Benimde çok ilgimi çekti bu renk. Siyah düşünüyordum ama canlı görüp karar vereceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (4. sayfa)
-
-
1 ay içinde her şey netleşicek. Bakalım beklentileri karşılayacak mı? Sanki karşılamasa almıycaz orası ayrı
-
Kesinlikle. Pasifik Mavisi kadar iyi bir renk yok. Sırf bu nedenden bozulana kadar değiştirmeyebilirim telefonu o derece güzel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: toysicanBenimde çok ilgimi çekti bu renk. Siyah düşünüyordum ama canlı görüp karar vereceğim.
evet hocam elbette canlı görmek lazım ama görseldeki gibiyse mükemmel görünüyor.
-
Çok başka bir renk hocam. Temennim kalıcı renklerden biri olması. Cidden iPhone tarihindeki en güzel renk bence.
-
-
Bir kılıf üreticisinin 13 pro icin ürettiği kılıflar.
Bu da video linkiArmadillotek InctwitterArmadillotek Inchttps://twitter.com/armadillotek/status/1425614043222585354?s=09
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toysican -- 23 Ağustos 2021; 20:28:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Maşallah kameranın telefonu var
-
Evet. Kamera konusunda baya iddialı gelecek herhalde. 120 Hz ekranla da tadından yenmez.
120hz koymuyorlarmı bide☺️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O zaman şenlik var. Şahsen almam ben. Takip ettiğim kadarıyla 120 Hz ekran kesin gözüyle bakılıyor. Yinede bekleyip göreceğiz.
quote:
Orijinalden alıntı: pasifik.
120hz koymuyorlarmı bide☺️hocam gelmesini istemiyor musun anlamadım ki her mesajda gelmeyecek gibi konuşuyorsun
-
120 hz oled/amoled ekran
Artık en azından 1,5 günü çıkaran batarya
Geliştirilmiş ve optik zoom'u artırılmış kamera
Fazla göze batmayacak kadar küçültülmüş çentik
şunların hepsini yapsalar ya
-
-
Yo ben öyle birşeymi dedim☺️her sene beklene bir şey gelmiyor o yüzden umutsuzum.renk değiştirip s diye satmasınlarda ondan korkuyorum.
Keşke benimde hayalim sadece zoom u iyleştirse yeter bana☺️
Şimdi pro max in üzerine kaç para katıp alcaz 13 u🤨
-
quote:
Orijinalden alıntı: pasifik.
Yo ben öyle birşeymi dedim☺️her sene beklene bir şey gelmiyor o yüzden umutsuzum.renk değiştirip s diye satmasınlarda ondan korkuyorum.o sene bu sene hocam bekle ve gör pro modelini
-
120 hz düz 13 için beklenmiyor di mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X