Trendyol'da iphone 16 128 gb laciverttaş, siyah ve deniz mavisi renkler 59.999 tl dip fiyat. (trendyol satıcısı) trendyol.com Apple iPhone 16 128GB Laciverttaş Fiyatı, Yorumları - Trendyol https://www.trendyol.com/apple/iphone-16-128gb-laciverttas-p-857296121 |
Apple iPhone 16 / iPhone 16 Plus [ANA KONU] (14. sayfa)
-
-
İphone 16’yı internetten almakla mağazadan almak arasında fark var mı? En ucuz Hepsiburada’da. Vatan bilgisayarda 5000 tl daha pahalı. -
Bilindik yerlerden alırsanız sorun olmaz.
Amazon, hepsiburada, trendyol gibi büyük siteler apple resmi partnerleridir. Tabi satıcılar farklı olmayacak.
-
Arkadaşlar 14 prodan 16’ya geçmek mantıklı mıdır? -
Şuan 14 Pronun sıfırı 16 ile aynı fiyata satılsa ben 14 Pro alırdım sanırım. Tek eksiği Lightning sanırım cihazın. Lightning eksisi çok umrunuzda değilse 16 almanın çok bir mantığı yok bence.
Yapay zeka eksisi de var gerçi ama onu 2 seneden aşağı düzgün hale getiremezler zaten, şuan yerine 2 sene sonra cihazı değiştirseniz olur yani acelesi yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 12 Kasım 2024; 0:27:46 > -
Teşekkürler hocam. -
15 alınmaz artık.
16 alınır fiyatı 59'a düştü bile.
Farkları:
Yapay zeka
8 Gb Ram
Apple A18 4.04 GHz
Makro Çekim
Otomatik Odaklama
Hızlı Şarj (25W)
3561 mAh
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expectations -- 12 Kasım 2024; 23:20:26 > -
Standart 17 de 120 HZ olacak denildi, ben o kadar olacağına inanmıyorum ama 90 HZ olsa yine tadından yenmez.
Zaten bence Standart modellerin şu an bir eksiği yok bile, sadece ekran hızı sorun olabilir onun dışında bir şey yok gibi. -
Bunu 16 serisi için de söylüyorlardı, apple düz serilerde bunu yaptığı zaman pro serisini bitireceğini adı gibi biliyor -
Apple söylentilere göre yeni iPad Air için 90Hz ekran yapacakmış. Büyük ihtimalle onu nisan gibi tanıtıp bir denerler duruma göre aynısını düz 17 ye uyarlarlar. Applenin direkt olarak Promotion düz modele geldi diyeceğini sanmıyorum.
-
Hepsiburada'dan eskiyi kapıda yenile kampanyasıyla aldığım iphone 16 ile bugün 3. günüm. 13'den geçtim 13'e göre oldukça hızlı çalışıyor ios 18 kaynaklı ufak tefek takılmalar yine var ama 13'de daha belirgindi bunda daha az, batarya temmuz 2024 üretimi, telefon üretim tarihi henüz 3utools'da görünmüyor, ekran samsung sarı erkan ve dokunmatik problemi yaşamadım, çin üretimi geldi telefon. 13'e göre hoparlörü daha iyi daha tok ses veriyor ve ses seviyesi daha yüksek, ekran parlaklığı 13'e göre daha yüksek 13'de yüzde 90 parlaklıkla kullanıyordum şimdi biraz daha kıstım özellikle güneş altında 13'ün ekranını görmek daha zor oluyordu 16'da daha bu durum daha iyi. 9 saate yakın bir ekran süresi aldım batarya ömrü ios 18'e rağmen iyi, tabi 13'ün batarya sağlığı yüzde 85'e inmişti ondan sonra fark ediyor kesinlikle. Lightning girişten kurtulmak çok iyi oldu, dinamik ada hoşuma gitti oldukça işlevsel yapmışlar.
3 yıllık iphone 13 256 gb telefonumu takas teklifi ve hepsiburada takas desteğiyle 31.440 tl'ye verdim, üstüne 27.710 lira ödedim kupon, hepsipay bakiyesi v.s. derken telefon 59.150 liraya geldi.
-
Hayırlı olsun hocam -
Teşekkür ederim üstad, Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin.
-
Hangi renk aldınız hocam? Ben de İPhone 13 almıştım oğluma fakat şarjda çok ısındığı için iade etmiştim. 16 da şarj sırasında ateş gibi oluyor mu telefon? Bu arada güle güle kullanın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turklucky -- 18 Kasım 2024; 22:22:12 > -
Laciverttaş alacaktım ama indirime yetişemeyince deniz mavisi aldım, yeşil mavi arası tatlı bir rengi var. Telefonu ilk kurup yedek attıktan sonra 1 gün kadar hafif bir ısınma oldu ama şu an yoğun kullanımda ve şarjda buz gibi kılıfla kullanmama rağmen. İlk kurulum ve güncellemeler sonrası birkaç gün ısınma olabiliyor sistem arka planda optimizasyon ve indeksleme yaptığı için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 18 Kasım 2024; 22:44:39 > -
Bende 15 pro Max var. Ağırlığından çok şikayetçiyim. Serçe parmağımda nasır yaptı resmen.
Walla hanıma aldım 16 daha kutusunu açmadım. Eğer beğenirsem kendime de alacağım. Bu prolar eğer son kullanıcıysan profesyonel iş yapmıyorsan telefonla bence gereksiz. 1 yıldır pro Max kullanan biri olarak söylüyorum. -
Pro max cidden ağır ve büyük bir telefon bir nevi ufak tablet gibi, insan bir süre sonra artık cebine sığacak eline oturacak telefon gibi telefon istiyor ama siz şimdi 120 hz ekrana alıştıktan sonra 60 hz iphone 16 yadırgayabilirsiniz o yüzden iyice emin olun yengenin telefonunu gerekirse tecrübe edin aradaki farkı görün, fark bariz belliyse pro max yerine pro almak daha iyi bir tercih olabilir sizin için. Hem boyutları daha uygun hem ağırlık olarak düz 16 ile pro max arası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 18 Kasım 2024; 22:59:52 > -
Kesinlikle eğer 60 Hz. beni üzmezse geçeceğim. İlk başta belki yadırgayabilirim ama ilerleyen zamanda gözün alışacağını düşünüyorum. O kısım çok önemli değil benim işin aslında.
Ya da pro alacağım onda da 3. Kameraya ihtiyacım yok. O seçeneği zayıf görüyorum.
Bence düz kullanıcılar için düz modeller daha mantıklı diye düşünüyorum.
İçerik üreticiler ayrı tabi. Onlar gibi olsam belki pro modellere yönelirdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turklucky -- 18 Kasım 2024; 23:36:53 > -
Aslında 120Hz ye önem veren biriyim ama ben de düz 16 tercih ettim. Proda bana hitap eden hiçbir şey yok, 5X telefoto kamera belki 1-2 ay fotoğrafı çektirir başka işime yaramaz. Büyük ekran zaten sevmiyorum, kasa olarak alüminyum daha iyi geliyor çünkü titanyum çok ağır, zamanında paslanmaz çelik cihaz falan kullanmıştım o ağırlıklara gerek yok bence. İşlemci farkı da aslında yok, işlemcideki tek ciddi fark görüntü işleme biriminde o da video render süresini baya (neredeyse 2 kat) düşürüyor ve kameranın 4K 120 FPS çekim yapmasını sağlıyor benim işime yaramaz. Haliyle tek işime yarayacak 120Hz ekranı için üstüne 25 bin lira daha verip Pro almak mantıklı gelmedi. Ama kullanıma göre de değişiyor işte.
-
Gerçekten düşüncelerimi tercüme etmişsiniz. Bende kullanmayacağım bir şeyin parasını vermek hoşuma gitmiyor. Önceden önem verirdim ama gerçekten belli bir süre sonra gereksiz ağırlığın ve büyüklüğün zorluğunu gündelik hayatta yaşıyor insan. Girebileceğin mobil bankacılık bir kaç program o kadar. Ee hepsi düz modellerde var diyorum kendi kendime. Hanıma dün aldım düz 16 mis gibi. Evet 60 hz farkını ben hissettim ama o pro Max kullanmasına rağmen fark etmedi. Ya da fark etti umurunda değil. Çünkü çok önemli bir şey değil. Bence iPhone alacaklar profesyonel değillerse eğer çoğumuz gibi düz tüketiciyse düz 16 lar mantıklı İOS tarafında tabi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X