Şimdi Ara

Apple iPhone 16 / iPhone 16 Plus [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: donanımcı123 , maviistasyon Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
304
Cevap
33
Favori
13.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İyi satmişsin,ama 16 yerine 15 pro tercih ederdim.Yine de hayirli olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 7 Kasım 2024; 23:56:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    15 pro kullanan arkadaslarim kameradan cok sikayetciler birde pil sagligi cok cabuk dustu diyenler oldu o sebebden hic bakmadim aklima geldi ama bilemedim birde 2.el durumlari 0 almak yerine 2. El tercih edecektim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kyazmaci468 kullanıcısına yanıt

Hayirli olsun 60hz üzmediği sürece gerisi mutlu eder

Hocam genel deneyimlerinizi çok merak ediyorum 13 Pro'dan sonra. S22 kullanıyorum ve iOS'a geçme düşüncem var. Gönlüm 16 Pro'dan yana fakat acaba 16 ile 20.000 tl farka değer mi diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dh_userr D kullanıcısına yanıt
    Ben kiyamadim 20.000 tl vermeye😂 insallah pisman etmez bakalim yarin teslim gozukuyor yarin deneyecegim kamera olarak fark hissetmek istiyorum 13 pro cok guzel cekiyordu 16 da kaybim olmaz ama ekleme olacak mi nakalik

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kamerada netlik olarak mutlaka fark görürsün detaylara baktığında. renkleri biraz daha koyu. video çekerken lens geçişleri epey işe yarıyor. dxomark testleri yayınlanmadı hala nedense. ekranı 120 hz olsaydı hiç düşünmeden bunu alırdım

Kaybınız belki zoom konusunda olabilir onun dışında bir kaybınız olmaz aksine kazancınız olur. Yorumlarınızı özellikle merak etme sebebim S22 ve 13 Pro'nun 3x optik zoom, 120 hz ekran gibi konulardan ötürü benzer klasmanda telefonlar olması.

• Usb-C hızlarında kağıt üstünde fark var Prolar 3.2, düz modeller usb 2.0 ama pratikte ne kadar fark yaratır acaba bu da merak ettiğim bir konu.

bunu önemsiyor musunuz cidden

• hayloft H kullanıcısına yanıt
    Sadece merak ediyorum aralarında dağlar kadar fark var mı diye. Nadiren de olsa veri aktarımı yaptığım oluyor windows pc ile.

16 Pro’ya geçin. Sorunsuz üretim gelirse hem 16P hem de 16Pm mükemmel cihazlar. Anladığım kadarıyla uzun süre kullanıyorsunuz telefonunuzu. O yüzden hiç düşünmeden 16P alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    İsteğim o yönde tabii. Sanırım alırsam pro alacağım

Dağlar kadar farkediyor. 4k video çekiyorsaniz uzun süre beklemiyorsunuz. 13 proyla 30gb video 10 dakika süren kopyalama 16 proyla 1 dakikadan az sürüyor. Sürekli dosya transferi yapıyorsanız benim gibi olmazsa olmaz özellik.

• madmax50 kullanıcısına yanıt
    Sürekli yaptığım söylenemez ama yaptığımda da uzun süreler bekletmesini istemem tabii. Hele ki S22'den geçip de sürenin artmasını hiç istemem. Baya fark varmış.. sanırım hiçbir konuda keşke dememek için en doğrusu pro almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dh_userr -- 8 Kasım 2024; 1:5:9 >
  • Bu cihazların sar değeri yüksek görünüyor epey de sorun olur mu acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Bence yeni SE 12/13 Mininin tek kameralı ve A18 çipli versiyonu olarak çıkabilir. Mini cihazların hem maliyeti düşük olur hem de iPhone 14 gibi daha pahalıya satılacak cihazlara göre boyut farkı koyup segmentleri keskin şekilde ayırır.

PC de o hızları destekliyor ise çoğu işlem ortalama 10 kat hızlanır. Benim gibi telefonu senede bir bilgisayara bağlayanlar için pek önemi yok ama içerik üreticilerin sık sık 4K Prores video çekip onu Render için bilgisayara atayım dediği durumlarda çok kritik bir fark.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

düz alınırmı sizce yoksa promu alınır acaba.

• cem650 kullanıcısına yanıt

Bütçe varsa elbette pro ama 15 alınacaksa şartlar zorlanıp düz 16 almak daha mantıklı olabilir.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.