bir şey indirince bulmak zor veya yok. Harici ssd kullanımı da zor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|