Bunu yapmayı amaçlıyorsa o tuşu koyacağına ekranı 90-120Hz koysaydı keşke. En giriş seviyesi telefonlara bile koyulduğuna göre pahalı bir şey de değil, büyük ihtimalle o tuşa harcanan paradan daha ucuza gelirdi ve cihaz daha çok satardı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-99BBC08B3 -- 5 Kasım 2024; 13:25:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 16 / iPhone 16 Plus [ANA KONU] (12. sayfa)

-
-
Aynı fikirdeyim belki 17 modelinde öyle yaparlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gerçekten kamera tuşu çok gereksiz olmuş, geçen gün teknosa da biraz kurcaladım dedim bu tuşun olmasının hiç bir avantajı yok, zaten ekrandan her şeyi pratik yapıorsun kardeşim.
-
Aynen, çok gereksiz. Olmasa da olurdu yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myigity -- 5 Kasım 2024; 14:58:58 >
Selamlar eşime almayı düşünüyorum.Telefonu alırken dikkat etmemiz gereken kronik bir kusuru varmı ekran, ahize açıklığı gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam zaten pro serisi genel ortalama 80 hz çalışıyor. Ana menü ve bir kaç senaryoda 120 hz e geçiyor. 60 ile arada %30 civarı fark ediyor. Bu yine iyi bir fark ama keşke tam 120 hz çalışsaydı.
NikTekyoutube
Apple recently just revealed the brand new iPhone 16 with some new AI features, better performance and better battery Life. Apple also claims that this iPhone has raised the bar for what a smartphone can do... except for displaying something that is higher than 60Hz. If you want to be part of some big giveaways that are always happening, Join my Discord Server so you can stay in touch with me and the community that enjoys Gaming, PC Tech Memes and General Stuff: https://discord.com/invite/PeUZkPBb7z You can Find me on other social Media Accounts where I constantly Post Memes, Informative Videos and Fun Gaming Content: Instagram: https://www.instagram.com/niktekofficial Twitter: https://twitter.com/NikTekOfficial For business inquiries and brand promotions, you can contact me in this email: niktekchannel@gmail.comhttps://www.youtube.com/watch?v=HCpafoBS71g&feature=youtu.be
Baya 120Hz çalışıyor. Arkadaki dinamik Hz olayını kullanıcı asla hissetmez yani öyle diyim. İki cihazı hatta yanına da bir Android 120Hz koyup bakın, 60Hz çok yavaş geliyor Apple Promotion ile Android 120Hz aynı akıcılığı veriyor. Tabi Android olanın da dandik bir model olmadığını varsayıyorum yoksa 120Hz de olsa kasıyor :)
Hocam emin konuşuyorum.
İphoneler çok nadir 120 hz e çıkıyor. Animasyonları yumuşak ve fps si iyi olduğu için yüksek hissettiriyor. Pro motion çok oynuyor hz ile. S23u ile 14pm yan yana kaç kere test ettim.
Telefonlar için Apple özel muamele yapıyorsa bilmiyorum ama iPad Pro kullanıyorum şahsen, telefonum şuan Android onda da adaptif 120Hz var ikisi aynı akıcılıkta hissettiriyor. Tabi iPad M2 çipi yüzünden sanırım baya akıcı hissettiriyor. Telefon kötü değil ama o bu kadar akıcı değil. Dediğiniz animasyon etkisi de olabilir bu.
13-14 15-16 ikisi aynı klasta telefon
bende 12 mini kullanıyorum 13 geçmeyi planlıyorum 2x fiyat vermek gereksiz geldi ram dinamik çentik harici dişe değer çokta bir farkı yok
-
14->15 arası geçişte gerçekten model atladığını hisseder insan. Ama 13 ile 14 neredeyse aynı, 15 ile 16 arasında da pek fark yok gibi. Öyle olunca 13 ile 16 arasında da 4 modellik bir fark kalmıyor.
Cumartesi gecesi 61.499 fiyattan hepsiburada eskiyi kapıda yenile kampanyasıyla satın alım yapmıştım 16’yı fakat ben aldıktan sonra telefonun fiyatı nerdeyse 1000 lira daha düştü. Mecburen ürünü kargodayken teslim edilmeden iptal ettim para iadesi geldikten sonra fiyat takibine devam 11.11 de son büyük bir indirim daha gelebilir.
-
Ben 13 tercih ettim doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Şarjı ve daha az ısınıyor oluşu harici 12 miniyi çok arıyorum keşke gelecek yıl tekrar bir mini yapsalar
Hayırlı olsun hocam mini serisi keşke devam etseydi
Artık mini yerine 2025 se gelecek tabi mini boyutlarında olmayacak 12 kasasında olacak diyorlar.
-
64.999 tl den 256 gb laciverttaş iphone 16 aldim bakalim 13 pro dan geciyorum pil yuzdem cok dusmustu ve garantim yoktu insallah pisman etmez ilk etapta 60 hz ekran kasiyor gibi gelicek ama
Deneyimlerini paylaşirsin,herşeyden önce bütçe söz konusu ve 120hz.Artilari typce,8gb ram,işlemci,kasa belki kamera..cihazi kaça saydilar ne kadar ekleme oldu
Cihazi disaridan 50.000 tl sattim 15.000 tl ben ekledim 3 senedir kullandigim cihazdi 13 pro bakalim 120 hz harici beni uzecegini dusunmuyorum ama 16 pro icin 20 bin daha eklemem lazimdi min 256 gb icin
hayırlı olsun 60 hz ekrana birkaç günde alışıp normal olarak algılayacağını düşünüyorum onun dışında 13 pro’dan her konuda gelişmiş bir cihaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X